Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Budějcká teplárna hledá nového junior administratora

PR článek

Hledáte zaměstnání? Možná vás zaujme nabídka českobudějovické teplárny. Ta má volné místo na pozici junior administrator. Nástup je možný ihned.

Junior administrator zajišťuje chod, správu a údržbu sítí, serverů a koncových stanic zákazníků, včetně interních systémů. Podporuje a školí ostatní zaměstnance. Náplní jeho práce je také monitoring, zálohování a řešení technických problémů, komunikace s dodavateli a další.

Teplárna na tuto pozici požaduje, aby měl zájemce středoškolské nebo vysokoškolské vzdělání technického směru, základní znalosti práce s počítačem, řidičský průkaz skupiny B, umění pracovat samostatně i v týmu a ochotu a chuť učit se novým věcem.

Za tuto pracovní pozici nabízí teplárna finanční ohodnocení až 40 tisíc korun, možnost specializace a profesního vzdělání, práci se špičkovou technologií, pružnou pracovní dobu. Benefity jsou stravenky, telefon, vzdělávání, pět týdnu dovolené nebo flexipasy.

Kompletní informace najdete na webových stránkách Teplárny. Své životopisy a motivační dopisy můžete zasílat do 11. listopadu k rukám paní Kateřiny Filipové na email filipova@teplarna-cb.cz, telefon: 389 003 320.

Štítky Teplárna, České Budějovce, nabídka práce

Budějcká teplárna hledá nového junior administratora  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.