Čtvrtfinále MLS proti sobě svedlo kanonýry Ibrahimovice a Velu

21.10.2019, 11:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Tak snad Vela dá hattrick a nebo rozhodne v prodloužení, a proškolí toho jugošskýho aroganta.

Reagovat
veikko

Vždyť měl Zlatan tehdy pravdu, mě by to na jeho místě asi taky urazilo. Na sklonku kariéry ve 38 letech dává tolik gólů, co Vela na vrcholu kariéry. Kdyby MLS hrál Zlatan před 10 lety, tak těch gólů dá tak 50.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jestli ano nebo ne, to ať si každý rozhodne sám.Nic to ale nemění na jeho prohlášení.

Reagovat
Y.N.W.A

kdyby ryby voe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
srandamač

Stejně je to přehnané, aby se osmifinále play off hrálo na jeden zápas.

Reagovat
Y.N.W.A

prostě americký pojetí sportu... a něco do sebe to rozhodně má... my tu musíme mít dlouhodobý "spravedlivý " soutěže... v USA z toho mají šou, hlavní je jak to vypadá, pak se to dobře prodá... že v NHL není špatný remizovat, protože pak se dělí tři body a ne jen dva, to nikdo neřeší... u nás by se s tím kalkulovalo, manipulovalo, psalo by se o tom jak je to nespravedlivý atd....

Reagovat
smazaný uživatel

To že je 82 zápasů k hovnu a absolutně bez důležitosti a naboje ti nevadí? Zas tady neobhajuj nesmysly. Kdyz uz teda se musíme bavit o hokeji bohužel.

Reagovat
Y.N.W.A

82 zápasů k hovnu a absolutně bez důležitosti a naboje? ...nikdo to nesleduje? ...nikdo na to nechodí? ...žádný reklamy se tam nevysílaj? ...hele, já to neobhajuju, já jen říkám, že americkej přístup je jinej... napřed šou a byznys, pak nějaký pravidla, když to přeženu... jinej pohled než u nás v Evropě, historicky to tak prostě je...

Reagovat
Pipo123

Pravidlá sú tam prísnejšie než v EU, celková organizácia športov je na TOP úrovni, to sa nedá porovnávať, podobnú úroveň dosahuje maximálne Premier League, viac ani jedna súťaž v europe

Reagovat
smazaný uživatel

Ty míchás dohromady formát a výdělky. Ty výdělky mě konkrétně nezajímají jakožto fanouška. Mě zajímá ten formát, a ten je pro mě katastrofální. Jak v nhl, tak nba, tak mls. Hokej mě vůbec nezajímá, ale i kdyz sem ho tak na 2% sledoval, tak mě ten systém vždycky sral a pokaždé sem pral SC vítězovi regular sezóně.

Reagovat
Chazy

https://www.sportsmediawatch.com/2019/01/top-sports-audiences-2018-list/

Pravda je, že NHL fakt skoro nikdo nesleduje a proto ti hráči ve srovnání s MLB, NFL a NBA vydělávají naprosto ubohý drobný (ano, jsou bohatí, ale v NFL mají nejlepší hráči přes 30 mega dolarů na rok a průměráci 10 mega, v NHL největší hvězdy 12 mega a průměráci 5mega, což v NFL mají hráči, kteří ani nehrají pomalu...)

I draft NFL je 2x sledovanější jak nejsledovanější zápas stanley cupu...

Já souhlasím s forwardem, že NHL má příšerný systém a základní část je naprosto zbytečná. Je to hlavně tím, že do playoff jde 16 týmů ze 30, takže více jak 50 %, takže tam jde i podprůměrný tým. Téhle chyby se dopouští i NBA proto tam nikod nesleduje základní část moc.

V NFL jde do playoff 12 týmů ze 32 + nejlepší 4 týmy mají bye week v prvním kole, takže být nejlepší je monstrózní benefit. V NHL je benefit jen to domácí prostředí, což je roztomilý, ale na konci dne je to nic moc.

V MLB jde do playoff 10 týmů ze 30, ale z toho 2 vypadnou v jednozápasovým předkole.

Aby ta základní část něco znamenala a byla liga, nemůžou prostě mít nejlepší týmy jistý playoff a nemůžeš tam pustit tým, co patří do horší poloviny, tje prostě fail

Reagovat
Chazy

To srovnání platů

https://www.spotrac.com/nhl/rankings/average/

https://www.spotrac.com/nfl/rankings/average/

https://www.spotrac.com/nba/rankings/average/

https://www.spotrac.com/mlb/rankings/average/

Kdyby NHL opradu byla sledovaná, byly prachy z reklamy, tak to vypadá jinak. Ten formát je prostě hovňáckej, neatraktivní a není to v žádným smyslu skutečná liga. Jen taková předehra a pak měsíc legrace

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Blba gorilla se tady chce vysmívat ale obhajovat systém kdy za 82 zápasu vypadne 14 týmu a pak najednou za další 4 osm je neskutečne.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez dôležitosti a náboja? Ta ty si normálny? ...a áno NHL je najmenej sledovaná su v nej najmenšie peniaze ale to si myslíte že je to kvôli tomu aký má systém? proste historicky je NFL a MLB pre Američanov top šport a hokej patrí Kanade proste ale to nemá nič spoločné zo systémom ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

v nhl i tady je to s bodama v prodlouzeni stejny

Reagovat
Y.N.W.A

No v prodloužení jo, ale po zakladni dobe ne

Reagovat
Spalovač šancí

Nezvyk ano, přehnané nikoliv. Fotbal se prostě v Americe hraje na jeden ...

Reagovat
nani92

konečne sa raz a navždy ukáže, kto je najlepším hráčom planéty

Reagovat
h8_sfatto

jakože Carlos Vela,kterej byl v Evropě naprosto marnej, marnější než Biabiany by po jednom zápase byl nejlepší na planetě ?

Reagovat
Pharrell

náhodou C.Vela v San Sebastianu hrál fakt dobře ....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele