Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Dot Lock Notes

S pomocí aplikace Dot Lock Notes si můžete uzamknout všechny vaše poznámky a udržet si tak nad nimi co možná maximální bezpečí a kontrolu. Jestliže tedy hledáte nějaké alternativní řešení, které by se postaralo o zmiňované zabezpečení vašich poznámek, měli byste se na tu appku podívat blíže.

AR GO – Measur Ruler Master

Pokud hledáte alternativu za nativní aplikaci Měření, možná byste se měli podívat AR GO – Measur Ruler Master. Tato aplikace totiž s pomocí rozšířené reality dokáže vcelku spolehlivě změřit vzdálenost, která se momentálně před vámi nachází. O funkčnosti aplikace se můžete přesvědčit v níže přiložené galerii.

Tempo Counter

Jak je již z názvu patrné, aplikace Tempo Counter slouží pro zjištění tempa aktuálně hrané skladby. Jestliže se tedy zajímáte o hudbu a znalost tempa určité hudby je pro vás základem, rozhodně by vám neměla utéct dnešní nabídka, jelikož je aplikace momentálně k dispozici zcela zdarma.

Tempo Counter

Add Music with Video:Join Multiple Video&New Audio

Aplikace Add Music with Video: Join Multiple Video&New Audio slouží pro přidání, modifikaci, či úplnou změnu zvuku u vámi zvoleného videa. Pokud chcete například předabovat některé vaše video nebo zvuk zaměnit za hudbu, rozhodně byste se měli na tuto appku podívat.

Stocks‘ Futures

Aplikace Stocks‘ Futures se snaží na základě složitých algoritmů odhadnout nadcházející ceny akcií těch nejpopulárnějších společností. Jestliže se například zajímáte o ekonomický vývoj určité společnosti a rádi byste měli přehled o tom, jak by se jim potencionálně mohlo dařit v budoucnu, aplikace Stocks‘ Futures by rozhodně neměla chybět ve vašem iPhonu či iPadu.

Office Story

V populární hře Office Story se stanete generálním ředitelem ambiciózní softwarové společnosti. Vašim úkolem bude vybudovat naprosté firemní impérium, které na trhu nemá konkurenci, a které disponuje hned několika kancelářemi po celém světě. V této hře navíc není prostor pro chyby, protože byť jen jediný přešlap se může odrazit na nadcházejícím vývoji firmy.

Catmoji – Cat Sticker Pack for Cat Lovers

Pokud se řadíte mezi milovníky koček, rozhodně by vám neměla utéct dnešní nabídka na aplikaci Catmoji – Cat Sticker Pack for Cat Lovers. Jejím stažením si totiž zpřístupníte přes osmdesát jedinečných samolepek s tématikou koček, které můžete využít v rámci chatovací aplikace iMessage.

Dnes nejčtenější

.