Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Selfie na záchodě a osahávání prince? Babišová je vedle a potřebuje pomoc, říká odborník

Selfie na záchodě a osahávání prince? Babišová je vedle a potřebuje pomoc, říká odborník
Zdroj: Instagram
+ Dalších 6 fotografií
to snad ne
Monika Babišová (45) má za sebou návštěvu Japonska, kam jela po boku svého manžela Andreje. Po státní návštěvě se vyrojily otázky, zda Babišová zvládá dobře reprezentovat Českou republiku. Karel Komínek z Institutu politického marketingu je z jejího chování mírně rozčarován.

Premiér Babiš (65) vzal manželku na inauguraci nového japonského císaře. Byla to událost, na kterou se upínaly pohledy celého světa.

Monika Babišová (45) vynesla několik nádherných a drahých šatů a co se týče garderoby, tak za světem rozhodně nezaostávala. Naopak se na ni zaměřili fotografové světových deníků a Monika dostávala samé jedničky.

Problémy ale přináší prezentace paní premiérové na jejím instagramovém účtu. Tady zveřejnila selfie z místnosti, kam i král chodí sám. Snímek z toalety už několik dnů řeší novináři a ptají se, zda Monika svou roli zvládá.

Ještě ani neutichla diskuze kolem záchodkového selfíčka a Monika ukázala, jak sahá na prince Charlese. To je hrubý přešlap proti protokolu, princ totiž není žádný kámoš z Průhonic a potřebuje speciální přístup.

Ať si Babišová promluví s poradcem

"Nejlepší by bylo, kdyby ty kontroverzní fotky vůbec nevznikly," má jasno Karel Komínek z Institutu politického marketingu. Komínek v rozhovoru pro deník Aha! doplnil, že Monika by měla sdílení fotek probrat s poradci. Manželkou premiéra je totiž 24 hodin denně. I když dává fotky s kamarády na svůj instáč. Komínek si myslí, že Babišová se snaží, ale čas od času dost ustřelí. "Pomohlo by ale omezit selfie, které se k jejímu postavení příliš nehodí," dodal odborník.

Na zajímavé fotky Moniky Babišové se můžete podívat do fotogalerie.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy