V soutěži Žena regionu zabodovaly i zaměstnankyně zlínské nemocnice

ZLÍN - Velkým úspěchem skončilo pro zaměstnankyně Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně hlasování veřejnosti v prestižní soutěži o titul Žena regionu ve Zlínském kraji. Lékařka novorozeneckého oddělení a Perinatologického centra Dagmar Kovaříková skončila na druhém místě a koordinátorka Dobrovolnického centra Michaela Schneider na třetím, serveru Zlin.cz to sdělil PR specialista nemocnic Zlínského kraje Zdeněk Dvořák.

„Letos odcházím do důchodu, proto mě moc potěšilo, že si někdo mojí práce všiml. Mám štěstí, že dělám to, co mě baví. A nyní mám pocit, že to, co jsem dělala, nebude zapomenuto. Od svých kolegů, kteří mě do soutěže přihlásili, tohle beru jako velký dar,“ svěřila se Dagmar Kovaříková. „Fakt, že jsem byla nominována na Ženu regionu jsem nikdy nebrala jako svou výhru, ale jako vítězství Dobrovolnického centra, pro které pracuji. A věřím, že tato soutěž přispěje ke zviditelnění toho, co finalistky dělají,“ prohlásila Michaela Schneider.

Zaměstnavatel obou soutěžících, Krajská nemocnice T. Bati, si jejich úspěchu velmi považuje. „O konečném pořadí rozhodovala veřejnost. Je tedy zřejmé, že paní Dagmar Kovaříková a paní Michaela Schneider jsou svým okolím vnímány pozitivně, že mají respekt a uznání. Jsme za to moc rádi a k úspěchu jim blahopřejeme. A děkujeme jim za vše, co udělali pro šíření dobrého jména naší nemocnice,“ vzkázal Radomír Maráček, předseda představenstva nemocnic Zlínského kraje a ředitel zlínské nemocnice.

Do hlasování veřejnosti bylo nominováno celkem deset žen. Nejvíce přízně získala speciální pedagožka Lenka Ročáková, která pomáhá dobrovolně rodinám s dětmi a mládeží s postižením jak mentálním, tak tělesným. Navíc je i hlavní organizátorkou akce Charity Jam.

Celonárodní soutěž Žena regionu je vyhlašována od roku 2009. Určena je všem ženám, jež svým aktivním přístupem motivují a obohacují ostatní, podílejí se na veřejném životě, pomáhají nemocným, dětem či zvířatům nebo přispívají ke zlepšení a rozvoji svého regionu. Nejedná se přitom jen o veřejně známé a úspěšné osobnosti, ale především o obyčejné ženy, o jejichž smysluplných a nezištných aktivitách nemá veřejnost ani média většinou ani tušení.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x