Vlněné čepice pro mámu a dceru

Vlněné čepice pro mámu a dceru

Kvalitní zimní čepice přijdou v nadcházejícím období víc než vhod. A co teprve exkluzivní set KAMI a MIA pro mámu a dceru.

Krásný módní doplněk ze 100% vlny přináší značka Tonak jako aktuální novinku. Kvalitní materiál zajišťuje pohodlné nošení, čepice navíc opravdu zahřejí. Fleesový potní pásek tvoří praktickou část čepice, tu designovou doplňuje bambule z umělé kožešiny. Čepice je k dostání v šesti barevných odstínech jak pro maminky, tak pro jejich dcery.

„Pro set KAMI a MIA nám byla inspirací propagátorka kvalitní a udržitelné módy Kamila Vodochodská a její úžasná dcera Mia. Kamila se ve světě módy pohybuje již přes 12 let a zná všechny pozitivní i negativní stránky této oblasti. Propaguje módní inteligenci a šíří osvětu o udržitelné a zdravé módě,“ zní v oficiálním vyjádření značky. Kamila Vodochodská podporuje kvalitní české značky a její módní vliv je vidět i na její dceři, která má již v útlém věku osobitý postoj k módě a svůj názor.

Tím, že si pořídíte kvalitní čepici KAMI a MIA, podpoříte nejen českou značku, ale také investujete do kvalitního vlněného kousku. Vlna má skvělé termoregulační vlastnosti a v chladném počasí opravdu zahřeje. Pokud tedy letos chcete doladit zimní šatník s vaší ratolestí, je pro vás originální set KAMI a MIA tou správnou volbou.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram