InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zklamání a nemohoucnost v zakončení. Kohouti odevzdali body servismanům

Marné dobývání českobudějovické branky. Patrik Zayml (vlevo) hledá puk v brance marně, kapitán Tábora Radim Heřman odvrací zklamaně zrak. Gólman David Servisu Martin Hauser podal u Jordánu skvělý výkon, kterým pomohl hostům k vítězství 4:1. , Autor: Josef Janda

Marné dobývání českobudějovické branky. Patrik Zayml (vlevo) hledá puk v brance marně, kapitán Tábora Radim Heřman odvrací zklamaně zrak. Gólman David Servisu Martin Hauser podal u Jordánu skvělý výkon, kterým pomohl hostům k vítězství 4:1.     Autor: Josef Janda

TÁBOR – Po sobotním vítězství nad Pískem přivítali táborští hokejisté ve středu 30. října David Servis. Druhé jihočeské derby v řadě ale další radost více než osmi stovkám diváků nepřineslo. Domácí se proti skvěle chytajícímu Martinu Hauserovi prosadili jedinkrát a sledovali parádní jízdu někdejšího kohouta Romana Šulčíka. Kapitán servismanů potřeboval na hattrick něco málo přes 22 minut a vyhnal Michala Nováka z branky. Jediný gól domácích vsítil Milan Dančišin, na víc se ale kohouti nezmohli. V utkání nepotrestali ani jedno ze šesti vyloučení a podlehli servismanům nakonec stejným výsledkem, jakým na hřišti soupeře v prvním měření sil na začátku října triumfovali – 1:4.

 

HC Tábor – HC David Servis České Budějovice 1:4 (0:1, 0:2, 1:1), branky a nahrávky: 49. Dančišin (Havelka, Pejchal) – 14. Šulčík (Marek, Kříž), 27. Šulčík (Vak, Kříž), 36. Šulčík (Marek, Vak), 57. Beránek (Šulčík, Škopek), rozhodčí Pokorný – Klouda, Vašíček, vyloučení 6:6, využití 0:2, 822 diváků.

HC Tábor: M. Novák (36. Šorf) – Havelka, Hajič, Havran, Beran, Skočovský, Radoš, Dvořák – Šulek, Dančišin, Seidl – Jan Bárta, Zayml, Heřman – Jiří Bárta, Trummer, Prášek – Pejchal, Řepík, Březina.

HC David Servis České Budějovice: Hauser – Škopek, Kříž, Kohút, Svach, Krtek, Dudáček – Marek, Vak, Hřebejk, Šulčík, Beránek, Ferebauer, Tejko, Krcho, Kronus, Matys, Pecka.

Trenér Tábora Arpád Györi měl o příčinách porážky jasno. „Tahali jsme za kratší konec a prohráli jsme zaslouženě. Chyběla nám aktivita a za nepříznivého stavu jsme působili křečovitě. Ve třetí části jsme se zlepšili, což ale nestačilo. V naší hře chybí více emocí a vůle. Nejsem spokojený s výkony hráčů, kteří by měli být dominantní. Pouze čtvrtá lajna hrála to, co jsme chtěli na ledě vidět," konstatoval smutně trenér Györi.

Naopak kapitán servismanů Roman Šulčík zářil. Aby také ne. Vždyť se svou aktivitou podepsal pod všechny čtyři branky hostů. „Plnili jsme vše, co po nás trenér chtěl. Hráli jsme zodpovědně dozadu a výborně nám v důležitých chvílích zachytal gólman Hauser. Byli jsme lepší než v prvním zápase a zaslouženě jsme vyhráli. Jsem moc rád, že můj hattrick pomohl týmu. Bude mě to stát svačinku a basu dvanáctky. Takový osobní výsledek je vždycky prací celého mančaftu," pochválil své spoluhráče kapitán hostů Šulčík.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace