Masivní únik plynu vyhnal z domovů třicet obyvatel. Přijel pro ně evakuační autobus
Ilustrační foto: HZS Ústeckého kraje
Litoměřice

Roudnice nad Labem -  Ve čtvetek, krátce po půl osmé hodině večer vyjížděla jednotka hasičů ze stanice Roudnice nad Labem a dobrovolná jednotka z Roudnice nad Labem do ulice Karla Jeřábka, odkud byl oznámen masivní únik plynu.

Hasiči ulici uzavřeli, a z domů evakuovali 30 lidí do evakuačního autobusu, který byl povolán ze stanice Louny. Plyn ucházel z vedení před domem, které bylo pravděpodobně narušeno výkopovými pracemi.

"Hasiči odvětrali sklep přilehlého domu přetlakovou ventilací, a vypnuli v něm přívod plynu. Narušenou plynovou trubku vykopali, po dohodě s plynařskou pohotovostí ji přeštípli hydraulickým nářadím, a plynaři ji zaslepili. V 22:01 bylo provedeno závěrečné měření, a obyvatelé byli puštěni do svých domovů," uvedl mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru