30. října 2019 • 19:35

Baník – Slavia 2:0 po prodl. Obhájce v poháru končí, pálili Diop a Smola

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavia MOL Cup potřetí za sebou nezíská. Pražané v osmifinále prohráli na stadionu Ostravy 0:2 po prodloužení. Baník tak částečně vrátil soupeři stejně vysokou porážku z květnového finále minulého ročníku domácího poháru.



Slavia, v jejíž základní sestavě chyběli obránci Bořil s Coufalem, záložník Souček či zraněný stoper Hovorka, v prvním poločase přečkala dvě velké šance Baníku. Stronatiho hlavička po rohu skončila na břevně, poté Filla vychytal brankář Kolář. Po změně stran se ani jedno mužstvo do velkých příležitostí nedostalo.

Prodloužení ale opět patřilo domácím. Nejprve po Fillově centru otevřel skóre Diop a pojistku přidal rovněž hlavou Smola, který zužitkoval přesný míč od Jiráska.

Úřadující mistři poprvé v sezoně prohráli s českým soupeřem a nezopakují double z minulé sezony. Oba celky si souboj zopakují v sobotu, kdy v první lize pro změnu Slavia přivítá Ostravu.

Góly

Domácí: 102. Diop, 116. Smola

Hosté:

Sestavy

Domácí: Laštůvka – Fillo, Pokorný, Procházka, Stronati, Fleišman (C) – Reiter (107. Holzer), Jirásek, Hrubý, Kuzmanović (101. Smola) – Diop (109. Granečný)

Hosté: Kolář – Holeš (91. Coufal), Kúdela, Frydrych, Zelený – Traoré (106. Tecl)– Masopust, Hušbauer (C), Hora, Provod (64. Stanciu) – Van Buren (72. Júsuf)

Karty

Domácí: Jirásek, Fleišman, Diop, Granečný

Hosté: Traoré, Frydrych, Júsuf

Rozhodčí

Královec – Nádvorník, Mokrusch

Stadion

Městský stadion, Ostrava-Vítkovice

Návštěva

6878 diváků

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud