Hellboy v Praze aneb Comic-Con prvně zamíří do naší metropole!

Hellboy v Praze aneb Comic-Con prvně zamíří do naší metropole!
Hellboy (2004) | Columbia TriStar
Comic-Con Prague proběhne v termínu 7.–9. února 2020 v pražském O₂ universu. Festival se zaměřuje na filmy, seriály, hry, komiksy a knihy především v žánru sci-fi, fantasy a horor. Návštěvníci Comic-Con Prague 2020 se mohou těšit nejen na setkání s filmovými herci a dalšími umělci, ale i na promítání, besedy, workshopy, soutěže, výstavy, koncerty a také na cosplay, hraní video her, virtuální realitu atd.
Ian McElhinney
Ian McElhinney - Hra o trůny | HBO
„To, co bývalo dřív okrajovou zábavou pro geeky, je dnes mainstreamem. Všichni známe a milujeme universa Star Wars, Star Treku, Harryho Pottera, Pána prstenů nebo třeba Hru o trůny. Věřím, že návštěvníci Comic-Con Prague budou nadšení. Výjimečná zkušenost to bude i pro náš tým NoLimits, který akci koprodukuje,“ uvádí Pavel Renčín, marketingový ředitel Active Radio.Tři dny pestré zábavy se zajímavými domácími i zahraničními hosty se odehrají na ploše multifunkčního kongresového centra O₂ universum.
Selma Blair, Ron Perlman
Ron Perlman - Hellboy | Revolution Studios
Účast již potvrdila hvězda světového formátu Ron Perlman, představitel filmového Hellboye. „Moc se těšíme, že představíme fanouškům tak výrazného a známého herce, jakým je právě Ron Perlman. Comic-Con Prague se zúčastní i Casper Van Dien známý například z Hvězdné pěchoty, Ian McElhinney ze Hry o trůny a další herci a herečky, komiksoví autoři, spisovatelé a jiní vzácní hosté,“ prozrazuje Václav Pravda, programový ředitel festivalu.
Záštitu nad Comic-Con Prague 2020 převzal Zdeněk Hřib, primátor hlavního města Prahy.
hellboy-v-praze-aneb-comic-con-prvne-zamiri-do-nasi-metropole
Festival Comic-Con se těší oblíbenosti po celém světě a má za sebou dlouhou historii. První ročník se konal v USA již vroce 1970 a během let se rozrostl na akci s širokým rozsahem populární kultury. Comic-Con Prague je světem splněných snů pro fanoušky zejména sci-fi, fantasy a hororu. Poprvé v ČR se představí na jedné akci množství herců, komiksových výtvarníků a dalších umělců.