Zlínská nemocnice otevřela novou výdejnu zdravotnických potřeb

ZLÍN – Novou výdejnu zdravotnických potřeb otevřela Krajská nemocnice Tomáše Bati ve Zlíně. Prohlédli si ji zaměstnanci nemocnice i hejtman Jiří Čunek s radní kraje Michaelou Blahovou, řekl serveru Zlin.cz mluvčí krajských nemocnic Egon Havrlant.

Služba je po více než osmi letech opět dostupná pacientům. „Dosud si pacienti mohli běžné zdravotnické pomůcky vyzvednout v nemocniční lékárně. Nová výdejna sídlí v samostatných prostorách a lidé v ní najdou široký sortiment ortéz, bandáží, pomůcek pro inkontinenci, kompresních punčoch, chodítek, speciální obuvi, čtecích brýlí, ale například i bezlepkových potravin,“ uvedl vedoucí lékárník Pavel Kurfürst.

Podle něj výdejna nabízí také možnost rozvozu pomůcek po Zlíně a okolí. „Věříme, že pacienti budou s novou službou spokojeni,“ doplnil Kurfürst. Výdejna se nachází v budově číslo 43 v blízkosti hlavní lékárny a vjezdové brány. Přístupná je vstupem přímo z Havlíčkova nábřeží. Otevřená je ve všední dny od 7:30 do 16:00, ve středu do 16:30 a v pátek do 15:30. Informace o sortimentu zdravotnických pomůcek lze získat také na telefonním čísle výdejny 577 552 600 nebo na e-mailové adrese pzt.lekarna@bnzlin.cz.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x