Mostečan se v noci vloupal do zaparkovaného auta, vůz vykradl a poškodil. Stíhán je na svobodě
ilustrační foto
Most

Most - Mostečan ve věku 32 let čelí obvinění z přečinu krádeže vloupáním a poškození cizí věci. Muž měl dle kriminalistů ve starší zástavbě města Mostu v nočních hodinách vniknout na ulici do zaparkovaného vozidla tovární značky VW Passat, u kterého rozbil sklo u dveří.

Z vozidla, které prohledal, měl obviněný odcizit koženou brašnu, DVD nosič a další věci, vše za 1 700 korun. Další škodu za více než 15 tisíc korun však zanechal motoristovi poškozením jeho automobilu. Za majetkovou kriminalitu byl již muž potrestán. Obviněnému hrozí za toto jednání až tříletý trest odnětí svobody a vyšetřovatel ho stíhá na svobodě.

(LS)Mosteča

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru