Divadlo Kampa nahrává Písničky z Cylindru

Divadlo Kampa nahrává Písničky z Cylindru 

Škola Malého stromu, Heidi, děvčátko z hor a Ronja, dcera loupežníka. To všechno jsou pohádky, z nichž se Divadlo Kampa rozhodlo vybrat nejkrásnější písničky a nahrát CD pro děti. Aby mohlo tento projekt uskutečnit, uspořádalo kampaň na Hithitu, a o zajímavé odměny není nouze.

Nechceme, aby divadlo sloužilo jako odkladiště dětí. Rádi bychom, aby si dospěláci i děti užili představení společně. Proto si vybíráme samé srdcovky a zkrátka hrajeme pro celou rodinu,“ zní z úst ředitelky Ivety Duškové. Hry jsou často doprovázeny písněmi, které si publikum oblíbilo, a proto se je umělci z Divadla Cylindr, utvořeného kolem ředitelky Duškové, rozhodli zaznamenat na albu.

V rámci projektu vzniknou dvě CD, jedno pro malé a druhé pro větší děti. Kromě nich se ale přispěvatelé mohou těšit i na další opravdu zajímavé ceny. Za podporu se na oplátku dostanou například na speciální Vánoční pohádky „Kapr Karel“ nebo „Jak andělíček Koledníček Vánoce prožil“.

Může ale dojít také na opravdu nevšední zážitek v podobě celého dne stráveného v divadle v nejlepší společnosti. „Pro vaše děti nabízíme unikátní celodenní divadelní workshop pod vedením skalních členů souboru Cylindr. Celodenní program provede účastníky divadelními cvičeními jako improvizace, pohybový workshop, zpívání a hudba a dramatické minimum,“ nabízí Kampa.

Radost si mohou udělat i dospělí, a to třeba vyprávěním Jaroslava Duška kdykoli a kdekoli. Audioverze pořadu „Duše K“ má více než osmdesát hodin a zachycuje tak hercovy zajímavé hosty v průběhu posledních čtyř let. Hudební fanoušci zase nepohrdnou večerem stráveným s muzikantkou a herečkou Petrou Bílkovou. Nakonec se zájemci mohou setkat také se samotnou ředitelkou Ivetou Duškovou, která je se sklenkou vína provede za oponu a ještě dál.

Do konce sbírky zbývá ještě 28 dní a už nyní je splněno 47 % z vytoužené částky.

Fotografie: Divadlo Kampa

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Kampa na Maninách nabízí i další akce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!