Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Oslavte s hodinkami Swarovski kouzlo času v nové kolekci podzim/zima 2019

Hodinky Swarovski vám nejen ukážou přesný čas – každé z nich mají navíc svůj příběh. V této sezoně se značka zhlédla v arktické noční obloze, kde našla svou inspiraci pro kolekci hodinek na sezónu podzim/zima 2019.

Kreativní ředitelka společnosti Swarovski Nathalie Colin vysvětluje, co bylo pro kolekci tak inspirativní: „Kouzlo Swarovski spočívá ve fascinující hře odrazů mezi křišťálem a světlem a ve způsobu, jakým dokáže uchvátit srdce lidí po celém světě. Kromě toho, že nám hodinky Swarovski dodávají třpyt, pomáhají také vyjádřit naši osobnost a styl. Pro nás je výroba hodinek druhem umění. V nadcházející sezóně propojíme nekonečný třpyt s jedinečnými modely vyrobenými ve Švýcarsku, které dodají každé ženě pocit výjimečnosti po každý den.“

• Hodinky značky Swarovski neukazují pouze čas, ale vypráví také svůj vlastní příběh
• Inspirací této sezóny jsou islandské scenerie a hvězdná polární obloha
• Ve své nejnovější kolekci hodinek vyrobených ve Švýcarsku prokazuje značka opět své mistrovství, kreativitu a preciznost v broušení křišťálu
• Celé kolekci vévodí záře nepřehlédnutelných hodinek Crystal Rose s třpytivým pavé

SRDCE KOLEKCE
Nová kolekce nabízí moderní hodinky, které se pohodlně nosí a nabízí mimořádný šarm. Díky nim dorazí moderní ženy všude včas a navíc se stylovým doplňkem. Každý model zachycuje kouzlo islandských scenerií i křišťálu Swarovski a nabízí neodolatelnou kombinaci vkusných módních odstínů a třpytivých ozdobných detailů.

Crystal Rose
Tyto hodinky čerpají inspiraci z nekonečného množství hvězd ozařujících noční oblohu. Lunetu zdobí 215 křišťálů Swarovski, díky oslnivým barevným kombinacím hodinky poutají veškerou pozornost. Je to poprvé, kdy značka použila svou originální techniku micro-pavé v segmentu hodinek.

Crystal Frost
Působivou řadu Crystal Frost rozjasňuje 178 třpytivých křišťálů micro-pavé, které zdobí lunetu a číselník. Odrážejí světlo zvláštním způsobem připomínajícím krásu a proměnlivost polární záře.

Duo
Řada Duo vypráví v této sezoně romantický příběh vyjádřený barvami hvězdné arktické oblohy. Dokonale vyvážený design jiskří 133 křišťály Swarovski a je založen na dvou propojených kruzích, které tvoří pouzdro hodinek a symbolizují jednotu a věčnost.

Prověřený styl v nových barvách:
Crystalline Glam a Stella
Oblíbené hodinky prožívají v této sezoně elegantní renesanci v růžovozlatých a tmavě indigových odstínech, dokonalých pro každou denní i noční hodinu.

Octea Lux Moonphase
Swarovski zachycuje magický okamžik významné události. Hodinky Octea Lux Moonphase oslavují 50. výročí prvního přistání na Měsíci. V pouzdru svítí třpytivá Mléčná dráha obklopená exkluzivní lunetou z fasetovaného křišťálu Swarovski. Měsíční číselník, použitý poprvé u hodinek Swarovski, je opravdovým mistrovským dílem. Kolekce hodinek Swarovski pro sezónu podzim/zima 2019 je v prodeji od 1. července 2019 v buticích Swarovski a na stránce swarovski.com.

Zdroj a foto: Swarovski

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *