V šestnácté řadě by se měla objevit jedna z původních postav

V šestnácté řadě by se měla objevit jedna z původních postav

Hlavní tvůrkyně seriálu Krista Vernoff se podle některých zpráv snaží pro seriál zajistit návrat jedné z původních postav. Zda to bude na jednu epizodu či půjde o delší účinkování, na to si budeme muset počkat. Už teď se ale rozvířily spekulace, o koho by mohlo jít.

8 0
18.10.2019

Poslední dobou se rozvinuly teorie, že vrátit by se mohla Addison Forbes Montgomery-Shepherd, a to kvůli možným komplikacím Ameliina těhotenství. Obě jsou nejen kamarádky a spoustu si toho prožily ve spin-offu Private Practice, ale Addison je zároveň Ameliina švagrová a hlavně světová špička v oboru neonatální chirurgie.

Kate Walsh jako Addison Montgomery. Foto: ABC

Představitelka Addison Kate Walsh se vyjádřila, že kdyby mělo na návrat dojít, je mu velice otevřená. Pokud by scenáristé přišli s tím správným příběhem ve správný čas, neváhala by. Ovšem při otázce, zda bude tím velkým návratem sezóny Addison, nic neprozradila. My si tak budeme muset počkat na oficiální oznámení.

Uvítali byste návrat Addison? Nebo byste raději viděli jinou původní postavu?

Diskuze /4

megary

Nesledujem to ale nebola by Izzie väčšie prekvapenie? Ak sa nemýlim, Suits končia, tak ktovie…

#2 Engeneer
19.10.2019 | 0:44:05
Engeneer

#1 megary: Ta se chtěla vrátit již před třemi lety, ale nikdo ji zpátky nechtěl :-)

#4 megary
19.10.2019 | 5:34:25
Laisobel

No kvůli Amelii bych Addison brala, i když nikdy nebyla jedna z mých oblíbených. Ale po posledním díle by se třeba kvůli Meredith mohla objevit Cristina. Jsem si jistá, že s jejím humorem a otevřeností by to zvlášť pro „mladší“ doktory, co jsou teď na scéně, byla pořádná jízda.

redaktor
19.10.2019 | 9:26:19
megary

#2 Engeneer: Možno je už trochu pokornejšia a popravila si reputáciu, who knows. Mali tam aj väčšie hovädá než ju – homofóbneho Isaiaha Washingtona tiež pozvali naspäť v desiatej sérii.

19.10.2019 | 18:08:44
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Titulky k 19. řadě

Devatenáctá řada se objeví na Disney+ koncem října, a to s českými titulky. Překládat seriál tak už nebudeme. Děkujeme za všechny ty roky, co jste se dívali s našimi titulky.

Překlad předchozích řad: @iqtiqe, @KevSpa, @Lucifrid
Odborný poradce: Cathleen

Ohodnoťte Grey's Anatomy

PODPOŘTE PŘEKLADATELE

Chcete-li podpořit překladatele Grey's Anatomy a poděkovat jim za jejich práci na titulcích během předchozích let, můžete tak učinit zde. Moc vám děkujeme. PayPal máme společný, takže pokud nám dáte vědět, za který seriál přispíváte, budeme vám vděční.

Station 19

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Kam dál?

Narozeniny herců

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama