ne 27.10.2019
JUN

Béčko utržilo debakl: Baník B - Frýdek-Místek 0:4

Další domácí ztrátu si na své konto připsala třetiligová rezerva Baníku. V utkání 13. kola MSFL podlehla Frýdku-Místku vysoko 0:4.

Zápas měl od úvodu až do konce podobný scénář. Baník se snažil s míčem na noze tvořit hru, jenže kombinace byly málo účinné, v důrazu měl navrch soupeř a gólové šance ze strany domácích nepřicházely. Hosté se dostali do vedení ve 22. minutě. Baník si nepohlídal situaci ve vlastní šestnáctce a Tomáš Hykel otevřel skóre. 

Také ve druhém poločase byli hosté z Frýdku-Místku nebezpečnější. A trestali. Po hodině hry chyboval Baník v rozehrávce, soupeř toho využil k rychlému brejku, který vyústil v situaci, kdy Jakub Teplý běžel sám na gólmana Číže. Teplý zakončil s přehledem - 0:2. Zhruba o deset minut později využil frýdeckomístecký Jan Šohaj dobrý centr z pravé strany a z malého vápna zvýšil na 3:0 pro svůj tým.

V 81. minutě vystřelil velmi nebezpečně Denis Granečný. Gólman Ciupa jeho bombu vyrazil nohou a nevědomky založil akci, který vedla ke gólu na druhé straně. Brejkovou situaci vyšperkoval Michal Skwarczek přesným přiťuknutím Adamu Varadimu, jenž uzavřel skóre zápasu.

Fotogalerie

Ohlasy k utkání

DANIEL TCHUŘ: "Frýdek-Místek ukázal, proč je v tabulce nahoře a proč každý rok usiluje o návrat do druhé ligy. Předvedl zkušenost, z šancí, které si vytvořil, okamžitě trestal. Nás bohužel položil druhý inkasovaný gól. My jsme opakovali to, o čem se bavíme každý zápas. Snažíme se hrát, ale chybí tam prostě dost kvality k tomu, abychom se proti dobře organizované obraně prosadili. Ztráceli jsme i v soubojích. Dokud to tak bude, nebudeme získávat míče a nebudeme moci pomýšlet na vítězství."

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
0Lumír Číž90400

Informace o utkání

27.
neděle
října
Baník B VS Frýdek-Místek
MSFL

Statistiky

Poločas: 0:1
Branky: 22. Hykel, 62. Teplý, 74. Šohaj, 83. Varadi. Rozhodčí: Vojáček – Mayer, Marek. ŽK: Žák, Raab - Hykel, Kebísek, Skwarczek.
Diváci: 447

Sestavy

Baník B

Číž - Pazdera, Velner, Šindelář (46. Hasala), Lehnert - Žák (75. Ptáček), Buchta - Holzer (46. Urban), Smékal, Lalkovič (46. Granečný) - Raab (58. Foltyn).

Frýdek-Místek

Ciupa - Kebísek, Literák, Bialek, Hýbl - Ožvolda (86. Kubík), Skwarczek (86. Kaizar) - Varadi (79. Hurta), Šumský, Hykel (72. Šohaj) - Teplý (79. Visič).
77
Gigli
Ndefe
0
Paixao da Silva
Ewerton
15
Patrick
Kpozo
11
Eldar
Šehić
26
Filip
Blažek
19
David
Lischka
5
Jiří
Boula
7
Karel
Pojezný
35
Jakub
Markovič
30
Jiří
Letáček
29
Ladislav
Takács
9
David
Buchta
28
Filip
Kubala
13
Samuel
Grygar
20
Abdullahi
Tanko
24
Jan
Juroška
12
Tomáš
Rigo
10
Matěj
Šín
4
Robert
Mišković
17
Michal
Frydrych
21
Jiří
Klíma