Apolena Weissová před nástupem do společnosti CAPEXUS působila ve firmě CBRE v oddělení Building Consultancy, mimo jiné na pozicích Change Manager a Workplace Consultant.

„Workplace Consultancy vnímáme jako zcela novou linii společnosti. Poradenství dnes klienti poptávají a očekávají. Apolena Weissová nám ve své pozici Workplace Consultant pomůže zkombinovat důkladnou analýzu a plánování kvalitního pracovního prostředí. Spolu s našimi architekty bude navrhovat kanceláře tak, aby odpovídaly nejen současným požadavkům zaměstnanců našich klientů, ale zároveň i kopírovaly budoucí strategii a cíle dané firmy,“ říká Daniel Matula, jednatel společnosti CAPEXUS.

„Kancelář dnes zdaleka neznamená jen samotný fyzický prostor. Konzultanti pracovního prostředí a interiéroví designéři musí vytvářet funkční ekosystém, v němž se zaměstnanci budou cítit přirozeně a který splní i náročné požadavky. Naší ambicí je navrhovat takové prostředí, jež odpovídá hodnotám a vizím společnosti; interiér, ve kterém se harmonicky propojují tři části: technologie, lidé a samotné prostředí,“ říká Apolena Weissová, Workplace Consultant společnosti CAPEXUS.

Apolena Weissová je absolventkou oboru Budovy a prostředí na Fakultě stavební Českého vysokého učení technického v Praze.