Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Máma je šikovná holka: Radka Třeštíková se po StarDance dočkala té největší chvály

Máma je šikovná holka: Radka Třeštíková se po StarDance dočkala té největší chvály
Zdroj: Se souhlasem České televize
+ Dalších 5 fotografií
postup
Sobotní vysílání StarDance 2019 bylo pořádně napínavé. Po verdiktech poroty, která byla na některé soutěžící skutečně ostrá, se spousta tanečníků bála, že na parket vstoupila naposled. Nakonec však soutěž opustila Tonya Graves (49) s Michalem Burešem. Velký strach o své místo v pořadu ale měla Radka Třeštíková (38), které postup do dalšího kola oznámili až jako jedné z posledních. Ta se od poroty sice nedočkala nejlepšího hodnocení, doma ale dostala tu největší pochvalu.

Třetí večer StarDance byl pro všechny účastníky nesmírně těžký. Slova některých porotců jim doslova zmrazila úsměv na tváři. Jedním ze soutěžních párů, které si poslechly pár nepříjemných vět, byli i Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský Zdeněk Chlopčík spisovatelku rozhodně nešetřil.

Nakonec o tom, kdo nepostoupí, rozhodlo hlasování diváků. Ti už v dalším kole nechtěli vidět Tonyu Graves a Michala Bureše. Třeštíkové i jejímu partnerovi se velmi ulevilo. Jako největší náplast na duši po včerejších ostrých slovech poroty u Radky fungovala vlídná slova od jejích dětí.

„Ona neprohrála maminka,“ říká v roztomilém videu na Instagramu dcerka Třeštíkové. Syn nezůstal pozadu a mamince vysekl velkou poklonu. „Máma je šikovná holka,“ zaznělo z jeho úst, načež dal mámě pusu.

Takový balzám na duši Radka Třeštíková po sobotním večeru určitě potřebovala. Nyní už ji čeká příprava na příští sobotu, dva páry šly z kola ven a atmosféra houstne. Kdo by podle vás měl vypadnout jako další?

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy