InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milevsko si v závěru pomohlo standardkou, rozhodl Volf

MILEVSKO – Fotbalisté Milevska drželi před sobotním zápasem proti Třeboni, která se potýká se slabší formou a na podzim zatím venku vyhrála pouze na hřišti suverénně posledního Sokola Sezimovo Ústí, sérii pěti zápasů bez porážky. V samotném utkání ale nenavázali na herně přesvědčivé výkony z posledních kol, a přestože svého soupeře přehrávali a častěji drželi míč, tak se do šancí příliš nedostávali. Utrápené utkání diváky zrovna nenadchlo, zahřát na fotbalovém srdci je ale mohla nádherná rána Jaroslava Hadáčka do šibenice z 68. minuty – 1:0. Když už se ale domácím podařilo dosáhnout vedení, netrvalo to ani pět minut, na ojedinělý centr do vápna si naskočil třeboňský stoper Koktavý a bylo srovnáno – 1:1.

Nakonec se však vzduchotechnici v nepříliš atraktivním a utahaném utkání přece jen dočkali zaslouženého tříbodového vítězství, takže navlékli na šňůru neporazitelnosti také šestý korálek. V 83. minutě z obrovského závaru v malém vápně po Komárkově rohovém kopu na zadní tyči doslova dotlačil míč za čáru Matěj Volf – 2:1. Další zápas sehrají vzduchotechnici na hřišti druhého Protivína (sobota 2. listopadu, 14).

Sobota 26. října
FC ZVVZ Milevsko – TJ Jiskra Třeboň 2:1 (0:0). Branky: 68. Hadáček, 83. Volf – 72. Koktavý. Rozhodčí: Izugrafov – Macko, Toucha. DFA: Vladimír Eibl. ŽK: 2–0 (Hadáček, J. Kosobud). Přihlíželo 66 diváků.

Milevsko: Pavel Dvořák – P. Novotný, Volf, J. Kosobud, M. Málek – Maršík, Komárek – Kálal (90. M. Novotný), Sedlák (76. Kutil), Barda – Hadáček (90. Jakeš).

Třeboň: J. Skála – Cimerhanzl, Koktavý, Lonsmín, Schneider – Bartl (66. Kubata), Doležal, Matoušek, Holzepl – Navrátil, Vranovský (46. Průcha).

Další zajímavosti ze světa jihočeské kopané té nejvyšší krajské úrovně přineseme ve středečním tisku. Ze zápasu v Milevsku nebudou chybět ani ohlasy trenéra vítězů Miroslava Strnada a střelce rozdílové branky Matěje Volfa.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace