Legenda Tottenhamu si přeje příchod Balea. Je to skvělý hráč, věří Allen

Legenda Tottenhamu si přeje příchod Balea. Je to skvělý hráč, věří Allen

Londýnský Tottenham nevstoupil do nové sezóny zrovna šťastně, v Premier League ztrácí více bodů, než by bylo zdrávo, a proto se spekuluje, zda není chybou, že byli Spurs málo aktivní na přestupovém trhu. V souvislosti s přestupem do Londýna byli spojováni zejména dva úspěšní křídelníci Gareth Bale a Paulo Dybala.

Ani jednoho ale nakonec Spurs neulovili a v kabině naopak zůstal znechucený Christian Eriksen, jemuž nevyšel přestup do Madridu či Turína. A produktivní křídlo zkrátka Tottenhamu chybí. Gareth Bale by byl pro současný tým Spurs jistě velkou posilou a legenda klubu Clive Allen se domnívá, že by Spurs své zaváhání měli napravit už v lednu, kdy se opět otevře přestupové okno.

Není žádným tajemstvím, že právě v Tottenhamu už Bale prožil úspěšná léta. Jako mladík sem přestoupil ze Southamptonu a vypracoval se zde v jednoho z nejlepších hráčů na svém postu, přestože začínal jako levý obránce a dnes působí jako pravý křídelník. Už více než šest sezón obléká dres Realu Madrid, těmto dnům by ale mohl být konec.

Jeho situace na San Bernabeu je velmi komplikovaná, v létě nakonec nepřestoupil, úvod sezóny mu ale dvakrát nevyšel a odchod v lednu vůbec není vyloučený. Pokud se o to Tottenham bude snažit, je klidně možné, že svou někdejší hvězdu uloví. Právě k tomu navádí vedení klubu i kouče Pochettina právě Clive Allen.

"Bale je skvělý hráč, bohužel jej veřejnost hodně podceňuje. Už má i dost zkušeností na to, aby Tottenhamu pomohl. Věřím, že jej Spurs získají," nechal se slyšet autor šedesáti ligových branek v dresu Kohoutů.