A začala tím, že opustila svůj byt v Bratislavě a odjela na rodné východní Slovensko, kde si užívala poslední sluneční paprsky babího léta. „Tam v přírodě kousek od Košic jsem dobíjela baterky a nabírala novou energii,“ řekla Blesku Marika, která si s sebou neopomněla vzít i svoje dva pejsky, bišonky Lucky a Lásku.

Nabitá energií

Večery, když zalezlo sluníčko a ochladilo se, trávila u táboráku. „Zvlášť jsem si užívala po večerech grilování a hlavně opékačky. Pohled na hvězdnou oblohu a oheň zároveň mi zároveň dává neskutečnou energii,“ přiznala slovenská zpěvačka.

Vánoce v Praze

V poslední době Gombitová doslova srší aktivitou. Nedávno navštívila i rodné Turany nad Ondavou, kde mj. nechala i kompletně zrenovovat hrob rodičů. „Tak abych k němu mohla dojet na vozíku a zapálit jim svíčky,“ komentuje Marika a prozrazuje, že začala i pilně cvičit.

A to všechno signalizuje, že velký návrat na výsluní, který Gombitová chystá na rok 2020, bude opravdu velkolepý. „Připravuji si už nové písně a už teď chystám vánoční koncertní turné pro příští rok,“ říká zpěvačka.

A ochuzeni o její fenomenální hlas nebudou ani čeští fanoušci. V rámci vánočního turné 2020 zavítá v prosinci Marika minimálně do Prahy a do Brna. „Tato dvě města jsou již jistá,“ usmívá se.

VIDEO: Marika Gombitová: Do „důchodu“ se nechystám

Video
Video se připravuje ...

Marika Gombitová: Do „důchodu“ se nechystám TV JOJ

Fotogalerie
40 fotografií