Sabina Laurinová slavila 200!

Oblíbený seriál z urgentního příjmu Modrý kód, který nese podtitul Když jde o život oslavili epizodu s pořadovým číslem 200. Od padnutí první klapky seriálu uplynuly dlouhé tři roky. Za tu dobu si diváci oblíbili své hrdiny v Rubavě i jejich osudy. Pravidelně se tak od prvního dílu na obrazovce setkáváme se Sabinou Laurinovou, Jiřím Štěpničkou, Kristýnou Frejovou, Ondřejem Rychlým, Romanem Zachem, Igorem Chmelou nebo Marikou Procházkovou, jejichž tým časem doplnili například Saša Rašilov, Tomáš Měcháček nebo Renata Prokopová.

A jak to u každé oslavy bývá, nechyběl samozřejmě narozeninový dort ani přípitek. Hercům jsme položili na natáčení otázku: Co mi Modrý kód dal? – a jak odpověděli Sabina Laurinová, Ondřej Rychlý a Renata Prokopová?

Modrý kód mi přinesl setkání se spoustou skvělých kolegů, se kterými jsem se tu za dobu tří let potkala, a také velký náhled do medicíny. Určitě se mi spousta zajímavých postřehů z tohoto oboru dostala pod kůži, i když do něj jen jako herci přes své role nahlížíme. Někdy je natáčení vzhledem ke své akčnosti pro celý štáb velmi náročné, ale moc mě těší, že jsem už třetím rokem jako vrchní sestra Mery jeho součástí a oslavili jsme ve zdraví neuvěřitelný 200. díl,“ sdělila představitelka vrchní sestry Mery, herečka Sabina Laurinová.

Mohu říct, že když vejdu do nemocnice, tak jsem se naučil necítit se tam tak cize. Jako by to pro mne bylo trošku bližší prostředí, než jak jsem ho vnímal dřív. Dokonce mě také poznávají doktoři a sestřičky, kteří mají rádi Modrý kód, tak to je příjemné. Jsem rád, že jsem součástí Modrého kódu. Poznal jsem mnoho nových kolegů z branže a troufám si říct, že jsem našel nové přátele. Je neuvěřitelné, jak ten čas letí, že už točíme tři roky a slavíme 200. díl. Do budoucna se těším na to, co nového budeme na urgentu prožívat. Hlavně aby nás to bavilo jako doteď,“ dozvěděli jsme se od Ondřeje Rychlého.

Natáčení si moc užívám. Jako sestřičku Šárku mě diváci vídají už přes rok. Je to práce, do které se vždy těším. Jsem ráda, že mohu být součástí Modrého kódu a že díky divákům slavíme už 200. díl. Jim přeji ještě hodně natočených dílů a seriálu zase pro změnu mnoho spokojených diváků,“ dodala představitelka sestřičky Šárky, herečka Renata Prokopová.

Foto: TV Prima