ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 29630 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Kensington přivezou nové album

0 jsk 1.11.2019

Nizozemská pop-rocková skupina Kensington ve své zemi běžně vyprodává haly pro tisíce fanoušků. Populární je i u nás. Na svém pátém pražském koncertu, který se uskuteční 26. března 2020 v klubu Roxy, představí chystanou desku Time. Kapela ji nahrála v kanadském Vancouveru a láká na ni singly Bats a What Lies Ahead.

Frontman Eloi Youssef o novém albu prozradil, že reflektuje dosavadní dráhu formace: „Uvědomování si vlastní pozice se stalo tématem většiny textů na desce.“

Jako obvykle si Kensington k nahrávání přizvali věhlasné producenty. Tentokrát spolupracovali s Garthem Richardsonem (Rage Against The Machine, Biffy Clyro) a Bobem Ludwigem (Queen, Radiohead, Daft Punk). Deska vyjde 15. listopadu.

Chystaná deska navazuje na nahrávku Control (2016), která se hned po vydání vyšvihla na vrchol nizozemské hitparády a mezi hosty se na ní objevil i producent Michael Beinhorn (Korn, Red Hot Chili Peppers). Před třemi roky vydali Kensington také společnou píseň Heading Up Hight s nizozemským producentem Arminem van Buurenem. „Na tuhle desku jsme opravdu hrdí. Představuje pro nás velký zlom v našich životech,“ doplňuje kytarista Casper Starreveld.

Tagy: ,