Udinese se rozloučilo s trenérem Tudorem

01.11.2019, 13:30
Aktuality
K očekávanému tahu dnes po obědě sáhlo vedení Udinese Calcio. Italský klub v průběhu uplynulých dní schytal hned dva debakly a důvěru fanoušků a především svých nadřízených ztratil Igor Tudor, někdejší obránce Juventusu proto byl propuštěn...

Udinese uhrálo v deseti zápasech stejný počet bodů a v neděli prohrálo vysoko 1:7 v Bergamu. Reputaci si následně nenapravilo ani ve středu večer, to doma nestačilo na AS Řím (0:4). Média rychle začala spekulovat o trenérské výměně a vedení ji dnes také provedlo.

"Udinese Calcio oznamuje, že propustilo Igora Tudora a jeho spolupracovníka Juricu Vučka, oběma chceme poděkovat za odvedenou práci. Tým nyní dočasně přebírá dosavadní asistent Luca Gotti, první trénink povede dnes odpoledne," stojí v prohlášení Bianconeri.

Tudor na lavičce Udinese seděl už v závěru sezony 2017/2018 a letos v březnu se na ní vrátil, smlouva mu běžela do června 2020. Jedním z kandidátů na uvolněnou židli je Massimo Carrera, další možnost představuje Gennaro Gattuso.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
Recoba Inter

Žádné překvapení...

Reagovat
smazaný uživatel

A uz bude De Paul Barakovi prihravat?

Reagovat
KingMaster13

No na lavičku se přihrává blbě

Reagovat
Rarášek

Renato Sánchez nesouhlasí.

Reagovat
Liquid

zdá se že ten sestup je už neodvratný, dříve celek co bojoval o EL/UEFU teď je permanentně dole, když nespadnou letos tak k tomu dojde v příštích 2 sezónách

Reagovat
smazaný uživatel

Nostradamus proti tobě břídil

Reagovat
smazaný uživatel

Chci se zeptat, to co včera hrálo AC je již rukopis Pioliho, nebo takhle hraje od začátku sezony? Naposledy jsem si je pustil tak před dvěma lety - moc se na to nedalo koukat, ale byla vidět nějaká snaha.. Včera jsem vydržel prvních 40 minut. Měl jsem pocit že S.P.A.L. je snad nějaký nový Madrid proti červenočerným.. Dost šílený. Kessie nahrává dozadu s ležérností týpka co má v kapse titul. Moc bych chtěl vidět jak by dopadl match např. se Slavií. Ta by jim dala tak 5:0 ...

Reagovat
REPLIKATOR

AC hraje svůj standard

Reagovat
smazaný uživatel

Ptal se někoho, kdo tomu rozumí...

Reagovat
Recoba Inter

poprvé co lajkuju Juventína

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu že je to těžký

Reagovat
Recoba Inter

Je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě no

Reagovat
smazaný uživatel

RÍP

Reagovat
smazaný uživatel

Tudor,Pessotto,Iuliano to byly aspoň defenzivni hraci, rad na ty hráče vzpomínám.Tudor byl můj velkej oblíbenec, mel tu hlavu jak kladivo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele