Kristýna Plíšková končí v Lucemburku. Portoričance Puigové podlehla v třísetové bitvě

Tenistka Kristýna Plíšková prohrála ve druhém kole turnaje v Lucemburku po téměř třech hodinách s olympijskou vítězkou z Ria Mónicou Puigovou z Portorika 6:7, 6:3, 6:7. České hráčce nepomohlo k letošnímu šestému postupu do čtvrtfinále ani málo vídaných 28 es a 16 odvrácených brejkbolů.

Lucemburk Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kristýna Plíšková

Kristýna Plíšková (ilustrační foto) | Zdroj: Reuters

V tie-breaku prvního setu Plíšková odvrátila pět setbolů, ale nakonec jej ztratila. Druhou sadu rozhodl jediný brejk, který se v osmém gamu povedl Češce.

Také v rozhodujícím setu si obě hráčky držely podání, ve zkrácené hře byla odvážnější Portoričanka, jež získala i druhý tie-break a tím i celý zápas.

Puigová, která je na žebříčku o 14 míst níž než Plíšková, vyhrála druhý ze tří vzájemných zápasů. Na Australian Open před třemi lety odvrátila pět mečbolů a po třísetové bitvě postoupila i přes 31 es Plíškové do třetího kola. Předloni ve Štrasburku se radovala Češka.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme