Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mluvčí Senátu porodila. Tajemnice má holčičku, Kubera se rozplývá: „Celá Eva“

Autor: vei, simao - 
30. října 2019
11:26

Po porodu mluvčí ANO Lucie Kubovičové či bývalé mluvčí Babišovy vlády Petry Doležalové přiletěl čáp i k další známé ženě z tiskových odborů - Evě Davidové, tajemnici Senátu, které gratuloval již i předseda této instituce Jaroslav Kubera (ODS).

Eva Davidová v minulosti působila v České televizi, tajemnicí předsedy Senátu a pro záležitosti Senátu se stala již v dubnu 2013. Nyní je pyšnou matkou - porodila holčičku Marii.

„Fotku už jsem viděl. Psal jsem gratulace hned ráno, jak jsem zprávu objevil. To bude celá Eva, to je jasný. Už teď je pěkně velká. A moc hezká. Předpokládám, že jakmile to bude možný a bude mít zavinovačku a kočárek, tak se tady za holkama objeví předvést. To dělají všechny,“ řekl Blesk Zprávám předseda Senátu Jaroslav Kubera (ODS).

Kdy by se novopečená maminka mohla vrátit k senátní práci? „Nevím, to jsme ještě neprobírali. Ale ono je tam samozřejmě riziko a to, že většinou bývá hned druhé. Ale to záleží na ní samozřejmě,“ dodal Kubera. 

Kolotuk ( 30. října 2019 16:03 )

Hlavne aby se nektery z tech gerontu k tomu mimcu prihlasil!

hrnan ( 30. října 2019 15:40 )

3)..premiéra Andreje Babiše, který je podle jejích slov „několikrát potvrzenej estébák“, který má jeden skandál za druhým – od Čapího hnízda přes Agrofert k dalším. „A ten pán je pořád předsedou vlády. Kde to jsme, prokristapána? Co dělají soudy?,“ diví se

hrnan ( 30. října 2019 15:37 )

To je událost, neznám ju. Gratuluju Kubero.

_air_ ( 30. října 2019 15:03 )

Mstí se prý čím dál víc. „Mám pocit, že kdyby byl rozumný, tak to vzdá, protože to není dobrý. Myslím, že je velice nemocný. Vypadá strašně,“ říká Kamila Moučková, která nedávným slovům o stavu prezidenta příliš nevěří. Poukazuje na to, že 28. října na něj byl hrozný pohled. „Dílem jsem ho litovala, dílem jsem si říkala, že by měl být soudný,“

_air_ ( 30. října 2019 15:01 )

„Myslím, že hodně lidí v téhle zemi se na pana prezidenta zlobí. Včetně mě. Já se na něj velice zlobím. Znám ho přes 50 let, je to neobyčejně vzdělaný, chytrý a sečtělý pán. Má ale jednu strašnou vlastnost. Je mstivý a vrací rány, které mu byly za života uštědřeny,“ myslí si legendární hlasatelka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa