Lee finále pořádně zdramatizoval, titul ale bere Thomas

PGA TOUR
Lee finále pořádně zdramatizoval, titul ale bere Thomas

Danny Lee z Austrálie sice finálové kolo THE CJ CUP @ NINE BRIDGES pořádně zdramatizoval, jedenáctý titul na PGA Tour si ale nakonec nenechal vzít Justin Thomas. 


Na čtrnácté jamce bylo ještě vše otevřené. Danny Lee ale poté zapsal dvě bogey a o šanci získat titul přišel. Slaví tak Justin Thomas, jenž má turnaj v Jižní Koreji v oblibě.

Na závěrečné jamce sice Lee atakoval eagle, míček ale jamku pouze objel. Thomas navíc proměnil putt do birdie a nakonec tak získal svůj 11. titul na PGA Tour o dvě rány.

Do nejlepší pětky se vtěsnali Hideki Matsuyama, Gary Woodland a také Cameron Smith, který zaznamenal na poslední jamce eagle a na dělené šesté místo tak osunul Tyrrella Hattona a nejlepšího domácího hráče Byeong-Hun Ana. 

Turnaj znovu vyšel norskému mladíkovi Viktoru Hovlandovi. Série s koly pod 70 mu sice v sobotu skončila, dnes ale načal novou. Díky celkovému skóre -7 se posunul na dělenou 31. pozici.

Slavit může i Chase Koepka, mladší bratr světové jedničky. V neděli udržel skóre pod par a se třemi ranami pod par obsadil konečné dělené 46. místo.