Češi v zahraničí: Vaněček skóroval, Koubek s Morávkem okradli Bayern

21.10.2019, 23:31
Aktuality
David Vaněček skóroval v maďarské lize za Puskás Akademii, trefil se i na Slovensku Filip Twardzik z penalty. V Premier si aspoň chvíli za Burnley zahrál Matěj Vydra, Ladislav Krejčí statečně bojoval v italské lize proti Juventusu a Lukáš Zima v Serii B dokonce chytil penaltu. V bundeslize slavili cenný bod s Bayernem Jan Morávek a brankář Tomáš Koubek. A jak si vedli další Češi v zahraničních soutěžích?

Španělsko


Brankář Tomáš Vaclík nechyběl v základní sestavě Sevilly v utkání proti Levante. Vychytaným čistým kontem přispěl k vítězství svého celku 1:0. Předvést musel podle statistik pět úspěšných zákroků.

Útočník Tomáš Pekhart odehrál za Las Palmas ve druhé lize celé utkání na půdě Cádizu. Do listiny střelců se však nezapsal a jeho tým prohrál 0:2.

Anglie


Útočník Matěj Vydra nastoupil za Burnley na posledních osm minut do zápasu na půdě Leicesteru City. Hosté už v těch chvílích prohrávali 1:2 a Vydrovi se s tím nic udělat nepodařilo, takže stejným skóre utkání i skončilo.

Německo


Celý zápas za Werder Brémy odehráli brankář Jiří Pavlenka a obránce Theodor Gebre Selassie. Proti Herthě Berlín, za kterou celých 90 minu zvládl Vladimír Darida uhráli remízu 1:1.

Brankář Tomáš Koubek a záložník Jan Morávek připravili v dresu Augsburgu o body slavný Bayern Mnichov. Oba dva odehráli v remízovém zápase, který skončil výsledkem 2:2, plnou porci 90 minut. Koubek dostal v nastaveném čase žlutou kartu za zdržování hry. Kromě toho mu ale napočítali statistici také sedm úspěšných zásahů.

Obránce Pavel Kadeřábek odehrál celý zápas za Hoffenheim proti Schalke. Se spoluhráči mohl slavit vítězství 2:0.

Itálie


Český fotbalista Ladislav Krejčí nastoupil za Bolognu v základní sestavě na hřišti Juventusu a odehrál na místě levého obránce celé utkání. Turínský celek doma nakonec zvítězil 2:1, ale hosté se hodně hněvali kvůli několika sporným rozhodnutím hlavního sudího.

Záložník Jakub Jankto odehrál v dresu Sampdorie Janov celý zápas proti AS Řím. Sampdoria pod vedením nového trenéra Claudia Ranieriho získala bod za remízu 0:0.

V základní sestavě Brescie nastoupil od začátku proti Fiorentině obránce Aleš Matějů a odehrál celé utkání. V 79. minutě nastoupil také záložník Jaromír Zmrhal. Duel skončil bez branek.

Ve druhé lize odchytal za Livorno celý zápas na půdě Frosinone Lukáš Zima. V 54. minutě chytil pokutový kop Dionisimu. Dvě minuty před koncem ale přišla druhá penalta, kterou už Ciano proměnil a rozhodl o vítězství 1:0.

Slovensko


Žilina remizovala na domácím hřišti s Michalovcemi 1:1. V jejím dresu odehrál celé utkání obránce Filip Kaša.

Záložník Erik Daniel asistoval u vítězné branky Maročana Mohy v zápase Slovanu Bratislava s nováčkem soutěže FK Pohronie. Daniel byl přitom po střídání v 73. mnutě na hřišti sotva pět minut. Slovan vyhrál duel 2:1.

Filip Twardzik zajistil proměněnou penaltou v 73. minutě vítězství Ružomberku 2:1 na půdě Nitry. Český fotbalista odehrál za hosty celé utkání. Útočník Ondřej Novotný nastoupil za Ružomberok v poslední minutě.

Brankář Martin Jedlička přispěl v dresu Dunajské Stredy k vítězství 2:1 proti Zlatým Moravcům. Odchytal celý zápas a měl dva úspěšné zákroky.

Brankář Vojtěch Vorel vychytal v brance Senice vítězství 3:2 nad Trenčínem, který hraje své domácí zápasy v azylu v Žilině. Vorel kromě dvou inkasovaných gólů a tří úspěšných zákroků dostal také v 59. minutě žlutou kartu.

Nizozemsko


Útočník Tomáš Necid nastoupil za Den Haag do zápasu ve Zwolle v 77. minutě za nepříznivého stavu 1:2, hosté nakonec prohráli 1:3.

Michal Sadílek odehrál za PSV Eindhoven na místě levého obránce celé utkání na půdě Utrechtu. Hosté po dvou červených kartách ale prohráli 0:3. Český záložník Václav Černý sledoval celé utkání pouze z lavičky a do hry v domácím dresu nezasáhl.

Obránce Josef Kvída odehrál v pátek ve druhé lize kompletních 90 minut za Nijmegen v utkání proti rezervě PSV Eindhoven. Svému mužstvu pomohl k vítězství 1:0.

V základní sestavě béčka AZ Alkmaar nastoupil tentokrát záložník Richard Sedláček. Mladý Čech odehrál proti rezervě Ajaxu Amsterdam celé utkání a podílel se na výhře 3:2.

Rezerva Alkmaaru a Nijmegen se potkaly ještě v pondělním utkání. Richard Sedláček byl opět v základní sestavě Alkmaaru, stejně jako Josef Kvída v barvách Nijmegenu. Zatímco domácí záložník střídal v 79. minutě, Kvída odehrál celých 90 minut. A slavit mohl výhru 2:0.

Křídelník Jaroslav Navrátil z Go Ahead Eagles z Deventeru pomohl k vítězství nad Volendamem 3:0 jednou asistencí. Ve 47. minutě přihrál Ngombovi na gól, kterým zvyšoval na 2:0. Navrátil odehrál 67 minut, pak byl vystřídán.

Rumunsko


Záložník Lukáš Droppa nastoupil v základní sestavě Gaz-Metan Medias na půdě Dinama Bukurešť. Vystřídán byl bývalý reprezentant v 75. minutě. Domácí Dinamo v zápase zvítězilo 2:0. Gaz-Metan prohrál čtvrtý z posledních pěti ligových zápasů, i přesto se drží v tabulce na čtvrté příčce.

Major League Soccer


Hrdinovi reprezentačního utkání s Anglií Zdeňku Ondráškovi skončilo v zámořské MLS sezona. Jeho Dallas prohrál po prodloužení v 1. kole play-off na půdě Seattlu 3:4 po prodloužení. Ondrášek nastoupil v základní sestavě a vystřídán byl na konci normální hrací doby.

Turecko


Obránce Filip Novák odehrál celých 90 minut za Trabzonspor proti Gaziantepsporu a pomohl svému týmu k vítězství 4:1. Trabzon zvítězil potřetí za sebou a v tabulce je momentálně na druhém místě za vedoucím Alanyasporem.

Ondřej Čelůstka absolvoval jako levý bek trýznivou zkušenost v domácím utkání jeho Antalyasporu s Genclerbirligi. Domácí tým ještě v prvním poločase inkasoval červenou kartu a musel do deseti, nakonec utrpěl debakl 0:6. Čelůstka odehrál celých 90 minut.

Skotsko


Brankář Václav Hladký odchytal celé utkání St. Mirrenu proti St. Johnstone a radovat se mohl z čistého konta i výhry 2:0. St. Mirren díky vítězství poskočil na deváté místo dvanáctičlenné tabulky.

Rusko


Záložník Alex Král nastoupil v základní sestavě Spartaku Moskva proti Kazani a odehrál celých 90 minut. Utkání skončilo bezbrankovou remízou 0:0.

Polsko


Oba dva čeští záložníci Tomáš Přikryl a Martin Pospíšil nastoupili v základní sestavě Jagiellonie Bialystok proti Cracovii Krakov. Oba dva si také připsali po jedné asistenci. Pospíšil přihrával už v 11. minutě na braku Klimalovi, který vyrovnával na 1:1. Stejnému hráči pak v 55. minutě asistoval také Přikryl a Klimala dával v té chvíli na 2:1. Utkání nakonec domácí Jagiellonia vyhrála 3:2. Pospíšil odehrál celé utkání, Přikryl střídal v 80. minutě. Obránce David Jablonský za hosty nehrál kvůli trestu za žluté karty.

Hned tři Češi nastoupili za Raków Czestochowa proti Slasku Wroclav. Obránce Tomáš Petrášek i Záložník Petr Schwarz odehráli celé utkání. Další záložník Daniel Bartl byl vystřídán v 70. minutě. Jeho náhradník Malinovski pak v poslední minutě utkání rozhodl jedinou brankou a zařídil vítězství Rakówa 1:0.

Záložník Michal Bezpalec nastoupil ve druhé nejvyšší soutěži za Termalicu Bruk-Bet Nieciecza do druhého poločasu utkání proti Belchatowu. Po závěrečném hvizdu se mohl radovat z vítězství 2:1.

Maďarsko


Útočník David Vaněček odehrál za Puskás Akademii celé utkání proti Paksu a v 21. minutě vstřelil první gól svého celku. Ten nakonec zvítězil 4:2.

Rakousko


Záložník Tomáš Ostrák nastoupil v základní jedenáctce Hartbergu na půdě Innsbrucku a na hřišti vydržel 69 minut, než byl vystřídán. Jeho tým si odvezl z Tyrolska vítězství 1:0. Na domácí lavičce proseděl celé utkání Milan Jurdík.

Litva


Brankář Martin Berkovec chytal celý zápas za Žalgiris Vilnius proti Suduvě Marijampole. Porážce 1:3 ale nezabránil. Oba týmy spolu bojují v litevské lize o titul. Navrch má momentálně Suduva, která vede o sedm bodů.

Kypr


Oba čeští obránci Jan Lecjaks a Michael Lüftner odehráli celé utkání za Omonii Nikósie na půdě Anorthosis Famagusta. Spokojeni mohli být napůl. Podařilo se jim udržet čisté konto, ale odvezli si pouze bod za remízu 0:0.

Chorvatsko


Obránce Stefan Simič nechyběl v základní sestavě Hajduku Split na hřišti Lokomotivy Záhřeb. Duel skončil bezbrankovou remízou a Simič dostal v nastaveném čase žlutou kartu.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (69)

Přidat komentář
Tigerinho

Když tam jsou i pondělní zápasy, tak Václav Černý odehrál celej zápas za Jong Utrecht proti Jong Ajaxu.

Reagovat
eL

A porazil alespoň se svými spoluhráči svůj bývalý klub?

Reagovat
Tigerinho

Dostali 4-0.

Reagovat
Salfovic

Tak nějaká juniorka nikoho nezajímá. Kupodivu ani Šilhavého.

Reagovat
dave30

Samozřejmě, ale když píše o pondělním zápase jiných hráčů ve 2. nizozemské, tak proč ne o Černém?

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
jester Radka Bejbla

Nechápu že ten Černý úplně takhle vyčichnul

Reagovat
Andis

Podle všeho se začal chovat jak spratek.

Reagovat
naheCZ

Holt talent není všechno, ale slušně si tu kariéru posral.

Reagovat
smazaný uživatel

hostovani ve sparte bude resenim

Reagovat
Salfovic

Spíš v Hradci.

Reagovat
TheMally11

to by byla posila pro FK Motol

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě před minulou sezonou říkal, že to chce hecnout a prosadit se i v Ajaxu a teď hraje za juniorku Utrechtu. Hodně bidné teda, počítal sem, že v takovém trapnějším týmu musí hrát základ, pokud na to ještě aspoň trochu má. Ale když ho nestaví ani trenér, který ho zná, tak to není dobré znamení.

Reagovat
dave30

Hodně mu ublížilo to zranění, ale... Není to tak dávno, kdy tady s ním byl rozhovor a mnozí psali, jaká to bude hvězda, protože to má v hlavě srovnané... Prosím vás, tuto frázi už nikdy nepište. Připadá mi to, jako takový polibek smrti. Jakmile se toto u někoho objeví tak jen čekám, za jak dlouho to s daným fotbalistou zamává a přestane to mít v hlavě srovnané.

Reagovat
OTASi

jo, to je vždycky k popukání nicméně i já jsem mu věřil na víc, po tom, co začal hrát v ajaxu, dal i gól v EL...

Reagovat
dave30

Začal hrát v Ajaxu. Kolik tam toho odehrál? Takto to v zahraničí dělají. Dají těm mladým hráčům ochutnat, aby měli motivaci. Ale takových je hodně. A nejhorší na tom je, že ti naši si po tom "ochutnání" už myslí, že jsou hvězdy a fotbalový svět jim leží u nohou...

Reagovat
OTASi

tak zrovna v ajaxu mají pověst dobrou, když se mladejm daří tak je nechaj hrát, a on měl výborný statistiky v béčku a v áčku hrál celkem dobře

Reagovat
dave30

Poprvé dostal příležitost na podzim 2015. Sezóny 15/16 a 16/17 sbíral za áčko minuty. Rozhodující zřejmě měla být sezóna 17/18, kde si ke 20. narozeninám (říjen 2017) "nadělil" komplikované zranění... Nicméně i tak by to v tom týmu měl hodně těžké. Když mrknu na tu konkurenci v útoku (Dolberg, Kluivert, Huntelaar, Neres, Ziyech), tak by to nebylo nic snadného. Ale kde to mají hráči snadné? Když se po roce vracel a vedení mu domluvilo na jaro 2019 hostování, tak to odmítl s tím, že se pokusí zabojovat o místo. Jak vypadalo jaro 2019 ze strany Ajaxu si všichni ještě pamatujeme, takže tam neměl šanci a ztratil další půlrok. No a po přestupu do Utrechtu se mu nepovedl zápas s Den Haagem (střídal v 51. minutě za stavu 2:1 pro Haag a když mu při střídání trenér něco vyčítal, tak s ním ještě diskutoval...) a od té doby paběrkuje i v Utrechtu.

Reagovat
OTASi

Já to nijak nevyvracím, jen jsem měl dojem, jak tehdy začal sbírat starty za áčko, že to je prostě konečně zas ten nadějnej hráč, kterej se prosadí v mladým věku a přiblíží se světový špičce..pamatuju se na to video kde střídal, fanoušci ho opěvovali a de Boer si tam s nim plácnul s úsměvem,. Černý tam mluvil holandsky a prostě celkové to působilo strašně nadějně. Tohle je fakt uplnej opak, než co se čekalo. Ale asi to byl ten hype kolem.no

Reagovat
dave30

Je to právě o tom, že takových talentů (a možná daleko větších) je po celém světě tisíce. Je to také o štěstí (spousta talentů šanci vůbec nedostane a ti co jí dostanou, tak to neustojí), a ten psychický talak je obrovský (zklameš - jsi odepsaný) a to třeba ve věku 16 - 18 let. Proto mě vždy dráždí, když se našemu mladíkovi poprve zadaří a hned jsou všichni přesvědčeni, že nám roste evropská (světová) hvězda. Sleduji (dost podrobně) a fandím našim hráčům v zahraničí. Je to velice tvrdý konkurenční boj, kde se žádná chyba neodpouští (v zástupu čekají další) a k tomu je potřeba i spousta toho štěstí. Tak ať se našim klukům venku daří a mají i to štěstí.

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

A čím myslíš že je to daný? Právě tím hladem po tom aby náš fotbal zase měl v evropě dalšího nedvěda, dalšího rosu (pokud možno zdravého), dalšího baroše,... Ten hlad po hvezde evropskyho formátu je v našem fotbale už obrovský, když se na chvíli někomu začne dařit v nějaké top evropské lize tak se buď zrání nebo ztratí formu nebo mu vymění trenéra hráč už si prakticky popř. nezvládne přestup za lepším (Jankto, Barák, Schick, Davida,...). A pro změnu Kaderabek, který má snad jako jediný hráč v poli pevné místo v sestavě i celkem stabilní výkony v kvalitní lize, je zase pod své možnosti v repre

Reagovat
dave30

Rozdíl mezi fotbalisty (a fotbalem celkově) před 20 lety a dnes je určitě na hlubší rozbor. Můj názor ber pouze jako můj názor...

Samozřejmě největším rozdílovým faktorem jsou peníze (asi nikterak překvapivé zjištění). Arabský, čínský, americký, ruský... kapitál vše úplně mění. Dříve měly svou akademii a propracovaný skauting jen opravdu top týmy. Dnes je to samozřejmost téměř v každém "západním" klubu. Do těchto akademií proudí tisíce mladých talentů nejen z Evropy, ale také Afriky či Jižní Ameriky. Konkurence se několikanásobně zvětšila (tím nechci snižovat výkonnost těch "dřívějších). Dříve přestupovali naši hráči na zákadě nějakého reprezentačního úspěchu (proč dříve ty úspěchy byly a dnes ne, to je také na zvláštní rozbor) - především EURO 96, EURO 2000 a 2002 U21, MS 2001 U20,... Hráč, který takto přestupoval měl v novém klubu úplně jinou pozici než ti dnešní. Dnes přestupují dorostenci do akademií (kde je neuvěřitelná konkurence), nebo hráči, kterým se povede pár zápasů, nebo 1 sezóna (dnes si to ty kluby mohou dovolit, dříve pečlivě zvažovaly, koho koupit). No a o penězích pro hráče jsem psal níže. Dříve se hráči doživotně zajistili pouze v těch nejlepších klubech a proto měli motivaci neustále se posouvat. Dnes je hráč schopen se doživotně zajistit i v podprůměrném klubu PL (možná i v Champu), Turecku, Rusku v arabském světě, Číně a Bůh ví, kde ještě. A ti kluci (nejen naši) to prostě vnímají.

Je toho samozřejmě jistě více a můj pohled na věc nemusí být úplně správný.

Reagovat
dave30
Reagovat
meno

Poslal bych ho k nám nebo k Radovi, ti by si ho už srovnali

Reagovat
smazaný uživatel

Lukas Droppa - byvaly reprezentant

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Y.N.W.A

je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Není bývalý. Pokud vím, reprezentační kariéru ještě neukončil

Reagovat
smazaný uživatel

To mas tak, kdyz ti hraje pravidelne hrac leveho beka za PSV a ty tam narves Krejciho

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu Krejci ted za Bolognu taky docela hraje, ne ze bych ho v serii A sledoval ale nemyslim ze by tam hral tak tragicky jako ted za narodak, to by ho tam asi trenre nestavil

Reagovat
Pablos

No hrál teď levýho beka na Juventusu i, takže tak tragický to nebude no.

Reagovat
dave30

Jj, akorát u toho 1. gólu to zapracoval Ronaldovi přímo na nohu.

Reagovat
Salfovic

Tak Sadílek tam hraje jen jako nouzovka, zatímco Matějů, toho času pravidelně hrající SeriiA, tím bekem je.

Reagovat
dave30

Jj, Sadílek se tam točí s nějakým mladým Francouzem (víc má odehráno Sadílek) poté co jim v létě odešel levý bek do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo Mateju mel vzit misto Zmrhala

Reagovat
OTASi

Reagovat
Salfovic

Ten Berkovec tedy dopadl A to v první sezoně v Bohemce chytal jako bůh.

Reagovat
mayday

Však si aspoň jednou v životě zahraje o mistra.

Reagovat
Busby babes

Carragher on wearing t-shirts in support of Suarez after he was found guilty of racially abusing Evra: “Apologies. As a club we got it wrong.”

Reagovat
Y.N.W.A

Ondráškovi jako skončila sezóna? ...nemůže jít někam hostovat?

Reagovat
JessePinkman

Do Dynama by mohl.

Reagovat
fabec1222

Může, ale proč by to dělal?

Reagovat
naheCZ

Aby si udržel formu pro repre?

Reagovat
TheMally11

udržel formu do repre, proč by měl chybět? Páťa Schick taky v AS seděl a v repre byl, tak nevidím problém

Reagovat
dave30

Jako místo své dovolené?

Reagovat
Y.N.W.A

jo, místo svý dovolený... nevím, kolik potřebuje na zotavenou, ale kdy začíná další MSL? ...odpočívat bude pak, až zarobí, to je život fotbalisty

Reagovat
dave30

MLS se hraje od začátku března do začátku října (hl. část), potom následuje play off. V kuse, bez reprezentačních pauz. Počítám, že příprava na další sezónu jim začíná někdy po Novém roce. Takže má něco málo přes 2 měsíce dovolené (a to má "štěstí", že vypadli tak brzy). To je stejné, jako bys chtěl po hráčích z PL (kteří končí na začátku května a hrají bez zimní pauzy), aby po sezóně šli někam ještě hostovat...

Reagovat
Y.N.W.A

no to právě nechci, to je přece nesrovnatelné... v PL hrají bez tří měsíců celý rok, většinou pak řada z nich ještě hraje v červnu nějakej turnaj... no a MLS má pauzu pro teď vyřazený kluby skoro půl roku, to je kua rozdíl!

Reagovat
dave30

Je mi jasné, že jsem to trochu přitáhl za vlasy a srovnávat to úplně nejde. Vím, že tolik zápasů nemají, ale mají delší přípravu před sezónou, takže opravdu volno pouze do konce kalendářního roku.

Reagovat
Y.N.W.A

tak jako dva měsíce nicnedělání snad žádný kluby nemaj, ne? ....max tak dva-tři týdny... prostě celej listopad by mohl hrát na hostovačku někde

Reagovat
dave30

Tam by byl asi problém s pojistkou. Pochybuji, že by mu to jeho smlouva dovolovala...

Reagovat
dave30

Jinak hráči se určitě musí nějakým způsobem udržovat. Dostávají individuály, v lepších klubech sporttestry, nebo GPS. 2 měsíce určitě nikdo nezahálí...

Reagovat
Y.N.W.A

ok.. spíš jsem právě myslel, jestli to třeba v MLS není pravidlem, že by pak hráči ještě šli na výpomoc do Evropy... ale asi ne

Reagovat
dave30

Jak říkám, asi by nastal problém v případě úrazu.

Reagovat
Salfovic

bez reprezentačních pauz ?

Reagovat
dave30

Jediná pauza je mezi koncem základní části a play off. Vyšla na reprepauzu, takže jí můžeš říkat reprepauza. V březnu, červnu a září jsem v rozpisu MLS žádnou pauzu neobjevil.

Reagovat
naheCZ

OT: https://www.sport.cz/fotbal/evropska-liga/clanek/1155486-anglicane-pred-poharem-na-slovensku-zuri-deti-aha-ale-fousate-a-s-cigarem.html#hp-sez

Úryvek: „Jo dětí? To se vsadím, že polovina z těch, o kterých budou říkat, že jim je dvanáct, bude mít fousy a cigáro v ústech," všímají si slovenská média anglické zloby na sítích. „Nemůžu uvěřit, že tohle někdo dovolí. To jako má být trest?"

Angličani

Reagovat
Puskas

Co udělá UEFA, až budou ta děcka povykovat rasistické nadávky?

Reagovat
Losinho

Bude vstup jen pro důchodce?

Reagovat
TheMally11

vyloučí Slováky z UEFA, stejně tam dělají jen ostudu

Reagovat
OTASi

Proč si vydra dávno nedup a nešel do jiný ligy? Jo, povedly se mu dvě sezony v 2.anglický ale jinak uplnej zmar...nechápu, že ho to pořád baví

Reagovat
dave30

35 tisic liber týdně ti i to sezení na lavičce zpříjemní. Něco nešetří a potom může jit o dům dál, kde ale bude brát podstatně méně.

Reagovat
OTASi

Tohle neberu, po sportovní stránce stagnuje, kdyby měl ambice, tak to nějak řeší. Chápu, prachy by asi nikde jinde v Evropě lepší nedostal, ale jestli je to hlavní důvod, tak to působí spíš rezignovaně, jakože na víc stejně nemá, tak se s tím uspokojí

Reagovat
dave30

Dříve se hráči doživotně zajistili pouze v těch nejlepších klubech a proto měli motivaci neustále se posouvat. Dnes je hráč schopen se doživotně zajistit i v podprůměrném klubu PL (možná i v Champu), Turecku, Rusku v arabském světě, Číně a Bůh ví, kde ještě. A ti kluci (nejen naši) to prostě vnímají. Takový Vydra. Již podruhé mu nevyšlo angažmá v PL, ale vydělává tam tolik, že se může doživotně zajistit. Při platu 35 tisíc liber týdně hrubého to při 48% zdanění dělá skoro 73 tisíc liber měsíčně. Kdyby ušetřil "jenom" 50 tisíc měsíčně (za 23 tisíc bude na severu Anglie žít hodně dobře), tak jenom za 2 roky v Burnley má našetřeno okolo 35 miliónů korun. Takže má riskovat nějaký nejistý přestup s horším platem a vidinou, že si časem může polepšit, nebo jistotu vysoce nadstandartního příjmu, který ho (a jeho rodinu) zajistí? Už mu prostě není 18, kdy šel do světa. Neříkám, že je to tak správně, ale ti "kluci" už jsou pragmatici...

Reagovat
smazaný uživatel

Černý by mohl jít oživit kariéru do Slavie. Věřím, že Trpisovsky by z něj vymackl maximum.

Reagovat
doshcz

v naší lize se tenhle typ hráčů těžko prosazuje, dvakrát ho někdo dostoupí a je otrávnenej na celej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zbytečnej článek prolinkovanej s milionem hráčů všema sekcema o hráčích, kteří nikoho nezajímají.

Reagovat
verv

Ty taky nikoho nezajímáš a stejně tady pořád píšeš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele