QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Šeříkovka se otřese! Přijíždí divoký Walda Gang, asistovat bude Alkehol

25.10.2019 10:59

Šeříkovku na Slovanech čeká jeden z nejspíš nejvíc "našlapaných" večerů podzimu. Do Plzně míří jedna z nejdivočejších kapel současnoti. Na pódiu to opět rozjede Walda Gang.

qap (19)

Originální uskupení Walda Gang není třeba představovat. Koncerty kapely jsou vždy nabité obrovskou energií, nechybí ani nejrůznější efekty a samozřejmě skvělá muzika.

Walda Gang v loňském roce přišel s novým CD. Fanoušci se nicméně mohou těšit i na průřez dalšími hity. "V poslední době se pustili také do coververzí jiných kapel i vlastní autorské tvorby - loni jim vyšlo album Je tu léto. Zajisté tedy uslyšíme naživo i některou z těchto písní. Za mikrofonem bude opět stát Miro Šmajda, který se za posledních pár let ve Walda Gangu již etabloval," láká KD Šeříková.

Walda Gang je s Šeříkovkou spojený v podstatě od samotného znovuotevření v říjnu roku 2013. Právě společný koncert Walda Gangu a dalších kapel tehdy slavnostně otevíral kulturní dům po první etapě rekonstrukce. Tehdy stál za mikrofonem ještě později zesnulý Vláďa Šafránek. Na reportáž z akce se můžete podívat zde.

Tentokrát se koncert chystá na neděli 27. října. Před Walda Gangem je na programu vystoupení další povedené partičky, kterou je kapela Alkehol. Brány Šeříkovky se otevřou v 19 hodin a už předem je jisté, že o zábavu bude postaráno do pozdních nočních hodin. Vstupenka na místě vyjde na 450 korun.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24