Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Liberečtí vojáci uspořádali sbírku pro maminku jednoho z nich, vybrali přes 70 tisíc korun

Vojáci z Liberce se rozhodli podpořit maminku jednoho z vojáků, která potřebovala invalidní vozík. A tak pro ni uspořádali sbírku.

„Držíme při sobě – jsme jeden tým!“ S tímto heslem informoval 31. pluk radiační, chemické a biologické ochrany o proběhlé sbírce. V pátek 18.10. přijal velitel 31. pluku plukovník Libor Švec v prostorách posádkového klubu paní Etelu Adamcovou, maminku našeho vojáka, aby ji vyjádřil podporu v její nelehké životní situaci. Paní Adamcová se takřka ze dne na den stala plně invalidní, odkázána na invalidní vozík.,“ uvedli vojáci na svém facebooku.

Paní Adamcová tak obdržela od vojáků šek na 71 tisíc korun, díky kterým si bude moci pořídit tolik potřebný invalidní vozík. Na tuto sbírku, kterou zorganizovali příslušníci 4. rcho z 311. praporu rchbo, přispěli vojáci napříč celým plukem,“ napsali vojáci.

Foto FB/31. pluk radiační, chemické a biologické ochrany

Štítky vojáci, Liberec, 31. pluk, sbírka, invalidní vozík, Libor Švec, Facebook

Liberečtí vojáci uspořádali sbírku pro maminku jednoho z nich, vybrali přes 70 tisíc korun  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.