InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ron Hutchinson: Moje tango – divadelní drama

    sobota 20.4 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Vernisáž výstavy obrazů Jakuba Sajlera

    sobota 20.4 14:00 - Městský úřad – Sloupová síň, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bratři Budilové si podmanili Ameriku

PÍSEK - V sobotu 19. října odstartoval u Interhotelu Amerika 94. ročník lesního běhu Kolem Ameriky. Celou akci pořádal za slunečného podzimního počasí klub Atletika Písek v čele s jeho předsedou Ivanem Čuřínem, který se také ujal moderování celé akce, když nahradil dlouholetého moderátora, známého herce Pavla Nového, a minimálně se mu vyrovnal. Spolupořadatelem běhu byl Interhotel Amerika a závod se konal jako součást Jihočeského běžeckého poháru. Kromě několika drobných oděrek, které byly na místě ošetřeny lékařem a jednoho podvrtnutého kotníku, se nikomu nic vážného nestalo. V kategoriích dospělých se zúčastnilo 64 závodníků a 26 závodnic. V kategorii mládeže se postupně postavilo na start 143 chlapců a dívek. V kategorii nordic walking se zúčastnilo 15 chodců, převážně z německého spřáteleného klubu LV Deggendorf. Pořadatelé děkují všem sponzorům za podporu, bez které by nebylo možné závody pořádat. Většina závodníků, hlavně těch, kteří vystoupili na stupně vítězů, děkují pořadatelům za uspořádání kvalitní atletické akce. Absolutním vítězem hlavního závodu na 8 130 metrů se stal vloni druhý Roman Budil. Dorosteneckou a juniorskou trať 3 300 metrů nejrychleji zaběhl jeho bratr, ještě dorostenec Jakub, který se tak stal na této distanci absolutním vítězem.

Výsledky a rozhovory s oběma bratry (delší se starším) najdete v papírových Píseckých postřezích.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Mária Rajcseková 

    Reagovat

     

    No Coment!!Kluci jsou proste Jednička !

    Vloženo 24.10.2019 11:53:50

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace