Týden saunování v Aquapalace Praha je opět tady

2. 11. - 9. 11. 2019

A tentokrát s MUZIKOTERAPIÍ! Tradiční osvětová kampaň České asociace saunérů, ke které se připojují saunová centra z celé ČR, se uskuteční i v tomto roce. Jako hlavní téma Týdne saunování 2019 jsme vybrali muzikoterapii jako nový a skvělý trend ve wellness.

Jedinečné propojení saunování a muzikoterapie v prostředí wellness člověka doslova nabije novou energií. Působením sauny se očistí, zklidní, zbaví stresu, ale i bolestí hlavy či špatného spaní. Díky léčivým a harmonizačním tónům různých nástrojů muzikoterapie se vyladí, získá potřebný vnitřní klid a pocit pohody.
Muzikoterapii již najdete v nabídce dobrých wellness a saunových center. Přibývají také saunové ceremoniály s muzikoterapií přímo v potírně, kde saunéři léčivé zvuky kombinují např. s aromaterapií. Návštěvníkovi smysly jsou tak oblaženy na mnoha úrovních. 

Chcete se pravidelně saunovat? Díky naší saunové permanentce získáte neomezený vstup do Saunového světa a to včetně vstupů na všechny saunové ceremoniály (vyjma ceremoniálu Lady beauty, Pivního ceremoniálu a ceremoniálu Péče o pokožku), dále permanentka zdarma obsahuje zápůjčky jednoho prostěradla, parkování a hlídání děti.
Platnost permanentky je 6 měsíců a zakoupit si ji můžete ZDE.

Program:

2.11. -  9.11. 2019 - Speciální saunové ceremoniály


16:30 Zážitkový peeling
16:45 Muzikoterapie
18:00 Show ceremoniál 
18:45 Muzikoterapie                      
20:00 Divadelní nebo speciální ceremoniál                     
22:00 Na dobrou noc                        

10.11.2019 - Kvalifikační kolo Sauna Herbal Cup 2019


Muzikoterapie v relaxační místnosti – Římská část SS
Zážitkové peelingy – Velká parní kabina
Ceremoniály v 18:00 a ve 20:00 ve Srubové bani a ve 22:00 v malé (velké) Finské sauně.

Fotografie: archiv provozovatele Aquapalace.cz - děkujeme

Týden saunování v Aquapalace Praha je opět tadyTýden saunování v Aquapalace Praha je opět tadyTýden saunování v Aquapalace Praha je opět tadyTýden saunování v Aquapalace Praha je opět tadyTýden saunování v Aquapalace Praha je opět tady

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka