Junioři FBC Kutná Hora dvakrát vyhráli, dorostencům se nedařilo

V obou zápasech plnili junioři florbalového oddílu FBC Kutná Hora roli favorita a tak na dalším soutěžním turnaji měli tu možnost vylepšit si dosavadní bodovou bilanci. Do těchto dvou utkání měli Kutnohorští na kontě čtyři body.

V zápasech s Mladou Boleslaví a Slavií Praha předvedli slušnou produktivitu, svým soupeřům shodně nastříleli 6 branek. Na 7 brankách z celkových 12 se podílel Vavřina s bilancí 4 gólů a 3 asistencí. Opřít se v brance mohla Kutná Hora o brankáře France, který předváděl jisté zákroky.

Ve vyrovnané tabulce se junioři Kutné Hory aktuálně nachází na 6. místě se ztrátou dvou bodů na druhý Tatran Střešovice C.

FBC Kutná Hora x Florbalová akademie MB 6:2
Branky K. Hory: 2 Vavřina (Němec, Martínek), Smitka (Svoboda), Pavlas, Kodaj (Vavřina), Martínek (Kodaj).

FBC Slavia Praha x FBC Kutná Hora 3:6
Branky K. Hory: 2 Kodaj (Němec, Martínek), 2 Vavřina (Němec, Martínek), Martínek (Vavřina), Smitka (Vavřina).

Sestava Kutné Hory: Franc Vojtěch – Kodaj Jan, Pavlas Marek, Němec Jakub, Němec Matěj, Procházka Jakub, Měšťánek Richard, Svoboda Martin, Lhota Lukáš, Rejna Jakub, Smitka Lukáš, Martínek Jan, Vavřina Zdeněk.

Dorostenci FBC Kutná Hora nezažívají úspěšný vstup do nové sezóny, před dalšími soutěžními zápasy měli na svém kontě ze čtyř zápasů čtyři body za jedno vítězství a jednu prohru po nájezdech.

FBC Kutná Hora x DDM Horní Počernice ORKA 2:6
Branky K. Hory: Měšťánek, Malina (Beil).

Kutnohorští byli v zápase častěji na míčku, prosadit se však dokázali až ve druhé třetině. Orka dokázala těžit z brejkových situací. Během utkání si Kutná Hora vytvořila nespočet brankových příležitostí, ale předvedla prachbídnou koncovku.

SK Florbal Benešov x FBC Kutná Hora 7:6
Branky K. Hory: 2 Danda (Franc J., Zubec), Holub, Malina (Martin), Beil (Martin), Matucha (Malina).

Zajímavé utkání, přetahovaná o výsledek do poslední vteřiny. Na každou branku Kutné Hory dokázal Benešov zareagovat a vždy dotáhl nepříznivý výsledek. Naopak na sedmou branku a zároveň první vedoucí branku Benešova v zápase v závěrečné minutě už Kutnohorští odpovědět nedokázali a ze slibně rozehraného duelu odešli bez bodu.

Sestava Kutné Hory: Franc Vojtěch, Kareš Petr – Matucha Adam, Němec Matěj, Beil Jakub, Danda Jan, Měšťánek Richard, Martin Lukáš, Holub Adam, Franc Jakub, Malina František, Zubec Petr.

jb

Zavřít menu