Dvanáctka postoupila do finále Ondrášovka Cupu

29. 10. 2019
Redakce

Opava – Fotbalisté opavské dvanáctky zvládli kvalifikační turnaj o postup na Ondrášovka Cup. Na hřišti HFK Olomouc vybojovali svěřenci trenéra Marcela Klajmona třetí místo.

„V utkáních hraných pouze na dvacet minut je vše ošemetné a i se zdánlivě papírově slabším soupeřem se můžete zápasem naprosto protrápit a třeba jej i výsledkově nezvládnout. Tentokrát se nám podařilo tahle utkání zvládat, kdy jsme však ve dvou otáčeli skóre doslova v posledních vteřinách,“ hodnotil turnaj trenér Opavy Marcel Klajmon.

„Nicméně i tak bych od nás očekával vyšší kvalitu a větší dominanci. Z herního hlediska to v žádném případě nebylo dle mých představ. Navíc doslova v poslední vteřině posledního utkání jsme si naší naprostou lajdáckostí zcela zkomplikovali jasný postup z druhého místa za suverénní Sigmou do celorepublikového finále. Nakonec se nám to povedlo, ale k našemu vystoupení mám výhrady,“ přiznal kouč opavské dvanáctky.

Výsledky Opavy:
SFC – Svitavy 3:2
SFC – Prostějov 2:0
SFC – HFK Olomouc 3:2
SFC – Hlinsko 1:1
SFC – Sigma 0:3
SFC – Přerov 3:0
SFC – Kroměřiž 0:0.

Branky SFC: Matěj Balint 2, Lukáš Bolík 2, Jakub Stareček 2, Jonáš Vincker 2, Václav Holuša, Jiří Lazar a Václav Slanina.

Sestava SFC: Matěj Balint, Lukáš Bolík, Jakub Dobiáš, Marek Dočkal, Daniel Faldýn, Václav Holuša, Jiří Lazar, Šimon Mac, Matěj Matýsek, Mikuláš Poláček, Václav Slanina, Jakub Stareček, Jonáš Vincker. Trenéři: Marcel Klajmon a Petr Hrdlička.
sdílet