Deváťáky čeká důležitá volba: Na veletrhu se mohli rozhodnout o dalším vzdělání
Veletrh se konal v historických prostorách děčínského Pivovaru. Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Zajímavosti

Děčín - Žáky devátých tříd základních škol již brzy čeká důležité rozhodnutí, kam nasměrují svou vzdělávací a profesní dráhu. S tím jim mají pomoci veletrhy vzdělávání, které se konají ve velkých městech kraje, tentokrát v Děčíně, v obchodním centru Pivovar. Hejtman Oldřich Bubeníček tyto vzdělávací akce rád navštěvuje a nenechal si ujít ani tu děčínskou.

Jednalo se již o 22. ročník veletrhu vzdělávání Škola Děčín, na kterém se prezentovalo třicet středních škol nejrůznějšího zaměření, dále významné firmy či instituce (např. ČEZ, ČVUT, KZ a.s., ZZS ÚK) působící v regionu v roli zaměstnavatelů. Své stanoviště zde měl také Úřad práce.

Veletrh byl určen především žákům 9. tříd základních škol a jejich rodičům, aby mohli porovnat nabídku škol a rozhodnout, kam jít studovat. Návštěvníci měli možnost se zde zeptat učitelů i studentů na cokoliv, co je o dané škole zajímá. Kromě informací o samotném studiu zde zjistí i to, jaké jsou možnosti dalšího uplatnění.

Kromě hejtmana Bubeníčka žáky pozdravil také Ondřej Smíšek, děčínský radní pro sociální oblast a IT technologie, a Vlastislav Hlaváč z Úřadu práce.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru