O nás
 
Kontakt
 
in Web czech .cri.cn

Hlavní stránka  Cestování  Kultura  Byznys  Komunikace  Čínština  Hudba  Foto  Čínská encyklopedie  Stará stránka

Mnoho světoznámých podniků tvrdí: Čínský trh je velmi důležitý
2019-11-01 19:47:53 cri
Podle zprávy Čínské ústřední televize (CCTV) bude zahájen 5. listopadu 2. Čínský mezinárodní dovozní veletrh v čínské metropoli Šanghaji. Zástupci mnoha světoznámých podniků při rozhovoru uvedli, že čínský mezinárodní dovozní veletrh podporuje obchodní komunikaci mezi Čínou a světem. Mají velkou důvěru k čínskému trhu a jasné perspektivě čínského hospodářského rozvoje.

Předseda a výkonný činitel skupiny L'Oréal pan Jean-Paul Agon nedávno při rozhovoru s novinářem CCTV uvedl, že Čína je lídrem otevřené ekonomiky. Čínský mezinárodní dovozní veletrh podporuje obchodní rozvoj a komunikaci mezi zeměmi. Jde o symbol čínského otevření se světu. Pan Agon dodal: „Jsem si jistý čínským hospodářským rozvojem v budoucnosti. Čína našla cestu silného rozvoje. Čínští spotřebitelé chtějí lepší životní kvalitu a spotřeba je den ode dne důležitější. Čínská vláda také podporuje spotřebu, proto se domníváme, že Čína má jasnou perspektivu hospodářského rozvoje.

Generální ředitel v regionu Číny a severovýchodní Asie japonské společnosti Panasonic uvedl, že se Čína stala velkou zemí spotřeby, velkou zemí inovace a velkou zemí výroby. Na tomto pozadí rada Panasonic těsně spolupracuje s Čínou, aby zvítězila v tržní konkurenci.

Generální ředitel v regionu Asie a Tichého moře americké společnosti Johnson Controls pan Liang Weichao (Liang Wej-čchao) uvedl, že čínský mezinárodní dovozní veletrh je na světové úrovni. Johnson Controls na loňském veletrhu podepsala sedm smluv o spolupráci v hodnotě 30 milionů amerických dolarů. Čínský mezinárodní dovozní veletrh se už stal mostem komunikace mezi zahraničními podniky a čínskými spotřebiteli.

Příslušné zprávy
Přidat komentář
© China Radio International.CRI. All Rights Reserved.
16A Shijingshan Road, Beijing, China