Orientační nabídka


Znak města Mladá Boleslav (odkaz na titulní stránku) 

Statutární město Mladá Boleslav - Oficiální stránky


 

Florbalisté po skvělém výkonu porazili Vítkovice

Tým Technology Florbal Mladá Boleslav zvládl v pondělí vítězně i sedmý zápas nové superligové sezony. V televizní dohrávce porazil 1. SC TEMPISH Vítkovice 6:3, když čtyři góly vstřelil Jiří Curney. Boleslav zůstává beze ztráty první. Diváci se dočkali oboustranně rychlého a technického utkání, v němž ani jeden ze soupeřů nenechal svému sokovi nic zadarmo.
Florbalisté se měli proč radovat. Foto Martin Flousek, Technology Florbal MB
Florbalisté se měli proč radovat. Foto Martin Flousek, Technology Florbal MB
 

 
 

Technology Florbal Mladá Boleslav - 1. SC TEMPISH Vítkovice 6:3 (1:1, 2:1, 3:1). 

Branky a nahrávky: 18. Curney (Natov), 29. Bína (Švejda), 38. Curney (Natov), 43. Curney (Tom. Chroust), 58. Curney (Suchánek), 59. Šebek (Tomašík) - 16. Hájek (Řezanina), 36. Kuczera (Řezanina), 43. Hatala (Hrubý). Rozhodčí: Čížek, Laštovička. Vyloučení: 2:2. Využití: 2:0. Diváků: 515.

Mladá Boleslav: Bauer – Krzyžanek, Gruber, Zakonov, Suchánek, Novák, Höffer – Tom. Chroust, Curney, Natov – Tokoš, Tomašík, Šebek – Bína, Tad. Chroust, Švejda.

Hráči v úvodu minutou ticha uctili památku Petra Grünfelda, hrdého boleslavského podporovatele a majitele společnosti Technology, která je generálním partnerem klubu. 

Souboj posledních dvou českých mistrů a zároveň účastníků uplynulých dvou ročníků superfinále potvrdil očekávanou vysokou kvalitu. V hitu podzimního florbalového programu v Mladé Boleslavi jako první skórovali hosté, po patnácti minutách se prosadil Hájek, ale ještě do první pauzy srovnal Curney.

Boleslavský trenér stejně jako v minulém utkání nasadil do třetí formace juniora Švejdu, který ve 29. minutě vybojoval míček pro Bínu a ten zblízka skóroval na 2:1. V 36. minutě přesně umístěnou střelou vyrovnal Kuczera na 2:2, ovšem do šaten odcházela spokojenější Boleslav, protože jí vedení 3:2 zajistil Curney. 

Když vítkovický Hatala zkraje třetí části znovu dotáhnul skóre na vyrovnaný stav (3:3), vzal si slovo opět Curney. Za bránou odvedl výbornou práci Tomáš Chroust a boleslavská čtyřicítka dokonala hattrick (4:3). 

Závěr provázely tresty na obou stranách. Vítkovice v přesilovkách neudeřily, zatímco Curney svým čtvrtým gólem pojistil výhru na 5:3 a do prázdné brány ještě dokonal skóre Šebek. Boleslav slaví cenné vítězství 6:3.

V sobotu Boleslav nastoupí v České Lípě a hned další pondělí 28. října se od 17.00 vrátí do domácí Městské sportovní haly, soupeřem budou Black Angels. 

florbal s vítkovcemi

Foto: Martin Flousek, Technology Florbal MB

 
Zveřejnil: Pavel Šubrt
Vytvořeno / změněno: 21.10.2019 / 21.10.2019

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Aktuality
Počet návštěv: 790
 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém