Vstupenky online

Dorost prohrál v Třinci. Valaši nevstřelili ani jednu branku

Helena Hegeďová, Šárka Kolková • 17.10.2019

Šance byly v úvodu utkání mezi Třincem a Vsetínem na obou stranách, ale jako první se prosadili domácí. Valaši měli na hokejkách vyrovnání, ale místo toho se opět prosadili Oceláři. Třinec se stal ve druhé dvacetiminutovce lepším týmem a své vedení ještě o jednu branku navýšil. To se poté opakovalo i ve třetí třetině, kdy Třinec navýšil na konečných 5:0.

ELIOD Extraliga dorostu - 11.kolo čt 17.10.17:30
HC Oceláři Třinec
VHK ROBE Vsetín
5:0(2:0, 1:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 6. Ramik (Kozlík, Petrovský), 15. Procházka (Tomiczek), 35. Bujak (Pospíšil, Przybyla), 51. Ramik (Przybyla, Hykl), 55. Jánoš (Hrůzek). Rozhodčí: Blaha – Poláček, Bařinka. Vyloučení: 2:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 62. Střely na branku: 37:35. Průběh utkání: 5:0.

HC Oceláři Třinec: Halouzka - Mošnička, Hykl, Andrle, Pospíšil, Bujak, Hrůzek – Šutý, Šotkovský, Petrovský, Jánoš, Tomiczek, Przybyla, Wawrzkiewicz, Ramik, Hlávka, Pánek, Kozlík Procházka
VHK ROBE Vsetín: Janura - Velikovský, Šedlbauer, Kočí, Mikula, Dořičák, Fojtík, Krajčík, Kunst – Bednařík, Kopřiva, Babeliak, Adámek, Kuchařík, Hrnčíř, Dědek, Turek, Čajanová, Jurek

V úvodu zápasu byl ve skvělé šanci Matěj Kozlík, jenže nedokázal zakončit. Do šance se na druhé straně dostal Boris Babeliak, který byl sám před Matějem Halouzkou. Třinecký brankář však neměl s kotoučem žádný problém. V šesté minutě Oceláři potrestali špatnou rozehrávku hostů a Kozlík si vyjel dopředu, nahrál Michalovi Ramikovi, který se trefil do Janurovy brány. Vsetínští to nevzdávali a do skvělé příležitosti se dostal Adam Turek. Halouzka ale odhadl situaci a Turek svou šanci neproměnil. Ve čtrnácté minutě se o slovo přihlásili opět domácí. Svou šanci proměnil Adam Procházka a poslal Třinec do dvoubrankového vedení.

Druhá třetina patřila opět Ocelářům. Třinečtí neposkytli dorostencům Vsetína moc prostoru. Ve dvacáté čtvrté minutě mohl přidat druhý gól Michal Ramik, jenže Janura byl připraven a mladý Ocelář svou šanci nevyužil. Ve třicáté minutě nadělal domácím problémy Turek, jenže Halouzka byl připraven. Při hře čtyři na čtyři se ve 34. minutě prosadil Patrik Bujak, který zpracoval přihrávku Dawida Wawrzkiewicze a pálil přímo do rohu vsetínské branky. V posledních minutách se hostující Dědek nepozorovaně dostal před Halouzku, ale třinecký gólman byl pozorný.

Závěrečná část byla v režii klubu s drakem na prsou. V úvodu se mohl prosadit Tadeáš Hlávka, ale Janura byl na svém místě. Do další akce se dostal Filip Hrůzek, ten však svou možnost neproměnil. V polovině třetí třetiny se do střelecké listiny podruhé zapsal reprezentant Michal Ramik. V 55. minutě přidal pátý gól Vojtěch Jánoš, který zpracoval ideální přihrávku Filipa Hrůzka.

×
Dnes v 17:30 | Muži
VHK ROBE Vsetín
HC Dukla Jihlava