TCL EC78: Výjimečný obraz si zaslouží výjimečný zvuk

TCL uvádí na český trh novou modelovou řadu televizorů s rozlišením 4K Ultra HD a soundbarem Onkyo. Novinka byla poprvé představena na veletrhu IFA 2019

TCL, globální televizní značka číslo dvě a jeden z předních světových výrobců spotřební elektroniky, přináší na český trh novou řadu televizí TCL EC78, která spojuje bezrámový ultratenký kovový design, kvalitu obrazu 4K HDR PRO, technologii Wide Colour Gamut, Dolby Vision, HDR10+ a nejmodernější operační systém pro chytré televize Android TV. Nová řada je určena pro ty, kdo nechtějí dělat kompromisy mezi výkonem a elegancí. Prvotřídní vestavěný zvukový systém Onkyo je vybaven čtyřmi reproduktory s předním vyzařováním a umožní maximální audio zážitek v prostředí Dolby Atmos při sledování filmů, přehrávání hudby či hraní her. EC78 umožňuje také ovládání hlasem. Nová řada televizí TCL EC78 byla poprvé představena na veletrhu IFA 2019, aktuálně je na českém trhu již k dostání prostřednictvím vybraných prodejců. Dostupná je ve dvou velikostech, 55 a 65 palců. Oba formáty podporují DVB-T2 HEVC/H.265 s ověřením Českých radiokomunikací.

Cena a dostupnost

TCL 55EC780 (55") a TCL 65EC780 (65") jsou lokalizované pro český trh a jsou k dostání v síti vybraných internetových prodejců a ve většině kamenných prodejen hlavních prodejců spotřební elektroniky. Ceny začínají na 18 990 Kč včetně DPH pro 55palcovou velikost a na 24 990 Kč včetně DPH pro 65 palců.

KONTAKT:

Filip Cvetler

filip.cvetler@fcpr.cz

Klíčová slova ČR-elektronika-trh-obchod-reklama-TCL

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Obchod, marketing
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.