Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přineseme tipy na zajímavé aplikace a  hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si přímo v  App Storu před stažením ověřit, zdali je aplikace či hra stále zdarma popřípadě za nižší částku.

Aplikace a hry na iOS

R.B.I. Baseball 19

Jestliže máte zálibu ve hře baseball, která se větší popularitě těší převážně za velkou louží, rozhodně by vám neměla utéct hra R.B.I. Baseball 19. V této hře budete muset provést váš tým skrze několik sezón, přičemž váš cíl je jasný – vyhrát.

Pop Art

Pokud obdivujete světově známý umělecký směr pop art, který v minulém století proslavil především Andy Warholl, možná byste mohli ocenit aplikaci Pop Art. Ta totiž dokáže přetransformovat vaši fotografii do podoby, která připomíná právě zmiňovaný pop art.

Week Calendar Pro

Aplikace Week Calendar Pro vám nabídne kompletně funkční kalendář, který na to však jde trošku jinak. Samozřejmě tato appka nabízí všechny funkce, které byste od kalendáře očekávali a například tak nepřijdete o možnost spolehlivého plánování vašich nadcházejících událostí. Hlavním benefitem aplikace však je, že získáte možnost kompletního přizpůsobení.

Aplikace na macOS

Money Pro: Personal Finance

Hledáte aplikaci, která by vám perfektně a spolehlivě pomáhala udržet přehled o vašich osobních financích? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste se měli podívat na aplikaci Money Pro: Personal Finance, díky které získáte bezkonkurenční přehled o vašich příjmech a výdajích, které si pro lepší přehlednost následně můžete kategorizovat.

Infographics Key – Templates

Zakoupením aplikace Infographics Key – Templates si zpřístupníte celou řadu nejrůznějších šablon, které můžete využít v rámci aplikačního balíčku iWork. Aplikace nabízí spoustu objektů, časových os a spoustu dalších a užitečných elementů, které vám rozhodně v Pages, Numbers a Keynote přijdou vhod.

Call Recorder – Skype Edition (CRSE)

S pomocí aplikace Call Recorder – Skype Edition (CRSE) získáte perfektní možnost k tomu, abyste mohli nahrávat veškeré vaše hovory skrze program Skype. Nastavit si dokonce můžete, zdali chcete nahrát celou konverzaci, nebo pouze jednu stranu hovoru.

.