InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Gump – jsme dvojka - promítání filmu

    Čtvrtek 28.3 16:00 - Biograf Kotva Lidická 2110, České Budějovice

  • Basstard Beatz w. Magenta & Tony P

    Čtvrtek 28.3 21:00 - Klub K2 Sokolský ostrov 1, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 

Tábor přehrál královský Písek i podruhé. Tentokrát naložil na cestu bůra

Táborští útočníci dobývají píseckou bránu. Vlevo se snaží prosadit v brankovišti Radek Seidl, vpravo sleduje situaci Ondřej Šulek. Oba se prosadili v závěrečné periodě, ve které navýšili náskok kohoutů na konečných 5:1. , Autor: Josef Janda

Táborští útočníci dobývají píseckou bránu. Vlevo se snaží prosadit v brankovišti Radek Seidl, vpravo sleduje situaci Ondřej Šulek. Oba se prosadili v závěrečné periodě, ve které navýšili náskok kohoutů na konečných 5:1.     Autor: Josef Janda

TÁBOR – Písečtí hokejisté přidali letos do svého názvu slovíčko Králové, které zatím příliš obav mezi soupeři nebudí. V sobotním zápase změřili podruhé síly s táborskými kohouty, kteří stejně jako na konci září zvítězili. K triumfu Tábora 5:1 přispěl dvěma důležitými brankami ve druhé třetině Patrik Zayml a kohouti se mohli spolehnout na výkon gólmana Dominika Šorfa. Rezervy měli ve využívání šancí a přesilovky také nepatřily k chloubám týmu. Písečtí snaživě kousali a cpali se do branky, jak to jen šlo, na více než jeden gól z přesilovky se ale nezmohli. Táborští si nakonec celkem v klidu dokráčeli k dalším třem bodům a vrátili se na první místo tabulky ve skupině Střed. Písek je i nadále předposlední.

 

HC Tábor – IHC Králové Písek 5:1 (1:0, 2:1, 2:0), branky a nahrávky: 4. Havran (Heřman, Dančišin), 30. Zayml (Jan Bárta), 36. Zayml (Havran, Jan Bárta), 47. Šulek (Hajič), 60. Seidl (Šulek, Havran) – 26. Hanus (Suda, Matějka), rozhodčí Marek – Musil, Komínek, vyloučení 5:8, využití 1:1, 1427 diváků.

HC Tábor: Šorf (M, Novák) – Havelka, Hajič, Havran, Beran, Skočovský, Radoš – Šulek, Dančišin, Seidl – Jan Bárta, Zayml, Heřman – Prášek, Pejchal, Březina – Jiří Bárta, Pechánek, Kadilák.

IHC Králové Písek: Hamalčík (Štrobl) – Houdek, Suda, Hanus, Růžek, Košař, Šaršok, Turek – Bednařík, Šuhaj, Matějka, Volf, Novák, Karbulka, Rod, Tintěra, Přibyl, Krýner.

Ve středečním Týdeníku Táborsko přineseme další podrobnosti. Asistent trenéra Tábora Miloslav Čech zmíní, kdo se mu v zápase nejvíce líbil. Co ocenil na hře soupeře? Jak vnímal zápas jako celek?

Trenér Písku Karel Herr nalezne příčiny, které odsoudily Písek k další porážce. Srovná utkání s prvním měřením sil na konci září.

Střelec dvou branek Tábora Patrik Zayml přiblíží chvíle po vyrovnání hostů na 1:1. Jak tyto okamžiky jeho mužstvo zvládlo?

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace