Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Sparta přejela loňského soupeře z finále ligy, Teplice vezou domů devět gólů

Repríza loňského finále futsalové ligy dopadla v předehrávce sedmého kola opět pro Spartu, která vyhrála vysoko 9:1. Teplice se snažily hlavně v první půli, měly šance, ale nedokázaly je proměnit. Sparta ukázala sebevědomí i formu. Postupem času získávala navrch a dokázala to vyjádřit i góly. Porazila svého soupeře už popáté za sebou a v tabulce je třetí o skóre právě před Teplicemi.

Futsalové utkání Sparta - Chrudim
zdroj: ČTK autor: Vondrouš Roman

Když Rodrigo Taverna v 17. minutě snížil na 1:2, zdálo se, že hosté ještě dokážou se zápasem něco udělat, ale opak byl pravdou a David Seidler to hned naznačil svým druhým gólem, kterým zvýšil na 3:1.

Ve druhém poločase za stavu 1:5 běloruský kouč Torčilo odvolal brankáře a poslal na hřiště pátého hráče, jenže brankář Ondřej Vahala zlikvidoval střelu Davida Černého a přes celé hřiště do opuštěné teplické branky přidal šestý gól. Soupeř už se pak nezmohl na větší odpor a dostal další góly. V závěru se pak ještě po druhé žluté kartě nechal vyloučit Ossorio a Seidler završil hattrick.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Teplice

7. kolo futsalové ligy

Sparta – Teplice 9:1 
Branky: 14., 19. a 39. Seidler, 26. a 37. Drahovský, 9. Amadeo, 28. Křivánek, 32. Vahal, 35. Kucič – 17. Taverna. Poločas: 3:1.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články