LIPNO NAD VLTAVOU: Prodloužený víkend přináší bohatou nabídku programů pro děti, přijde...

LIPNO NAD VLTAVOU: Prodloužený víkend přináší bohatou nabídku programů pro děti, přijde i Lišák Fox

 

Fantastické babí léto a akce pro děti, to je příslib prodlouženého víkendu na Lipně. Podzimní prázdniny si děti užijí na animacích v rodinném parku Království lesa, nebo na dobrodružné výpravě v pondělí 28. října. Tu zakončí tradiční opékání buřtů.

Ti, kteří si letos chtějí ještě zadovádět v Království lesa, mají poslední možnost do konce října. Navíc v sobotu 26. října bude Království lesa plné kouzel! „Lišák Fox má připravený svůj kouzelnický program, kterým zpestří dětem odpoledne v Království lesa“ uvedl Smíšek. Kouzelnické odpoledne začíná ve 13 hodin, kdy bude lišák se svým týmem malovat na obličej, od půl třetí pak vypukne lišákovo magické vystoupení.

Na sváteční pondělí 28. října je přichystána tradiční akce nazvaná Lipno dětem aneb velká podzimní výprava. Hosty čeká odpoledne plné her a soutěží, které bude zakončené opékáním buřtů u Janusovské lampy u Království lesa. „Akce odstartuje ve 13 hodin výtvarným koutkem v Restauraci Lanovka u centrálního parkoviště. Ve Fox Parku se bude konat slalom mezi dýněmi, odkud děti vyrazí na dobrodružnou cestu ke Stezce korunami stromů,“ uvedl Smíšek. Cestou budou získávat indicie, aby vyluštily tajenku. Za správné vyřešení získají ke vstupu do Království lesa oplatky jako dárek.

Děti si na Lipně užijí podzimní prázdniny až do středy, Království lesa je otevřeno až do čtvrtka 31. října. Stezka korunami stromů je v provozu celoročně, stejně tak populární Hopsárium, nebo bobová dráha a Aqaworld Lipno.

Areál se po skončení podzimních prázdnin začne chystat na zimní sezónu. Ta přinese hned několik velkých novinek, mezi které patří například stavba dvousedačkové lanovky, nebo rozšíření sjezdovek o dvě nové tratě. Jedna s modrou obtížností bude ideální pro rodiny s dětmi, druhá, takzvaný Snowcross, naváže na lipenský koncept zábavy při lyžování a velmi populární Skicrossové tratě.

26. 10. – Kouzelnické odpoledne s lišákem Foxem v Království lesa

13:00 – 14:00 Malování na obličej

14:30 – 15:00 Kouzelnické představení lišáka Foxe

28. 10. – Lipno dětem aneb velká podzimní výprava

13:00 – 15:00 Restaurace Lanovka – výtvarný koutek a registrace

Fox Park – slalom mezi dýněmi

Dobrodružná cesta ke Stezce korunami stromů

15:30 – 17:00 Janusovská lampa – opékání buřtů

 

Text a foto: (vs)

 

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře