Kvitová na úvod Turnaje mistryň podlehla ve třech setech Japonce Ósakaové

27. 10. 2019, 09:30
Aktuality 315
TURNAJ MISTRYŇ - Petra Kvitová odstartovala premiéru Turnaje mistryň v čínském Shenzhenu porážkou, když stejně jako v lednu ve finále Australian Open podlehla Japonce Naomi Ósakaové. O postup ze skupiny se šampionka z roku 2011 popere ještě v zápasech proti Australance Ashleigh Bartyové a Švýcarce Belindě Bencicové.
Petra Kvitová (© AFP)

Petra Kvitová vstoupila do Turnaje mistryň prohrou 6-7 6-4 4-6 s Japonkou Naomi Ósakaovou. S bývalou světovou jedničkou odehrála v čínském Shenzhenu druhý vzájemný zápas a stejně jako v letošním finále Australian Open podlehla po velmi podobném průběhu ve třech setech. Zápas trval dvě hodiny a 39 minut.

Vítězka Masters z roku 2011 Kvitová přitom zahájila utkání výborně. Za stavu 2-0 však nevyužila dva brejkboly a náskok ztratila. Další tři šance na brejk měla za stavu 4-4, ale ani ty neproměnila a tie-break vůbec nezvládla, když jediný míček uhrála až za stavu 0-6.

I ve druhém setu se česká tenistka ujala vedení 2-0, ale vzápětí přišla dvakrát o podání a prohrávala 2-3. "Ale hraješ moc dobře," povzbuzoval svou svěřenkyni mezi gamy trenér Jiří Vaněk. A to pomohlo: po několika výtečných returnech Kvitové bylo znovu vyrovnáno a v závěru setu opustila Ósakaovou přesnost.

Japonka se ale rychle vzpamatovala. V rozhodujícím dějství záhy získala převahu a Kvitovou dvakrát připravila o podání. Za stavu 5-2 sice promarnila dva mečboly při svém podání, ale o dva gamy později už zápas přece jen dopodávala k první výhře ve skupině. Pomohl jí i lepší servis - dala 12 es, devětkrát jí Kvitová nabídla fiftýn dvojchybou.



"To je určitě zklamání. Na tom je určitě třeba zapracovat, Naomi nemůžu nic dávat zadarmo. Na druhou stranu jsem prostě chtěla riskovat i při druhém podání, což se ne vždy vyplatilo," řekla serveru idnes.cz devětadvacetiletá Kvitová.

Nejstarší tenistka na turnaji byla přes porážku spokojená s předvedenou hrou a s tím, že vyhrála alespoň jeden set. "Už během zápasu mě napadlo, že se vyhraný set hodí. Beru to pozitivně, nejsem nijak extra smutná. Bylo to jako na houpačce, po prohraném tie-breaku jsem se zvedla, pak byla zase dole... Ale myslím, že jsem předváděla výborný tenis. Doufám, že takhle budu hrát dál," dodala Kvitová.

Na Turnaji mistryň Kvitová hraje posedmé v kariéře. Hned při své premiéře v roce 2011 triumfovala, ze skupiny se pak dostala ještě v letech 2013 (semifinále) a 2015 (finále).

Bartyová zakončí rok jako jednička
V Červené skupině čekají Kvitovou ještě zápasy s nejvýše nasazenou Ashleigh Bartyovou z Austrálie a se Švýcarkou Belindou Bencicovou (h2h 4-1), kterou vyzve v úterý.

Ósakaová, která dnes jedenáctým vítězstvím v řadě vyrovnala svou nejdelší vítěznou sérii z roku 2018, se v úterý střetne s Bartyovou (h2h 2-2). Australanku nedávnou porazila ve finále turnaje v Pekingu.

Dvaadvacetiletá Bencicová si dnes odbyla debut na Turnaji mistryň a nezačala špatně, vedení proti Australance Bartyové ale neudržela a prohrála 7-5 1-6 2-6.

Šampionka Roland Garros Bartyová má tak už nyní jistotu, že ukončí rok jako světová jednička. V čele žebříčku přezimuje jako 14. tenistka a první Australanka v historii.



Druhá Češka na Turnaji mistryň Karolína Plíšková je ve Fialové skupině s vítězkou US Open Biancou Andreescuovou z Kanady, rumunskou šampionkou Wimbledonu Simonou Halepovou a ukrajinskou obhájkyni titulu Elinou Svitolinovou, proti níž nastoupí v pondělí.

Z každé skupiny tradičně postoupí dvě hráčky do semifinále, což se Plíškové podařilo dvakrát po sobě. Z dotace 14 milionů dolarů získá neporažená šampionka dvouhry 4,725 milionu (přes 109 milionů korun), což je největší prémie v ženském sportu.

Ve čtyřhře se českým tenistkám vstup do turnaje povedl, když výhry slavily Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou i Barbora Strýcová s Tchajwankou Su-Wei Hsieh.

• TURNAJ MISTRYŇ, SHENZHEN 2019 •
Čína, tv. povrch / hala, 14.000.000 dolarů
nedělní výsledky (27. 10. 2019)
• Dvouhra - Červená skupina •
Ósakaová (3-Jap.) - Kvitová (6-ČR) 7-6(1) 4-6 6-4
Bartyová (1-Austr.) - Bencicová (7-Švýc.) 5-7 6-1 6-2
• Čtyřhra - Fialová skupina •
Strýcová/Su-Wei Hsieh (2-ČR/Tchaj-wan) - Stosurová/Shuai Zhang (7-Austr./Čína) 6-4 4-6 10-5
Krejčíková/Siniaková (6-ČR) - Dabrowská/Yi-Fan Xu (4-Kan./Čína) 6-4 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

315
Přidat komentář
dadaft
--- vidím to jako Petra - hra měla místy intergalaktickou úroveň, pohybově na nohách byla Kvitová skvělá.......... jen v některých okamžicích trochu chyběla zápasová praxe,,,,,,,,,,,,,, celkový dojem ovšem velmi dobrý, pokud se podaří ještě trochu zredukovat chyby, měly by to být Petra a Naomi, kdo půjdou ze skupiny dál.
Reagovat
FulnekUltras
na nohy a fyzičku vůbec má teď Petra dost času - a je to znát - na ovčí babičku to ale teď stačit nebude - díkybohu, protože tlapka už potřebuje ničím nepřerušovanou rehabilitaci jako sůl
Reagovat
brixner
Ale kdo ví, možná se Petře ten jeden set bude hodit! Vlastně ani pořádně nevím, jak se bude počítat v případě nějakých shod - jen sety, nebo i gamy? Teoreticky může postoupit do SF i hráčka s jedinou výhrou, ne?
Viděl jsem jen HL, ale myslím, že Petra nehrála špatně...Co měl znamenat ten rukáv na ruce? Tejp?
Reagovat
FulnekUltras
už od jara trhlý předloketní sval - což podvědomě tlačí ke zkracování výměn - na nějaká skóre a minitabulky teď seru ;-), vím, že ta packa ji bolí furt, pokud bude mít rozum a vynechá Austrálii, může to být v březnu jakž takž cajk...
Reagovat
brixner
No tyvole, za chvíli zas Austrálie...Ale Petra je ještě mladá a silná, měla by se dobře hojit, ne, jako my staří chujové ;-)
Reagovat
FulnekUltras
aspoň dva tři měsíce úplného klidu to každopádně chce - né furt něco zbůhdarma honit ;-)))
Reagovat
brixner
No jo, práuda! Já bych se za těma ubohejma prajzmanama taky moc nehonil :-))
Reagovat
blixa
Já vím, ty seš ještě mladé, ty radšej honíš sousedky ;-) :D
Reagovat
Fandina
KrejSi jsou v dobrém rozpoložení, co se týká hry tak vedou 6:4 3:1 a hrají dobře a dobře se i tváří. Takže super holky, doufá , že jsem to nezakřikla :-)).

Katka je hezky světle vzorovaná modrá včetně modrých botiček, kraťasy a triko, vypadalo to jako overálek. Bára Krejčíková je černobílá klasika. Obě hezky.
Reagovat
Jon61
Letos se jim moc nedařilo, ale dnes pestrá hra s minimem chyb, mile mne překvapily.
Reagovat
annah
A právě vyhrály! Gratulace!
Reagovat
Fandina
Moce hezký zápas. KrejSi porazily Dabrowski Xu ve dvou setech a bylo to od nich pěkné představení.

Fakt se mi moc líbily. Bára hrála hezké úhly, Katka zase super u sítě, obě byly dneska dobré, tak doufám, že jim to vydrží. Dneska jedničky s hvězdičkami.
Reagovat
tommr
jj na třetí pokus je konečně zdolaly. Dneska hrála Bára líp než Katka což se tak moc často nestává ...
Reagovat
Jon61
Má především lepší podání než Katka.
Reagovat
Kozoroh
Zdá se, že Naomi je pro Petru špatný matchup. Naomi v obou vzájemných mačích dokázala ustát Petřin nátlak a její velké plus oproti Petře je to, že má smysl pro taktiku, resp. její změnu.
Reagovat
FulnekUltras
Pěkně to tady níž napsal kolega Nemeškej: "...Tenis je až příliš chytrý sport na to, aby se při něm dalo všechno jen vymlátit...". Osobně věřím, že až Peťa konečně přes zimu zklidní momentálně těžce zkoušenou ruku, půjde zas výsledkově výrazně nahoru. Třicátnice - to už ji prostě musí zavazovat... ;-)
Reagovat
Jon61
Po druhém setu to vypadalo, že soupeřky Báry a Šu-Wei budou v super tie-breaku dominovat, ale dopadlo to opačně. Důležitý byl náskok, který získaly po skvělém returnu Šu-Wei a dvou jejích volejích na síti.
Reagovat
tommr
naše hráčky pokračují v bídných výkonech z poslední doby a vypadá to na čtvrtou prohru v řadě ...
Reagovat
tommr
MTB ale zvládly parádně takže další pohroma byla naštěstí odvrácená ...
Reagovat
paddy
mountain bike nebo medical tiebreak?
Reagovat
tommr
MTB = STB
Reagovat
paddy
už se v tom ztrácím
STB je set top box nebo státní bezpečnost

tommr je krycí jméno nebo civilní?
Reagovat
FulnekUltras
StB když tak ;-)
Reagovat
blixa
No vidíš chlape, tak se mi líbíš ! Máš to v malíku ;-)
Reagovat
FulnekUltras
na to jsou tady jiní borci ;-)))

https://www.youtube.com/watch?v=LbXFHbc7_cM
Reagovat
blixa
No vidíš chlape, tak se mi líbíš ! Máš to v malíku ;-)
Reagovat
FulnekUltras
a tím bych hodnocení WTA pro letošek ukončil.
Reagovat
tommr
zatím to ještě není 100% jistý. Kdyby musela Barty z turnaje odstoupit tak by se Karolína mohla ještě stát jedničkou pokud by TM vyhrála bez porážky ...
Reagovat
FulnekUltras
tak to su klidný ;-)))
Reagovat
tommr
první set urvaly naše hráčky po pěkným zásahu Báry na síti. Jinak byl ale první set z jejich strany plnej chyb a nepřesností ...
Reagovat
Jon61
Hlavně měly problém returnovat do kurtu.
Reagovat
tommr
a ted už se chyby začínají množit i na servisu a ze hry ...
Reagovat
paddy
Dvě hlavní favoritky vyhrály, žebříček nelže.

Každý hraje svůj potenciál. Prohra s lepším hráčem není neschopnost.
Reagovat
smazaný uživatel
Dopadlo to špatně, ale bylo to o fous.
Reagovat
blixa
No jo, tak zase bude Bárty-párty. Slajzbába je hroznej rafan ! :D
Reagovat
annah
Proč ji říkáte slajzbaba? :-)
Reagovat
blixa
To tu někdo zavedl. Tommr ?? :D
Reagovat
FulnekUltras
Tornova ovčí babička taky není špatná. ;-)
Reagovat
Jon61
Já ji říkám Koala ogar.
Reagovat
FulnekUltras
to už je skoro jak cougar ;-)
Reagovat
Torn
Náhodou to k ní sedí a není to tak hnusný jako slajzbába. :D
Reagovat
Dobry-den
Co se to s těma našema hráčkama děje? Petra i Karolína nějak přestaly zvládat vyrovnaná utkání. Karolína je psychicky marná od Wimbledonu a Petra celkově není tak psychicky silná a nebezpečná jako dřív. Přitom dříve se jim tříseťáky a vyrovnané koncovky tak dařily...

Vobě dvě jako kdyby začínaly psychicky tak nějak Smitkovatět. Vůbec se mi to nelíbí...
Reagovat
milik254
U Petry to je možná způsobeno minimální herní praxí od května, u Karolíny bych to tipnul na to, že mám moc v hlavě, jak je blízko No.1.
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína by potřebovala psychiku jako Karolína Muchová- to je ten správný přístup. Jde o to si ten zápas užít spolu s diváky a nesklouzávat do křeče. Uvidíme. Přeji hodně štěstí a přijemnou zábavu.
Reagovat
annah
Já myslím, že naše dámy nemají šanci, i když bych jim pohár oběma moc přála. Jsou tam prostě asi tři lepší hračky. Hlavně ať nevyhraje Halepka. Ta je mi jako jedina z te sestavy nesympaticka.
Reagovat
Jon61
Ta co je mi odporná, tam chybí, ostatní hráčky mi nevadí.
Reagovat
FulnekUltras
přesně ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Simonu mám rád.
Reagovat
FulnekUltras
Rozárka je naše. ;-) Musíme ovšem pochopit, že u prozápadních fanatiků nemá "divoký východ" na růžích ustláno.
Reagovat
blixa
Ani u provýchodních fanatiků. Kdo tu pořád hejtuje soudužku Sabalenku ? :D
Reagovat
FulnekUltras
u testobrojlerů takovéhohle rozsahu nijak nerozlišuju ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Počkejte do jara, loupežníčkové... ;-)
Reagovat
tommr
Bencicová se zatím drží skvěle. Doufám, že slajzbábu porazí ...
Reagovat
com
Bartyovka nam nejak ozila :/
Reagovat
tommr
nějak jsem to asi zakřik ...
Reagovat
blixa
Sakra, tos podělal! Koukej tommrovat ! ;-)
Reagovat
jirkaS
vaněk vydra v hledišti
Reagovat
Holahej
Petra měla opět šance na body, BB, opět zahazovala zbytečně své šance vabank returny na 2. servis Naomi, který je její slabinou, toho nevyužívala, síť, aut, pokolikáté, dokolečka, roboticky, bez alternativy, aspoň občasné?, nezkusila stupňovaný tlak, kontrolovanější úder, bezhlavě, opět se hnala k prohře ...jako na AO..., tenis je příliš chytrý sport na to, aby se hrálo takhle hloupě, přece netrénuje na to, aby hrála jen na jeden úder, fyzičku, pohyb vylepšila, úderový potenciál má, jen to poskládat, tato bezhlavá vabank hra na pohyb v širší špičce stačí, ale na velký titul /GS, OH, TM/ nebude...

1. set BB 1/7, 1.serv. 41%,, body 42/44, celkově 102/104, 1.serv. 48%, 9 DF, BB 5/14¸ 2,39 hod.

Petro, mrháš svými možnostmi, podívej se na zápas /UE?/, kde i se špatnými čísly na servise, byl zápas těsný, mohla si vyhrát, chtělo by to vyzkoušet zahr. trenéra /v pravém slova smyslu/ a zkusit využít svůj úspěšný potenciál naplno....
Reagovat
Alien
Přesně! Kdyby v 1.setu returnovala slabé druhé podání soupeřky alespoň občas do kurtu, byla po dvou setech ve vířivce! Všechno namlátila z první do autů!
Reagovat
Jon61
Returny spíše končili v síti. Ale Petra dělala chyby i na servisu, když stereotypně dávala levácký servis, druhý slabší Naomi skvěle returnovala křížem ven z kurtu, Petra dala pak téměř vždy do sítě.
Reagovat
tommr
Vankovo působení u Petry začíná připomínat Kotyzu. Tenisovej přínos veškerej žádnej a Petra si ho tam drží jen jako kamaráda do nepohody. To na velký úspěchy stačit nemůže ...
Reagovat
Jon61
On ji dokáže snad jen utěšit, trochu povzbudit, ale to nestačí.
Reagovat
EllNino
pro Petru je kamarád do nepohody po tom, čím si prošla, lepší než zahraniční trenér ... u ní je zázemí tak důležité, že jen těžko půjde do změny ...

Jirka a David jsou pro ni srdcovka, byli s ní, když byla ve s*ačkach, věří jim ... a zdá se mi, že vůbec nebereš v potaz to, že teď prostě nemá natrénováno jako většina pole
Reagovat
Holahej
....přímo returny, na druhém podání, slabinu soupeřky a to co momentálně v tom okamžiku zápasu, stavu, na BB zahraji, vyhodnotím, to je rozhodnutí ?hlavy? nebo pokyny trenéra...., nevím, ale bere jí to sílu, možnost výhry....

...s tím, co píšeš souvisí samozřejmě celková forma, to je handicap, zranění, málo nahráno, ale navzdory tomu hra se vyvíjela dobře, možnosti byly ale promrhány, výhra byla blízko....

?i když tohle všechno beru v potaz,...tak trenér má pomáhat, snažit se přispět, zlepšit hru svěřence po všech stránkách, psychické, fyzické, sportovní, taktické, posunovat ho, jak se tenis vyvíjí, v zápasech ?., Petra bez něj na turnaji hrála kolikrát lépe, méně bezhlavě....

....on opakuje věci, stále stejné, dokola, které říkal ale už i předešlé naprosto jiné ?svěřenkyni?, mají být motivační, ale i proto zní frázovitě, až trapně, jako kdyby mluvil k nesvéprávné ..., tenisově nula nula nic...
Reagovat
vladan181
chytrej jsi tady dost, nechceš to zkusit?
Reagovat
LukasH
Ano. Taky mi přišlo, že nehraje chytře. Jen těch druhých servisů ven z kurtu, který tam Ósaka returnovala krosem. To jí stálo spoustu bodů. Zas servis ji nešel a v určitých fázích byla ráda, když ho tam dostala.
Myslím si, že se Petra fakt snaží, ale prostě určitý věci se naučit nedají. Ke "stáru" svoji hru na své možnosti hodně učesala. Vždyť vážně..přestala bouchat s no name hráčkama..přesto se trochu vytratilo to něco s čím dřív vyhrávala...
Reagovat
petrulinka
Si tak trochu protiřečíš, ne?
Reagovat
LukasH
Nemyslím si. Petru sleduju osm let. Vím, kde má slabiny. Jsou zápasy, kdy hraje krásně...jde jí servis rychlý údery, kraťasy atd....pak jsem viděl spoustu zápasů, které vyhrála právě chytrostí, i když jí to třeba nešlo samo. Pak zase nepředstavitelný výbuchy a pak zápasy typu dneška, kdy jí to celkově šlo, ale z pohledu diváka dělala třeba nepochopitelný věci.
A když jsem zažil ty výbuchy hlavně v letech 2013 - 2016, tak se mi teď zdá, že obecně hraje líp. Celkově chybí malinko, aby se takový zápasy překulily na její stranu. Proto jí neodepisuju.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
petrulinka
Já ji taky nepodepisuju. Mám Petru moc ráda. A takové kecy, jaké tady mají někteří, že změna trenéra apod. Petra nepotřebuje trenéra, v jejím věku by už těžko dělala ve svém tenise nějaké změny. Ona potřebuje právě člověka, jakým Vaněk je, on ji dokáže nejen povzbudit, ale nabudit. Někteří zřejmě zapomínají, čím si Petra prošla. Jako jediná z hráček nemá zdravou ruku a už ji nikdy zdravou mít nebude, k tomu přibylo letos zranění, kdy téměř půl sezony nehrála. I přesto že v top10, vyhrála 2 turnaje a dostala se na TM. Podívejte se na její vrstevnice, kde jsou, a přitom nemusely čelit takovým problémům jako Petra. Já jsem ráda, že pořád hraje a bude mi hodně smutno,caž jednou skončí.
Reagovat
LukasH
+1
Reagovat
FulnekUltras
Vyvolených je opravdu jen pár. ;-)
Reagovat
LukasH
To jsou zas komenty. Zápas byl téměř identický s AO. Obě možná v o malinko horší formě. Petřina statistika nevynucených chyb je podle mě zkreslená. Spoustu jich bylo vynucených, když ji tam Ósaka honila ze strany na stranu. Stejně jako na AO se zápas dal vyhrát, ale nepodařilo se. Petra mohla líp podávat, to jo. Obecně se mi od Asie její hra líbí, ale hůř zvládá důležitý momenty. Vybere kolikrát neuvěřitelný míče. Za zenitem rozhodně není na rozdíl zbytku "starý gardy".
Uvidí se, co další mače. Přijde mi, že hraje líp než loni...ale prostě tady jsou všechny těžký...rozhodně není ale nic ztraceno.
Reagovat
petrulinka
Máš pravdu, když to napíšeš takto, určitě s tím lze souhlasit. Petra je tam nejstarší, a přesto je vyrovnanou soupeřkou
Reagovat
Alien
Nezapomínejme, že na rozdíl od jiných hráček v turnaji, byla Petra málo odpočatá a to se také v třísetovém boji muselo projevit!
Reagovat
petrulinka
Tak hlavně Petra půl sezony téměř nehrála, takže neměla žádnou zápasovou praxi.
Reagovat
rybicka
Jen provokuje :-)
Reagovat
Jon61
Naomi stačilo lépe podávat, nemusela ani podat dobrý výkon, Petra svými chybami rozhodla o výsledku zápasu.
Reagovat
petrulinka
Souhlas
Reagovat
rybicka
Asi tak, každopádně Naomi dnes nebyla v top pohodě. O to větší škoda.
Reagovat
EllNino
komentátor to ře přesně ...

bohužel Petra opět doplatila na chyby v 1. setu, stejně jako na AO ji to nakonec stálo zápas, který měl v určitých pasážích opravdu světovou kvalitu ... ale těch chyb a hlavně dvojchyb bylo přece jen až příliš ...

Nedá se nic dělat, Naomi jede na vítězné vlně, naopak Petra druhou půlku roku nemůže pořádně hrát, i tak hraje vyrovnaně se světovou špičkou ...

Snad aspoň jeden zápas ve skupině vyhraje, byla by škoda odjíždět se třemi prohrami ...
Reagovat
com
si uz zvykla vloni, tak bude v tradici tri proher pokracovat i nadále :D ..pravda a laska opet zvítězila proti lzi a nenavisti
Reagovat
vladan181
co sem pleteš pravdu a lásku, magore.....tady je tenis.
Reagovat
Holahej
....on má pocit, že Petra je představitelkou...pravdy a lásky..../jak vypadá, jak se chová, jaké ceny sbírá, milá, přátelská, nearogantní, oblíbená, kultivovaná, úspěšná, on jako představitel opačnému pólu...lží a nenávistí..., tak se do ní neustále naváží?.., každá její prohra ho potěší...a naopak.
Reagovat
.vorlik.
Pokud Petra schytá Naomi v dobrý formě, tak prostě musí hrát svůj top tenis, a to po naprostou většinu zápasu.

Škoda toho prvního setu, tam jí buď měla breaknout 2x hned ze začátku setu, nebo si odpustit ty 3 dvojchyby. Co se dá dělat. Petra toho od antuky stejně moc nenahrála, takže těsná prohra s Naomi nakonec neni zas tak špatnej výsledek. Tady od ní snad nikdo nečeká ani semi.
Reagovat
petrulinka
Až na to,že Osaka vůbec není ve formě. Kdyby Petra vydržela hrát to, co na začátku, tak by vyhrála
Reagovat
LukasH
Vyhrála posledních 11 zápasů, ale vůbec není ve formě. Tak se podívej jak hrála v půlce sezóny, kdy ji porazila každá. Teď hraje úplně stejně jako na AO.
Reagovat
.vorlik.
Od Naomi to určitě nebyl světový výkon jako na AO, ale rozhodně to nebylo bídný jako ten utrápenej střed sezony.
Reagovat
Alien
To by ale nesměla všechny druhá podání soupeřky naflákat z první do autů a do sítě! A servis, to by lépe odpodávala ml.žákyně
Reagovat
vladan181
mladší žákyně? jsi taky odborník teoretik....
Reagovat
Alien
Odborník jsi ty! Za stavu 4 : 3 vlastní servis tři dvojky! Ty skupino!
Reagovat
marsden
Ze by byla nejak zvlast sympticka se rict neda. Z tech 8 se mi zda asi nejvic neprijemna, trochu arogantni face ala Mugu.
Reagovat
paddy
Všechny bývají po porážce zapšklé. Jediná Serena je třída, ta umí být šťastná i po porážce ve F GS. Doslova radost pohledět. :)
Reagovat
rybicka
Jako sport kombinovaný s dramatickým uměním? :-)
Reagovat
rybicka
Odstup není arogance. Je taková "utáhnutá" všeobecně.
Reagovat
Kozoroh
Naomi je povahově typická Japonka. Milá, ale uzavřená. Nazvat ji arogantní osobou svědčí o tvé neznalosti japonské mentality.
Reagovat
lvicek
A proč by měla mít japonskou mentalitu? Tohle se přece mnohem více formuje výchovou a působením okolní společnosti než genetikou (která je tu také jen částečně).
Reagovat
rybicka
Maminka (Japonka) má na dítě nejsilnější vliv. Také se Naomi v Japonsku narodila a vyrůstala. Opět nejsilnější vliv mají první roky života.
Reagovat
Jon61
Naomi tam byla jen do tří let, to není pro dítě rozhodující. Mylím, že se o povaze dítěte rozhoduje později a hlavní vliv má prostředí, kde vyrůstá.
Reagovat
rybicka
"Základní rysy osobnosti člověka se začínají utvářet již v předškolním věku."

"Co uložíme do povahy dítěte do pěti let, to zde zůstane natrvalo a stane se jeho druhou přirozeností."
Reagovat
blixa
A to z těch 5 let je klíčový ten první rok ;-)
Reagovat
blixa
V těch 5 jsi prakticky hotovej. Taky Jára Cimrman správně říkal, "již ve školních škamnách se pozná, kdo roste pro kriminál !" :D
Reagovat
rybicka
No vida i náš velký myslitel, další vědecké potvrzení :-)
Reagovat
lvicek
Moc jsem z toho neviděla, ale první set podle mě zcela zbytečně prohraný, stejně jako na AO :(. Tak přeju do dalších zápasů hlavně lepší podání a více klidu a sebedůvěry a třeba to ještě klapne.
Reagovat
petrulinka
Přesně tak, stačilo v 1. setu udržet si podání a dopodávat první set. Bohužel hloupými dvojchybami darovala game zpět a bylo vymalováno. Stejně, jako na AO
Reagovat
Alien
Po tom, jak vlétla do 1.setu, by mě tohle ani nenapadlo!
Reagovat
tommr
zápas na AO: 6:7(2) 7:5 4:6
zápas na TM: 6:7(1) 6:4 4:6
Reagovat
Jabadu
Imperiti facile ad credendum impelluntur.
?Neznalí mohou být snadno donuceni k tomu, aby věřili"
Reagovat
Torn
Možná jen kosmetická úprava skóre, nicméně i to může sehrát nakonec roli pro postup ze skupiny.
Reagovat
tommr
obávám se, že Petra skončí jako loni bez jediný výhry ...
Reagovat
Jon61
A aby tak nedopadla i Karolína, má nejhorší bilanci se soupeřkami.
Reagovat
tommr
jj Karolína má pro ní ještě těžší soupeřky než Petra ...
Reagovat
PetaM
Belindu snad dá :D
Reagovat
tommr
Bencicová se v Moskvě chytla herně i mentálně. Petru naopak ten dnešní zápas zlomí ...
Reagovat
George_Renel
Zápas hodný TM.
Vyhrála klidnější síla.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
jirkaS
konec
Reagovat
slacker
kde to vysilaji v TV? CT NOva Prima nic
Reagovat
jirkaS
:-D
Reagovat
Torn
O2 TV Tennis :D
Reagovat
slacker
sprostej monopol, pravo vysilat a kpupit is prva by mela mit kazda televize. divim ze ze urad na Ocharnu hosprdarske souteze neved boj s ekluzivitou (monopolem, kartelem)
Reagovat
milik254
Stejně by to nekoupily, Prima snad sportovní kanál nemá, Nova Sport je placený stejně jako O2TV a ČT musí zachovávat vyrovnanost všech sportů
Reagovat
Fandina
Všechny sportovní kanály jsou placené, kromě ČT Sport.
Reagovat
paddy
Většina z vás platí pouze za ČT sport, stream máte zdarma. ČT jako celek dostává od každé domácnosti přes 100 Kč měsíčně.

To, že Sport kanál teď má díky bohu pestřejší nabídku ostatních sportů, je způsobeno tím, že neuspěli v tendru na ligu mistrů a naší fotbalovou ligu. Rozpočet zůstal stejný, takže zbylo dost peněz na poker, lukostřelbu a jiné minoritní a levnější sporty.
Reagovat
Fandina
Co to meleš? Samozřejmě, že za ČT Sport se také platí, to jsem si neuvědomila. Jinak za všechny sportovní kanály v ČR musíš platit zvlášť, když ho chceš sledovat. Zadarmo nic není. Neblábol.
Reagovat
Fandina
Já platím za Eurosport, když ho chci sledovat na GS, pak máme placený O2 Sport, Tenis. Když je Wimbl kupuji si Nova Sport a také si někdy kupuji Golf Chanell. Takže já si sportvní kanály platím.
Reagovat
Fandina
Jediný, za co v televizi neplatím je SuperTennis na satelitu. Ale ten jsme si také museli koupit, takže za všechno platím.
Reagovat
paddy
Opět nepravda, ČT sport platí i ten, kdo nechce. U jiných se nemusí :)
Reagovat
Fandina
Co to meleš. Je logické, že když platíš koncesionářský poplatek, tak celý balíček, který ČT nabízí.
Reagovat
paddy
Třeba satelit je také celý balíček, ale platím jen, když chci. ČT je povinná ze zákona.
Nejlevnější je stream přes sázkovky. Stačí vložit tak 10 Kč a jednou vsadit a vydrží to na dlouho.
Reagovat
Fandina
Přesně to nevím, ale znám lidi, kteří televizi nemají, takže ani neplatí povinný poplatek ze zákona. Takže by se dalo polemizovat i o tom, jestli ĆT Sport je nebo není placený a jestli ho musíš nebo nemusíš mít. Nemusíš nic.
Sázkovky nevím, ale když neprosázíš určitou částku, tak ti to vypnou. Takže opět platíš, jako za všechno.
Reagovat
Fandina
Navíc sázkovka nebývá s českým komentářem. Takže nic moc.
Reagovat
paddy
pro méně sledované zápasy není jiná volba, max. něco, co dává všechny kurty, a to stejně jen formou streamu bez komentáře
Reagovat
Fandina
Byly doby, kdy jsem si kupovala TV Tennis, bylo tam všechno, kromě GS, anglický komentář, kluci holky. Před pár lety to rozdělili a cena šla nahoru. Zvlášť jsou kluci a zvlášť holky. Streamy byly super a kvalitní. Teď si TV Tennis nekupuji. Na GS kupuji Eurosport a Nova Sport. Mám SuperTennis na satelitu, tam dávají holky i něco z kluků a 250 kluků dávají i na Sport 1. V podstatě mi chybí kluci, 1000 nevidím, občas mám tendenci vyzkoušet Digi na počítači. Ale od roku 2021 by mělo být ATP zase na Eurosportu, jako před časem. Na kluky co nejsou jinde mám staženou free SportZone a ta je výborná.

Co se týká sázkovek, samozřejmě proti free streamu je tam výhoda, že to nemusíš lovit a nejsou tam otravné reklamy. Nicméně, kromě ctrl + to na obrazovku neroztahneš. Takže zase nějaké mínus.
Reagovat
Fandina
A nejvíc se dívám na holky, protože mám O2 TV Sport a Tenis. To jsem tam neuvedla.
Reagovat
Fandina
A neuvedla jsem, že si na GS kupuji EurosportPlayer a Voyo.
Reagovat
Fandina
Na challengery je super Livestream. To je úplná jednička.
Reagovat
com
bojim bojim
Reagovat
Torn
No, snad není už pozdě.
Reagovat
Jon61
Teď už to Naomi nepustí.
Reagovat
Torn
Naomi je nahlodaná, mohlo by to vyjít.
Reagovat
tommr
dopadlo to úplně stejně jako na AO. Místo aby Petra využila momentum po vyhraným druhým setu ve třetím sama odpadla ...
Reagovat
lvicek
Beztak má Naomi na Petu nějakou woodoo panenku, jinak nechápu, proč se proti ní Péťa vždycky sama takhle složí.
Reagovat
Pavlis
Naprosto neuvěřitelný!
Reagovat
Jon61
Je už pozdě, Petra svou bojovností asi jen vylepšila skóre.
Reagovat
Pavlis
V důsledku únavy už Peřina hra absolutně nefunguje. Slabé servisy, které jí Japonka snadno vrací, bez rychlosti, dvojchyby.. Ani při běhu si Petra neporadí. Nemá šanci si body uhrát bez výměn.
Reagovat
Michaelus
pravda no
Reagovat
Torn
Únavy z čeho? Vždyt je to první zápas, který zase není tak extrémně dlouhý, výměny taky nejsou tak dlouhé. Petra prostě nemá svůj den a já se jí nedivim. Hrát na té růžové ohavnosti, nevlezu ani na kurt. :D
Reagovat
Alien
Jako je unavená,jo?
Reagovat
Michaelus
2x za sebou petra naomi nebrejkne ani náhodou bohužel
Reagovat
Torn
No, obávám se, že zítra to uvidíme podobně v podání Karolíny proti Elině.
Reagovat
tommr
tak ted tomu dala Petra korunu! Takhle darovat soupeřce výhru to se jen tak nevidí ... :(
Reagovat
Torn
Jako boobs dobrý Péťo, ale jestli tohle O-Ren Ishii vyhraje, zvedne jí to sebevědomí. V prvních kolech je často hratelná. Hmm...a 5:2, to je velký špatný.
Reagovat
com
beztak ma vycpávky :D
Reagovat
Torn
Určitě se bude vycpávat na zápas, ještě proti Naomi. :D Neřeknu proti Simoně, ale Naomi je ráda, že je ráda. :D
Reagovat
petrulinka
Ósace stačí jen dobře podávat, Petra se úspěšně vyhází sama
Reagovat
petrulinka
A je to tedy škoda, že si Petra zrovna dneska musela vybrat ještě horší den než Osaka, které to dnes taky moc nejde, tak se soustředí na podání a čeká, až si to Petra pokazí sama
Reagovat
Michaelus
konec :(
Reagovat
tommr
vypadá to bohužel na úplně stejnej výsledek jako na AO ...
Reagovat
Jon61
Naomi ne servisu neselže, už to nepustí.
Reagovat
tommr
taky si myslím ...
Reagovat
Torn
Ten kurt má hroznou barvu. :D
Reagovat
Patik
Bože môj ..to koučovanie by som zakázal..čo tie ženy nemajú oči a mozog..veď tie hráčky sa navzájom poznajú musí ju mať naštudovanú keď vstupuje na kurt..a poznajú aj samé seba vedia čo im ide čo im nejde a tak isto aj jej súperke a korigovať hru..trošku flexibilnosti..
Reagovat
Jon61
Tam je to spíše o psychice.
Reagovat
Patik
jedine..psychická podpora..ale nato musí byť tiež pripravená než vstúpi na kurt..prípadne psychológa mentálneho kouča..pred turnajom.
Reagovat
Jon61
Naomi oproti Petře podává skvěle, šance brejknout ji je minimální.
Reagovat
com
zas ty Vankovy kecy :D ..jen vira v sebe sama.. :D
Reagovat
Michaelus
Ta absence .1 servisu je prostě fakt znát
Reagovat
Jabadu
Ne, prostě to nejde jinak. Ale i ten set je dobrý.
Reagovat
petrulinka
To byl zase hrůzostrašný game
Reagovat
marsden
Pojd pojd pojd prosim! Sikma ted bude zarazovat na mega turbo, ale i ty mas pod kapotou kone tak jedem!!!!
Reagovat
Jabadu
Panebože, podobný stav byl ve třetím i na letošním AO!
Peti, víš, že tě miluju! ...
Reagovat
tommr
jj skóre zatím přesně kopíruje zápas z AO ...
Reagovat
Pavlis
Osaka se tedy umí neuvěřitelně vytočit, asi to rozhodlo a vrátila tím Petru do zápasu. Jestli chce Petra vyhrát, nesmí již přijít o servis. Jinak jsem koukal, jak se druhý stav najednou otáčí. To fakt vypadalo už beznadějně.
Reagovat
Michaelus
jako přímo, úplně zbytečně se sama vytočila ani nevím proč, potom co si zavolala tátu se složila ještě víc
Reagovat
Jon61
Zázrak se stal, po tom co Naomi otočila z 0:2 na 3:2 jsem už nevěřil. Petra by si měla všimnout, že 1. podání dává Naomi skoro vždy na téčko.
Reagovat
rybicka
No sláva. Závěr druhého setu zase úspěšně podělala Osaka.
Reagovat
Jabadu
To se nestalo, tohle, ... že ne?!! ...
Reagovat
Andrew89
je doma...skvělý boj, set je doma! pojd ještě, zkus to !
Reagovat
jirkaS
set uhaluzen, šance je ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Set je dobrej!!!
Reagovat
dadaft
a že prý to nejde ,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
petrulinka
Osaka říká, že je unavená, a přesto ji Petra nedokáže přehr?t
Reagovat
Andrew89
pojd se zmáčknout..
Reagovat
petrulinka
Já to nech?pu, opět lev?cký servis, když ví, že Osaka tam čeká, nechápu
Reagovat
Jon61
Petra by na to měla přijít sama, že ji čeká skvělý return od Naomi, pokud ne, tak by si toho měl všimnout Vaněk, od toho tam je. Z druhých leváckých servisů šly témeř všechny body za Naomi.
Reagovat
aape
Škoda že je Petra tak zbrklá,
Jinak by musela Naomi smaznout,
Ta dnes nehraje nic moc,
Ale Petra se poráží sama
Reagovat
petrulinka
Přesně tak
Reagovat
petrulinka
Vaněk se raději nedívá
Reagovat
Jabadu
No, trocha pozitivní, konstruktivní kritiky (po které stále voláme) ... a ejhle!
Reagovat
blixa
:D :D :D
Reagovat
Jon61
Petra nehodila flintu do žita. Na 1. brejkbol dala Naomi skvělý servis, ale při druhém vyhodila.
Reagovat
dadaft
Reagovat
Andrew89
dívko spanilá, nemáš co ztratit:D
Reagovat
petrulinka
Po tisícáté jí zahrála podání na kříž a Petra nikde, tolik zahozených šancí
Reagovat
mahycek
Proč nejde na sport zone zvuk u Kvitová-Osaka ?? Nebo, kde
to chytáte ?
Reagovat
petrulinka
O2 TV tenis
Reagovat
rybicka
http://cdn.livetv223.me/webplayer2.php?t=alieztv&c=106533&lang=en&eid=865373&lid=1277953&ci=72&si=4
Reagovat
Patik
či mužovi alebo žene..lavákovi zákonite treba útočiť na forehand nie na backhand voliť dobrú dĺžku úderu a silu..stratí tým ťažisko..laváci sa spoliehajú na útoky z forehandu ale nikto na tej strane netrénuje obranu..v tom by mala spočívať taktika Naomi.
Reagovat
petrulinka
Proč to nerozehraje a tříská to do sítě?
Reagovat
Michaelus
Petra se musí nahecovat a hrát každý míč jako by to byl poslední, protože jinak bude už bez šance
Reagovat
Jabadu
Petra bez uhraného setu letos na TM vlastně končí. Dva zápasy za sebou nevyhraje a je třeba se smířit s pomalu končící úžasnou kariérou. Přesto jsem nesmírně šťastný, že jsem svědkem éry takové hráčky.
Reagovat
EllNino
ježiš to jsou kecy :D
Reagovat
Michaelus
:DD to zas trochu přehanis
Reagovat
vendulkabendulka
Nepřehání. Petra už s naprostou špičkou vesměs prohrává. Neznamená to, že by měla končit, ale jeji nejlepší dny jsou už tytam.
Reagovat
EllNino
doufám, že už jen za tyhle kecy Petra tenhle turnaj vyhraje :) ... vesměs s nimi momentálně prohrává, protože kvůli zranění narozdíl od nich několik měsíců nemohla trénovat ...
Reagovat
FulnekUltras
tytam jsou leda tak nejlepší dny fanatického a hysterického čecháčkovského antikomunismu
Reagovat
Andrew89
:D:D:D:D:D
Reagovat
petrulinka
Ty vogo, vede 2:0, a najednou prohr?vá 3:2. Nechápu, proč si zavolala Vaňka až teď
Reagovat
dadaft
začíná to vypadat bledě ,,,,,,,,,,,,
Reagovat
EllNino
Jako ten zápas z Melbourne to připomíná dokonale :)
Reagovat
aligo
Přitom ta Osaka hraje tak blbě... holt Petra ji má ráda a tlačí ji k vítězství
Reagovat
Jon61
Ona ji netlačí, ale vyklízí ji cestu.
Reagovat
petrulinka
Přesně tak. A nechápu, proč Petra neustále hraje ten svůj levácký servis, když už jí ho Osaka několikrát zreturnovala dobře. Obávám se, že to dnes nedopadne
Reagovat
Jon61
Petra je jako umanulá, dává pořád i 2. slabší servis do rohu, Naomi jí to vrací a Petra to pak dá do sítě.
Reagovat
Jimbo
S takovým výkonem dostane nařezáno i od dalších soupeřek.
Reagovat
petrulinka
Není nad to, zahrát kraťas na stranu, kde Osaka stojí, když byla volná celá půlka kurtu
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že bys to mohla vzít za ní, dneska máš formu :)))
Reagovat
rybicka
Na rozdíl od Petry :-(
Reagovat
tommr
druhej set bude jak přes kopírák: po nadějným začátku se Petra zase zlomí jak nějaká dorostenka ...
Reagovat
petrulinka
Rozdíl je v tom, že Osaka v důležitých momentech zahraje první servis nebo eso, kdežto Petra tam třískne dvojchybu. Nejhorší je, že podle mě Osaka dnes nehraje nic moc, ale Petra od půlky prvního setu hraje ještě hůř
Reagovat
tommr
Osaka hraje to co potřebuje. Petra se ničí sama ...
Reagovat
Jon61
Ach jo, takhle teda ne, soupeřka šanci už nepustí.
Reagovat
EllNino
tolik šancí dneska, že to mohlo bejt klidně 2:0 na sety ...
Reagovat
EllNino
dneska jasně rozhoduje servis, kterej teda asi zapomněla v šatně
Reagovat
Jon61
Do gamu v 1.setu, který ztratila, měla Petra 100%ní zisk z prvního podání, ale pak servis odešel.
Reagovat
EllNino
Naomi měla zatím 2 brejkboly, na které ale ani nemusela hrát ... Petra tam vrzla dvojchybu
Reagovat
petrulinka
Přesně, tolik zmařených šancí. Přitom už mohlo být po zápase a Petra mohla vést 2:0
Reagovat
Jabadu
2:0 a zase 0:30. Zatr .. sakr ..
Reagovat
petrulinka
Též to nějak necháp
Reagovat
PetaM
Já nechápu, co na tom všichni nechápete :D :D To, že někdo někoho brejkne, neznamená, že od té doby bude hrát jako bůh bez chyb :D :D
Reagovat
petrulinka
Zřejmě jí, a pak se vyhází, ach jo
Reagovat
petrulinka
Chtěla jsem napsat brejkne
Reagovat
jirkaS
v hledišti Kenin,Halep
Reagovat
Andrew89
Simča vypadala smutně, je jasný komu fandí :D
Reagovat
jirkaS
jj, jsou kamarádky
Reagovat
milik254
Pobavil mě pan komentátor tím, jak je vyděšený z 24 UE. Asi Petru často nekomentuje
Reagovat
tommr
Petra se po dobrým začátku vyházela jako nezkušená začátečnice. Osaka naopak první set odehrála jako zkušená veteránka ...
Reagovat
petrulinka
24 UE
Reagovat
Pavlis
Petra mohla jít na 3-0, vymstily se jí stavy 40-15, ať už na servisu či returnu. Osaka dnes není vůbec precizní jako v Austrálii, jen hraje to, co na Peti stačí. Proti Naomi je zkrátka důležité servis neztratit ani jednou, popř. lépe zvládat šance. Do stavu 4-2 hrála Petra dobře.
Reagovat
petrulinka
Vést 3:0, asi by to dopadlo jinak
Reagovat
Andrew89
a druhý set před náma, bude to těžký, ale alespon ten set by to chtělo
Reagovat
petrulinka
Teď už to bude těžké. Nejde jí nic, hlavně servis, který je důležitý
Reagovat
jirkaS
nedovedu si představit 2.set
Reagovat
Jimbo
2. polovina 1. setu to zase byla hrůza. V podstatě jí ten set vnutila. Je to velká škoda, tak dobře začala.
Reagovat
petrulinka
Přesně, vést 4:3 a 40:30 a ještě to projet, to je umění
Reagovat
EllNino
40:15
Reagovat
Michaelus
jako... příjemné to není, ale u Petry to není nic neobvyklého, tam nevíte jak ten zápas dopadne dokud neskončí :D
Reagovat
PetaM
Ten pocit, když si svůj nejhorší výkon schováte do TB :D :D
Reagovat
petrulinka
Tak ona má hrozný výkon už od stavu 4:3
Reagovat
petrulinka
Začíná to průběhem připomínat AO. Tak jestli si takto představuje výhru nad Osadou, tak tedy nevím
Reagovat
petrulinka
Osakou
Reagovat
smazaný uživatel
Jo první set téměř totožný s Austrálii. Tady je to navíc pomalý, to ve třech fakt nedá, spíš padne ve dvou.
Reagovat
com
uff :)
Reagovat
Patik
Come On Naomi :)
Reagovat
vendulkabendulka
Dobře zvládutý tiebreak, to nemohu říct..
Reagovat
Jon61
V tie-breaku druhý naprostý kolaps na servisu v zápase stál Petru set. Navíc začala kupit chyby.
Reagovat
dadaft
do háje zelenýho ........... :((((

tak to otočíš, no...

((( p o j ď )))

P.S. dost luxusní tenis
Reagovat
jirkaS
tady je vymalováno, moc chyb :-(
Reagovat
Jabadu
Stejně jako včera Karolína. Jak přes kopírák.
Reagovat
EllNino
Karolína včera nevedla v prvním setu s brejkem a nedala v gemu tři dvojchyby
Reagovat
Andrew89
Jak dobře Petra začala, tak zle skončila. Naomi nehraje nic, celé je to o Petře a jejích chybách
Reagovat
EllNino
neskutečný -_-
Reagovat
EllNino
rozdíl v sebevědomí patrný, zatímco Naomi dá v TB dvě esa, Petra nedá první servis
Reagovat
petrulinka
Ty minely začínají být hrůzostrašné
Reagovat
petrulinka
Metr ven, pak do sítě, zase do sítě, všechno přes druhé podání, hrůza. Známe sice Petru, ale toto? Ona obvykle začíná blbnout až ve druhém setu. Taková otočka v průběhu jednoho setu?
Reagovat
jirkaS
tb, poslední šance
Reagovat
Jon61
Zase druhá podání do rohu, kde číhá Naomi a dá skvělý return, kdyby raději zkusila podat na kříž.
Reagovat
Andrew89
jj přesně, na kříž je to jištější a Naomi to tam nečeká tolik jako ven...tak TB..to bude těžký
Reagovat
rybicka
Podání, nepodání.., když po rozehrávce dá síť, nebo metrový aut...
Reagovat
rybicka
... jednou, podruhé, potřetí...
Reagovat
EllNino
Skvělej volej teď ... bože minely :D
Reagovat
Andrew89
toho jednoho pitomého gemu při jejím podání je to zatím boj pouze o podání Naomi....věřím,že jí ted brejkne
Reagovat
EllNino
nechápu ten zkrat
Reagovat
petrulinka
Ty to u Petry nechápeš? To jí nesleduješ?
Reagovat
EllNino
ne
Reagovat
Jabadu
Smutné je, že včera měla v koncovkách setů smůlu Karolína Muchová a dnes to čeká Petru.
Reagovat
rybicka
Tak vypadá smůla?
Reagovat
lvicek
Smankote, co zase blbne...
Reagovat
lvicek
Za to můžu asi já, přišla jsem se koukat a ona tam soupne tři dvojchyby nebo kolik...
Reagovat
tommr
Petra bohužel najela do svého vyhazovacího módu: dvojchyby na podání a promarněný brejkboly jako na běžícím pásu ...
Reagovat
Jabadu
Tak bohužel. Pan Jirásko měl pravdu.
Reagovat
lvicek
WTF??
Reagovat
Alien
Tak to je síla! Ta se sesypala!
Reagovat
Jabadu
Tak toho jsem se bál. Teď už to bude moc těžké.
Reagovat
Andrew89
:/
Reagovat
Andrew89
ještě,že hru má zatim skvělou...pojd ještě
Reagovat
Jon61
Za stavu 40:30 dala Petra 2.podání opět ven z kurtu, Naomi tam v rohu čekala a skvěle zreturnovala, Petra dala pak sítě. Měla raději dát podání na kříž, tam by Naomi nestíhala.
Reagovat
Alien
A hlavně většinu druhých podání Ósaky narvala z první do autů, nebo do sítě!
Reagovat
Jon61
Přesně tak, Naomi dělá dost chyb, proto by bylo rozumnější uvézt míček do hry, než ho napálit.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci byt hruby nebo sexistak, ale ted jak tak koukam, mohl by mi nekdo vysvětlit, co ta Petra dela? Ona chodi na plastiky? Kdyz srovnám jeji predek z US Open https://i.ytimg.com/vi/oT6rzvPQdPc/maxresdefault.jpg, tak je ma tak dvakrat vetsi. A i v obliceji mi prijde trochu naducanejsi :) Asi kvalitni příprava.
Reagovat
Fandina
Jiné oblečení, jiná barva, jiný střih, jiné prádlo.
Reagovat
rybicka
Nedávno ve stejném hrála Madison a efekt byl totožný. Prostě oblečení - barva + střih.
Reagovat
tommr
Petra se začíná dost vyhazovat na returnu. Zatím si ale aspoň drží podání ...
Reagovat
Andrew89
nereturnuje druhé podání, měla by ho občas jen rozehrát a né to tam narvat:D ale dokud drží podání tak je to jedno
Reagovat
Andrew89
můžou si tu volat trenéry?
Reagovat
petrulinka
Můžou
Reagovat
.vorlik.
Prosím máte někdo link na stream? Nejede to na eurosportu ani čt, takže jsem nahranej.
Reagovat
Jabadu
http://live.harleyquinnwidget.live/freelivematch/7435271731396070.html
Reagovat
vendulkabendulka
Reagovat
Andrew89
zatím válec. škoda toho těch BP, ale na ně se nic dělat nedalo. Pokud to takhle půjde dál, bude to paráda:)
Reagovat
tommr
škoda, že Petra nedokázala přidat druhej brejk. To mohlo Japonku pořádně rozhodit ...
Reagovat
Jabadu
Nejlepší ženský forehand v historii je zatím dobře namazán.
Reagovat
Jabadu
U mě dobrý ...
Reagovat
jirkaS
tvl fialovej kurt :-o
Reagovat
vendulkabendulka
Strašné. Já teda vůbec nevidím míček.
Reagovat
Andrew89
tak hodně štěstí
Reagovat
com
radsi si priprav kapesníčky.. :D
Reagovat
SpacialRecognition
Ty musíš mít hodně smutný život.
Reagovat
PetaM
Tomu, co žije, se neříká život :)
Reagovat
com
po tiebrejku uz sem zase stastnej jak blecha :D
Reagovat
Andrew89
a kurt vypadá fakt pěkně, jsem jak Alenka v říši divů, já jsem se do dnešního dne všemu co se týče tohoto turnaje vyhýbal. V TV ten kurt vypadá fakt pěkně
Reagovat
Jon61
Sluší jí, kdyby byly o trochu tmavší, tak by jako chameleon splývala s kurtem. :)
Reagovat
Torn
ty šaty vypadaj příšerně. To jí víc slušelo, co měla předtim.
Reagovat
Krisboy
Odveta za Melbourne je tady!! Petro pooooojď!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist