Moje sladké tajemství

Obětuje milenci svou kariéru?

Už několik let dostává Hana Holišová (39) stále ty stejné otázky týkající se svatby a založení rodiny. Dlouho odpovídala, že tyto věci zatím moc neřeší. Buď prý budou, anebo ne. Hvězda Ulice dávala přednost své kariéře a přijímala jednu zajímavou pracovní nabídku za druhou.

Odhalila celou pravdu Nyní se zdá, že se možná její hodnoty promíchaly a konečně se rozhodla usadit. Ostatně věk by na to už rozhodně měla. Co ji přimělo změnit názor? Je to snad právě nový objev? „Není to tak, jak by si někdo mohl myslet, že dělám jen kariéru a odsouvám případné mateřství na druhou kolej,“ odpovídá Holišová na časté dotazy svého okolí.

Prostě prý dělá jen to, co ji baví a bere věci tak, jak přicházejí. Herečka totiž věří, že jestli má být něco dáno, tak to tak bude. Tlak okolí na mateřství si nepřipouští, a to ani přesto, že na ni ohledně dětí tlačí i její maminka Hana Horká (66), která by se už ráda stala babičkou.

Velké pracovní vypětí a možná až příliš velká cílevědomost stála prý herečku nejeden vztah. Brzy přišlo odcizení Naposledy měla randit před dvěma lety s Tomášem Smičkou (31). Zdálo se, že by to mohl být ten pravý, i když byl o osm let mladší.

Jenže postupem času jejich city ochladly a pár se odcizil. Dlouho pak byla herečka sama a tvrdila, že není na další vztah ještě připravená a na rodinu nespěchá. Teď to ale vypadá, že se v postoji Holišové něco změnilo.

Začala snad slyšet tikot biologických hodin? Podle lidí z okolí Hanky si měla najít nového partnera až v dalekém Španělsku, kterého úzkostlivě tají. Přátelé Holišové tvrdí, že si začala herečka hořce uvědomovat, že není nejmladší, nemá manžela a ani žádné děti. Vsadila na seznamku Začala proto jednat a vzala svůj milostný život konečně pevně do rukou. Důvěru měla vložit do světově známé seznamky. Její vyvolený, kterého tam našla, žije ve Španělsku a vlastní údajně počítačovou firmu.

Není to prý rozhodně žádný chudák, má obrovský dům na pláži a krásný byt v Barceloně. Zatím se partneři viděli jen dvakrát, přesto je to prý mezi nimi vážné. Vzhledem k tomu, že nový objev žije v zahraničí, dá se předpokládat, že ho bude dříve či později herečka zřejmě následovat.

Přátelé tvrdí, že je jen otázka času, kdy se za ním Hanka odstěhuje. Rozloučí se s Ulicí? To by ovšem znamenalo, že opustí nejen své blízké, ale zejména všechno, na čem jí dosud záleželo včetně skvělé kariéry.

Pokud jsou spekulace kolem vztahu Holišové pravdivé, budou se s ní muset rozloučit také diváci nekonečného seriálu Ulice. Uvidí se, jestli je herečka připravená milenci naprosto všechno obětovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden