Goodyear představil svou nabídku Total Mobility

Goodyear představil svou nabídku Total Mobility

Společnost Goodyear přišla letos v květnu s novou komplexní nabídkou pro dopravce a v září ji představila i českým novinářům. Pod hlavičkou Goodyear Total Mobility spojuje celou řadu prémiových nákladních pneumatik značky, sadu datových řešení včetně monitorovacích služeb a služeb prediktivní analýzy a více než 2000 servisních míst v celé Evropě.

„Po nových komplexních službách od té doby registrujeme poměrně značný zájem českých a slovenských dopravců; někteří z nich již jednotlivé služby nebo jejich individuální kombinace dokonce s úspěchem využívají,“ řekl Petr Abrahámek, commercial sales director pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko.

Goodyear Total Mobility poskytuje flexibilní nabídku služeb, jejímž výsledkem je řešení vyvinuté každému konkrétnímu fleetovému zákazníkovi přesně na míru. Zahrnuje vhodné pneumatiky pro daný obor podnikání, chytré technologie pro zjednodušení každodenních úkolů dopravců a ucelenou servisní síť, která jejich vozidla udržuje v provozu na silnici.

Z hlediska pořizovacích nákladů se pneumatiky na celkových nákladech na vlastnictví vozidel v dálkové dopravě podílejí pouhými třemi procenty, ale pokud jde o provozní náklady, je jejich dopad daleko větší. „Volba správných pneumatik a pravidelné kontroly jejich stavu přímo ovlivňují až 40 procent veškerých provozních nákladů, ať už se jedná o palivovou hospodárnost, dobu plné provozuschopnosti, náklady na údržbu nebo spokojenost řidičů,“ upozornil Petr Abrahámek s tím, že „konkrétní úspory jsou patrné z přehledu služeb a bývají pro dopravce většinou velmi přesvědčivé“.

„Čeští a slovenští zákazníci mají zájem například o aplikaci eJOB pro záznam dat o servisu pneumatik přímo v místě zásahu. Jako součást online systému správy pneumatik Goodyear FleetOnlineSolutions umožňuje správcům vozových parků okamžitý přístup k naměřeným datům, což jim dovoluje snížit prostoje a omezit chyby při fakturaci. Stále častěji dopravci využívají také služby monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS) a nyní se zajímají i o mileage kontrakty, které nově nabízíme. A zcela nově poptávají i moderní zařízení na automatizovanou diagnostiku pneumatik během několika vteřin Goodyear Drive-Over-Reader,“ dodal po čtyřech měsících od prvního představení Goodyear Total Mobility Petr Abrahámek.

(lan)

Foto: Goodyear

spinner