Policie našla v Jizerských horách pohřešovaného seniora. Muž byl při vědomí

Policistům se v pondělí odpoledne po dvou dnech pátrání podařilo najít sedmdesátiletého muže, který se v sobotu večer nevrátil z cyklistického výletu v Jizerských horách a mohl být v ohrožení života. Muž byl v době vypátrání při vědomí, řekla v pondělí mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Aktualizováno Liberec (Aktualizováno: 17:03 21. 10. 2019) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Policie

Policie | Foto: Michaela Danelová | Zdroj: iROZHLAS.cz

Pohřešovaného se podařilo vypátrat policejní hlídce krátce před 16.00 v nepřístupném terénu poblíž Viniční cesty u kopce Poledník.

Policisté našli ztracené letadlo u Měčína na Plzeňsku, pátrali po něm od čtvrtka. Dvojice nepřežila

Číst článek

„Ke zjištění jeho zdravotního stavu policisté na místo přivolali posádku Zdravotnické záchranné služby, která si ho po vyproštění z nepřístupného terénu převezme do své péče,“ dodala Sochorová.

Hledaný muž se ztratil v sobotu při výletu na kole v okolí viničné stezky v Oldřichově v Hájích. Před 21.00 se senior domluvil telefonicky se známým, aby ho vyzvedl u restaurace U Kozy, kam ale nepřišel. Když ho jeho známý telefonicky poté znovu kontaktoval, nevěděl, kde je. Hledaný senior od té doby o sobě nepodal žádnou zprávu.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme