LaLiga - preview 12. kola

02.11.2019, 09:24, aktualizováno 03.11.2019, 09:29
Previews
Šesti zápasy bude dnes dohráno dvanácté kolo španělské ligy. Granada hostí Real Sociedad a v případě výhry se vrátí na první místo tabulky, Mallorca cestuje do Valladolidu, Villarreal hostí Athletic, Osasuna se střetne s Deportivem Alavés, poslední Leganés přivítá Eibar a Celta bude měřit síly s Getafe...
Real Valladolid - RCD Mallorca  (neděle 12:00)
Poprvé po šesti dlouhých letech se spolu Real Valladolid a Mallorca opět utkají v první lize. V mírně lepším postavení je Real Valladolid, který má na svého soka náskok tří bodů. Pravdou ale je, že utrpěl v minulém kole velký šok.

Real Valladolid si nevede špatně a zatím se jeho sezona dá hodnotit kladně. Tým trenéra Sergia se usadil na solidní třinácté příčce a je dost daleko od sestupových starostí. Doposud dokázal obrat o body takové veličiny jako Atlético Madrid, jeho městský rival z Realu nebo také Bilbao. Zkrátka umí překvapit. Platí to bohužel i v negativním slova smyslu, o čemž Real Valladolid přesvědčil v minulém kole LaLigy.

Vložená kola se mu nikdy moc nedařila a dokonale to ilustrovalo minulé utkání s Barcelonou. Od ní totiž bezbranně působící Real Valladolid dostal potupnou pětku. Tím jeho všeobecný optimismus zase trochu opadl a série pěti zápasů bez porážky došla ke svému konci. O to spíš se ale ambiciózní klub bude snažit odpovědět proti Mallorce. Aspoň je o tom přesvědčený trenér Sergio.

"Jsem rád, že ta facka, kterou jsme dostali, přišla takhle na začátku sezony a od Barcelony. Ukázalo nám to plno našich omezení a věcí, které musíme nutně zlepšit. Nicméně jsem tam viděl i pozitiva a na těch je nutné stavět. Teď chci od hráčů vidět úplně jiný přístup. Budeme proti Mallorce aktivní, budeme hrát na míči a nedovolíme si ztratit koncentraci," burcuje trenér Valladolidu.

Oproti soupeři má Sergio méně starostí s absencemi, protože mu schází jen duo Nacho a Javi Sánchez. To hosté přijedou bez hráčů jako Juan Hernández, Aleksander Sedlar, Abdul Rahman Baba, Aridai Cabrera nebo Josep Señé.

Ani jejich forma jim moc nefandí. Nováček soutěže zatím moc nezvládá vyšší rychlostní stupeň, na který musel přeřadit začátkem srpna. V tuhle chvíli se kymácí těsně nad sestupovou propastí a nasbíral zatím jen 11 bodů. V minulém kole dokázal uzmout alespoň jeden bod, když díky dvěma penaltám vybojoval remízu s Osasunou Pamplona.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Moyano, Olivas, Salisu, Barba - Plano, Michel, Alcaraz, Villa - Guardiola, Ünal
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - Sastre, Raíllo, Valjent, Lumor - Sevilla, Baba, Febas - Lago Junior, Budimir, Dani Rodriguez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.36 - 4.58
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Athletic Bilbao  (neděle 14:00)
Druhé nedělní klání je vyhrazeno pro fanoušky, kteří zamíří na Estadio de la Cerámica. Tam se domácí Villarreal postaví proti baskické návštěvě Lvů z Bilbaa. A to v souboji dvou týmů, které zatím marně hledají náznak nějaké úspěšnější série.

Villarreal opět cílí na evropské poháry a rád by do nich po delší odmlce opět pronikl. K tomu, aby to dokázal, by ale musel najít vyrovnanost ve výkonech. Stabilitu, schopnost potvrzovat dobré výsledky a vytvářet si série. Spíš to ale zatím vypadá jako na horské dráze. Po jednom nebo maximálně dvou dobrých výsledcích Villarreal vždycky klopýtne a ztratí body. V jedenácti zápasech LaLigy totiž dokázal vyhrát jen pětkrát.

Po výhrách nad Espanyolem a Deportivem Alavés se v rámci vloženého kola opět dostavila jeho slabší chvíle a Villarreal prohrál. Proti domácímu Eibaru ale mohl žehrat na to, že sudí tolik minut nastavil, protože podruhé inkasoval dokonce až v 95. minutě. Přesto měl v utkání dostatek šancí na to, aby si připsal minimálně bod. A dobře to ví i trenér Javi Calleja.

"Naším problémem je to, že jednou předvedeme velmi dobrý, kompaktní a ofenzivní výkon, ze kterého mám radost, ale pak hned prohrajeme. A často děláme hloupé chyby, které jsme už eliminovali a na kterých jsme pracovali. Nezbývá nám, než otočit stránku a nezabývat se minulostí. Je před námi náročný duel s Bilbaem, které je na tom velmi dobře po taktické i fyzické stránce, takže musíme být opatrní."

Bilbau se na stadionu Žluté ponorky zase tak moc nedaří. Za posledních dvacet let se zde urodilo jen čtyřikrát vítězství hostí. Tentokrát domácí dres neoblečou Bruno Soriano, Ramiro Guerra, Alberto Moreno nebo Manuel Morlanes. Hosté nebudou schopni využít služeb Beñata Etxebarriy s Unaiem Lópezem.

Bilbao je v tabulce sousedem Villarrealu a ztrácí na něj jen bod, což celému souboji přidá na atraktivitě. Po pěti velmi špatně odehraných utkáních bez výhry se Baskové konečně dočkali ve vloženém kole. Tři góly totiž nasázeli hostujícímu Espanyolu Barcelona a posunuli se v tabulce.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Pau Torres, Albiol, Quintillà - Santi Cazorla, Iborra, Anguissa - Toko Ekambi, Gerard, Moi Gomez
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simon - Capa, Yeray, Inigo, Yuri - Garcia, San José - Muniain, Raul Garcia, Cordoba - Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.45 - 4.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Deportivo Alavés  (neděle 16:00)
Stadion El Sadar patří mezi sedm stánků, které v právě probíhajícím ročníku LaLigy nedokázal zatím nikdo vyloupit. Osasuna se tu představila pětkrát a má všechny předpoklady k tomu, aby sérii natáhla už na šest zápasů, protože jejím soupeřem bude nevýrazný Alavés.

Nevýrazný, ale přesto nebezpečný, jak dosvědčuje poslední zápas proti Atléticu Madrid. El Glorioso s favoritem uhráli remízu 1:1 a doufají, že se konečně blýská na lepší časy. Loňská sezona byla pro Depor velmi povedená, ta letošní zatím nikoliv.

Deportivo uhrálo v jedenácti kolech jen dvanáct bodů a nemůže se divit, že mu patří až patnácté místo. Pozice Asiera Garitana se po remíze s Atléticem přeci jenom upevnila, ale to nemusí trvat věčně a Deportivo by potřebovalo uhrát body i na El Sadaru. V minulosti se mu to dařilo, při posledním vzájemném zápase na tomto místě v roce 2016 dokonce vyhrálo.

Pokud by se to povedlo i v neděli, bylo by to vzhledem k výsledkům obou soupeřů poměrně velké překvapení. Osasuna je v tabulce od Alavésu vzdálená jen tři body, přesto jí doma nedokázal nikdo porazit. Nováček soutěže padl dosud jen dvakrát, navíc na Santiago Bernabéu s Real Madrid a v Granadě.

Jagoba Arraste bezpochyby odvádí dobrou práci, málokdo čekal, že si nováček LaLigy povede tak dobře. Přesto by se Rojillos hodily tři body jako sůl. Osasuna by se díky tomu mohla vyhoupnout do příjemnější první poloviny tabulky.

Co se týče absencí, hůře je na tom domácí celek, který bude postrádat Garcíu, Barju, Lópeze, Ibáňeze a Navase. Asier Garitano se musí vypořádat jen s jednou absencí, kterou představuje obránce Rodrigo Ely.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Martínez - Estupiňán, Hernández, García, Vidal - Mérida, Sanjurjo, Brašanać - García, Avila, Torres
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Aguirregabiria, Magallán, Laguardia, Duarte - Vidal, García, Wakaso, Rioja - Pérez, Joselu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.34 - 5.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Getafe CF  (neděle 18:30)
Celta Vigo zahájila měsíc říjen důležitou výhrou nad Bilbaem, jenomže uběhly tři týdny a žádné další vítězství Celestes nepřidali. Tři porážky v řadě namočili Escríbovi svěřence do sestupového pásma, odkud vede cesta jen získáváním bodů. To bude úkol i v zápase proti houževnatému Getafe, které už zase připomíná loňský, úspěšný tým.

Domácí Celta Vigo se dál a dál trápí a kritizovaný kouč Fran Escríba stále setrvává ve své funkci. Když už se počátkem října zdálo, že jsou Celestes z nehoršího venku, přišli tři porážky v řadě a pád až na osmnácté místo tabulky. A to už není žádná sranda, Celta potřebuje začít vítězit a odrazit by se mohla v domácím zápase s Getafe. Má to však jeden, možná dva podstatné háčky. Celta Vigo doma Getafe neporazila pět let a hosté mají aktuálně daleko lepší formu. Celta v minulé kole prohrála na hřišti Betisu 1:2 a byla to celkově už šestá porážka v sezoně, více jich nasbírali už jen Espanyol a poslední Leganés.

Do olivového města v Galícii zavítá Getafe, které tam v posledních letech jezdívalo a pravidelně si odváželo cenný bod. Azulones měli pomalejší začátek, ale nyní čím dál více připomínají tým, který si v minulé sezoně vybojoval skvělé páté místo. Bordalásovi svěřenci totiž začali vyhrávat a je velký rozdíl, zdali máte v úvodních šesti kolech jednu výhru a čtyři remízy, než tři výhry ve čtyřech zápasech. Getafe naposledy přehrálo vedoucí Granadu 3:1a v tabulce už poskočilo na jedenácté místo.

Velkou neznámou je stav Santiho Miny, start klíčového hráče Celestes je přinejmenším nejistý. S jistotou ale nenastoupí jeho kolegové Vázquez, Hernández a Beauvue. Ještě větší marodkou disponují hosté z Madridu, kteří se musí obejít bez Bergary, Ndiayeho, Antuňése, Suáreze a Cabrery.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Olaza, Araújo, Aidoo, Mallo - Suárez, Lobotka, Rafinha - Méndez, Fernández, Aspas
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Nyom, González, Dakonam, García - Jason, Maksimović, Arambarri, Cucurella - Molina, Rodríguez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.54 - 3.15 - 3.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Leganés - SD Eibar  (neděle 18:30)
Eufórie z premiérového vítězství nad Mallorcou dlouho netrvala a jen o pár dní později Leganés schytal debakl od Realu Madrid. Poslední tým soutěže musí na vysokou porážku rychle zapomenout a pokusit se zvládnout mnohem důležitější utkání proti Eibaru. Hosté po mizerném začátku zabrali a především doma začali sbírat body.

Bylo to kruté vystřízlivění, po výhře nad Mallorcou, která byla teprve první v sezoně přišel pětibrankový příděl od Realu Madrid. Dočasný kouč Cembranos vysoké porážky litoval, na druhou stranu naznačil, že mnohem důležitější zápasy teprve přijdou. Jakýkoliv bod získaný proti Realu Madrid by byl plusový a porážka na Santiago Bernabéu není nic, s čímž by příznivci provinčního celku nepočítali.

Pět branek je však příliš a Leganés musí na defenzívě zapracovat a to hned v následujícím kole proti Eibaru, který bude pro Pepineros o dost důležitější.V tuto chvíli to vypadá, že domácí budou bojovat o záchranu a hostující Eibar nemá ke spodním příčkám zas tak daleko.

Leganés stále nemá po odvolání Maurizia Pellegriniho vyřešen trenérský post. Kormidla se jen dočasně ujal Luis Cembranos, ale proti Mallorce byl úspěšný a tak dostal důvěru i do dalších kol. Zápas s Eibarem bude i z tohoto hlediska klíčový, protože v souvislosti s trenérem Pepineros se skloňuje například jméno Gus Poyet.

Eibar bude papírovým favoritem, ale moc dobře ví, že ho na stadionu posledního mužstva nečeká snadná práce. Hosté měli špatný začátek sezony, ale postupně se výkony i výsledky zlepšovaly a v tuto chvíli patří Armeros příznivější čtrnáctá pozice. Eibar naposledy porazil Villarreal 2:1 a z šesti kol jich vyhrál rovnou polovinu.

Leganés bude bez střelce Szymanowskiho a scházet budou i další jako Pérez, Navarro nebo Siovas. Ani José Luis Mendilibar nebude mít všechny své svěřence pohromadě a Eibar bude v madridské aglomeraci scházet Álvarez, Ramis a Diop.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Silva, Bustinza, Siovas, Rosales - Recio, Mesa, Rivera - Braithwaite, Carrillo, Rodríguez
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Blasis, Oliveira, Arbilla, Cote - Escalante, Expósito - León, Orellana, Inui - García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.31 - 3.16 - 3.64
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Granada CF - Real Sociedad  (neděle 21:00)
Křehké prvenství ve španělské nejvyšší soutěži Granada neudržela, ovšem teď jí čeká další domácí utkání na stadionu Los Cármenes proti nevyzpytatelným Baskům. Real Sociedad se také pohybuje na hranici evropských pohárů a z Andalusie by si rád odvezl nějaké body, nejlépe však všechny tři. Granada se v případě vítězství vrátí na první místo.

Rozhodně půjde o zajímavé střetnutí dvou mužstev, které zatím hrají hodně vysoko. Granada patří vůbec k největšímu překvapení dosavadního průběhu LaLigy a vůbec nevadí, že minulé kolo prohrála na Getafe 1:3. Od začátku sezony Granada válí, získala už šest výher a alespoň na chvíli stanula v čele celé soutěže.

Udržet vysoko postavenou laťku bude hodně obtížné a kouč Diego Martínez si je toho dobře vědom. I proto by byl nesmírně rád, kdyby jeho svěřenci na porážku od Getafe zareagovali vítězstvím. Proti San Sebastianu určitě nejsou bez šance, byť klub poslední čtyři vzájemné zápasy v řadě prohrál. Ten úplně poslední se ale odehrál před více než dvěma a půl lety a od té doby se oba celky dost značně proměnily.

Nazaríes mají Realu Sociedad co oplácet, ale v žádném případě je nečeká snadný soupeř. Baskové sice naposledy prohráli, ale před tím zaznamenali dvě vítězství a v tabulce okupují pohárové šesté místo. Zajímavé je, že svěřenci Imanola Alguacila jen jednou remizovali a co se týče počtu nerozhodných výsledků, jsou na tom stejně jako Barcelona.

Lozano, Vico, Montoro i potrestaný Roberto Soldado. To je výčet všech absencí domácí Granady. San Sebastian je na tom obdobně a pro zápas v Andalusii se musí obejít bez tria Illarramendi, Muňoz, Elustondo.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Neva, Duarte, Sánchez, Díaz - Azeez, Gonalons, Herrera - Machís, Fernández, Puertas
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Zaldúa, Normand, Llorente, Monreal - Ödegaard, Zubeldia, Merino - Portu, José, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.02 - 3.14 - 2.67
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - Valencia CF  (sobota 13:00)
Valencia prožívá hodně nešťastné období a na výhru čeká již čtyři zápasy. Espanyolu se taky daří spíš v Evropské lize, protože LaLiga pro něj zatím skýtá jedno zklamání za druhým. Povede se katalánskému týmu vyhrát alespoň na domácí půdě?

Espanyol se s velkou slávou dostal do Evropské ligy a zuby nehty se snaží neudělat v ní španělské LaLize ostudu. Docela se mu to daří, protože po třech zápasech je stále na prvním místě. V LaLize už je to horší. Espanyol se hrozně trápí herně i výsledkově a prakticky nic, na co sáhne, se mu nedaří. Největší trápení pak zažívají jeho střelci, kteří v jedenácti kolech dokázali dát jen pouhých pět branek! Žádný z hráčů Espanyolu totiž nedal víc než jednu branku.

A s tím se samozřejmě pojí i neslavné umístění slavného celku. Espanyol přečkává začátek listopadu na zoufalé předposlední pozici, což je na účastníka evropských pohárů opravdu tragická bilance. V minulém kole se jeho zoufalství ještě prodloužilo, protože Espanyol odjížděl z Baskicka s debaklem. O ten se postarala ofenziva Bilbaa, primárně pak Iker Muniain coby autor dvou branek.

Že to takhle nejde dál, to si brankář Diego López velmi dobře uvědomuje. "Máme obrovské problémy se sebevědomím, což vzhledem k naší situaci asi je logické. Nutně se potřebujeme zvednout a získat dobrý výsledek, abychom stoupali tabulkou. Jenže se nám nedaří prakticky nic, na co sáhneme. Nechápu, čím to je, že v pohárech to jde, ale v lize ne."

Dalším velkým problémem Espanyolu je rozsáhlá marodka. Na ní jsou v tuto chvíli Calleri, Melendo, Piatti, Calero, Puado nebo Iturraspe. Hosté pro změnu postrádají Picciniho s Gameirem.

Do hry se alespoň vrací karetní hříšníci, kteří se nemohli zapojit do minulého kola - Čeryšev s Rodrigem. A bude to vítaná posila, protože ani Valencia nemůže svou ligovou tvář považovat za pozitivní. Už tři venkovní zápasy se "Netopýrům" nepovedlo vyhrát a nyní sídlí až na nedůstojné dvanácté příčce se čtrnácti body na kontě.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Diego Lopez - Naldo, Bernardo, David Lopez - Victor, Sanchez, Roca, Darder, Vila - Wu Lei, Vargas
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Wass, Garay, Gabriel, Gayá - Torres, Kondogbia, Parejo, Soler - Gómez, Lee
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.12 - 3.14
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Levante UD - FC Barcelona  (sobota 16:00)
V sobotu odpoledne se ke slovu dostane i Barcelona, která si pojede pro relativně snadné tři body do Valencie. Tam se ho pokusí překvapit domácí Levante. A Barceloně bude chtít oplatit její poslední návštěvu, která pro Levante dopadla hodně neslavně.

Barcelona cestovala na Estadi Ciutat de València, kde své domácí zápasy hraje Levante, k ligovému utkání naposledy v prosinci minulého roku. Tou dobou byl Lionel Messi v obdivuhodné formě, což obrana Levante pocítila na vlastní kůži. Argentinský tahoun lídra tabulky totiž nasázel soupeři hattrick a k němu se přidali také Suárez s Piquém. Celkový dojem domácích musel být po prohře 0:5 hodně tristní. A teď by to Barceloně rádi oplatili.

Problém je, že doma se Levante poněkud trápí. V pěti domácích duelech se mu povedlo vyhrát jen dvakrát, přičemž nasbíralo pouze osm bodů. Po dvou porážkách se ale hráči trenéra Paca Lópeze vzchopili a vložené kolo jim vyšlo na jedničku. A to hlavně díky perfektnímu prvnímu poločasu, v němž skórovali Bardhi a Mayoral. Gól Josého pak už na výsledek neměl větší vliv a Levante překvapivě porazilo domácí Real Sociedad.

I díky tomu je nyní na solidní jedenácté příčce a v první polovině tabulky se mu přirozeně zalíbilo. Teď by rádo napodobilo třeba utkání z první poloviny roku 2018, ve kterém to byl právě Levante, kdo nasázel Barceloně pět branek a dramatickou bitvu vyhrál poměrem 5:4. Paco López se nemůže spoléhat na zraněnou dvojici Rober Pier a Toño, ale jinak má kompletní kádr.

A věří, že Barcelonu zaskočí. "Často se v minulosti stávalo, že jsme proti Barceloně nastoupili s až příliš velkým respektem. Nic proti respektu k soupeři nemám, je to správná věc, ale nesmíte se ho bát. Musíme chápat a věřit tomu, že s Barcelonou můžeme uspět. Jít na hřiště s poraženeckou náladou je to nejhorší, co se vám může stát. Takže chci vidět bojovný výkon hodný našich barev," dodal mladý trenér.

Na týmovém tréninku Blaugranas se už objevil také obránce Samuel Umtiti, který doléčil zraněné koleno. Trenér Ernesto Valverde ale nehodlá nic uspěchat. Jeho tým zlepšil své výsledky, které na počátku sezony rozhodně nebyly ideální, a usadil se opět na prvním místě. Doposud první Granada totiž ve vloženém kole prohrála, takže cestu měla Barcelona pěkně umetenou.

Aktuálně vyhrála už sedm soutěžních duelů a daří se jí jak v Lize mistrů, tak v LaLize. To demonstrovala ve velmi povedeném utkání vloženého 11. kola, ve kterém i zásluhou dvou Messiho branek nadělila Realu Valladolid pověstného bůra. Tohle vítězství z ní udělalo nejlepší ofenzivu soutěže, protože Blaugranas nasázeli do sítě soupeřů už 28 branek.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Aitor - Miramon, Vezo, Postigo, Clerc - Rochina, Radoja, Campaña - Hernani, Martì, Morales
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Roberto, Lenglet, Piqué, Alba - Vidal, Busquets, Arthur - Messi, Griezmann, Dembélé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.87 - 6.24 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Atlético Madrid  (sobota 18:30)
Trenér Diego Simeone bude muset urychleně najít způsob, jak do hry svého týmu dostat vyrovnanost. V aktuální sezoně totiž Colchoneros ztrácí až příliš mnoho bodů, čímž se obírají o šanci na první místa. Na opačné straně bude stát domácí Sevilla, která také nehraje na plný plyn.

Sobotní večer bude patřit vypjatému a atraktivnímu utkání mezi domácí Sevillou a Atléticem. Mírným favoritem duelu na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán bude nepochybně Sevilla, které se před vlastními fandy velmi dobře daří. V rámci LaLigy prohrála z pěti domácích zápasů jen jednou a připsala si deset bodů, aktuálně drží sérii tří zápasů na domácí půdě, ve kterých neztratila ani jeden bod.

Několik zaváhání si ale přeci jen tým trenéra Julena Lopeteguiho už připsal a doteď ho musí mrzet například duel s Eibarem, který Sevilla nezvládla a prohrála ho o gól. Jinak jí ale patří solidní páté místo v lize a na samotný vrchol ztrácí jen dva body, takže není důvod k pesimistickému duchu. Sevillu musí mrzet také minulé kolo, které určitě mohla zvládnout lépe. Ke konci první půle ji totiž na stadionu Valencie poslal do vedení Lucas Ocampos. Jenže nakonec hosté vedení neudrželi a v 81. minutě dostali gól z hlavy Sobrina.

A to trenéra Lopeteguiho dopálilo. "Je smutné, že celý zápas hrajete dobře, soustředíte se, neděláte téměř žádné chyby a nakonec takhle před koncem nepohlídáte hráče. Tomu gólu jsme mohli snadno zabránit. Naše postavení mohlo být před těžkým zápasem s Atléticem mnohem lepší. Teď nám nezbývá, než otočit list a připravit se co nejlépe na Atlético. Tomu se dávají góly jen hodně těžko, takže chceme být maximálně efektivní," dodal mladý trenér.

Sevilla v posledních pěti soutěžních duelech s Atléticem prohrála jen jednou a ráda by si připsala morálně i bodově důležitý skalp. V utkání jí budou chybět zranění Carriço, Gómez a Reguilón. Hosté pro změnu postrádají obránce Šime Vršaljka, ale to už je taková evergreen, stejně jako Félixe a Saviće.

Atlético čeká zápas, ve kterém se bude chtít trochu vzdálit od svého soupeře. Sevillu a Atlético totiž v tabulce dělí jen skóre. Seville patří ofenziva, zatímco Atlético se jako obvykle pyšní dobrou obranou. Letošní sezona mu však zatím moc nevychází, protože Atlético vyhrálo v posledních deseti soutěžních utkáních jen čtyřikrát.

A tři body nezískalo ani ve vloženém kole. Dvě výhry v řadě sice svěřence trenéra Simeoneho namlsaly, ale tím to taky skončilo. Stopku nadějím o sérii vystavilo Deportivo Alavés, které nečekaně obralo Atlety o body. Po gólu Moraty sice všechno vypadalo růžově, jenže sedm minut před koncem se o dělbu bodů postaral domácí střelec Lucas.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Navas, Koundé, Carlos, Escudero - Jordan, Oliver Torres, Banega - Ocampos, De Jong, Nolito
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Trippier, Felipe, Hermoso, Lodi - Koke, Thomas, Saúl, Lemar - Correa, Morata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.57 - 3.09 - 3.21
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - Real Betis  (sobota 21:00)
Real Madrid ve vloženém kole naděloval a rozdával radost pro všechny své příznivce, což odnesl tým Leganésu. V sobotu večer by se Bílý balet chtěl pokusit o něco podobného, až na jeho stadion přijede Real Betis. S letošním Betisem by navíc nemusel mít moc potíží.

Stadion Santiago Bernabéu se už v sobotu večer stane dějištěm dalšího vystoupení Bílého baletu. Ten je očividně ve velmi dobré formě a náladě, kterou způsobilo především minulé kolo LaLigy. V něm bylo vidět, jak moc Realu prospělo odpočinutí o pár dní navíc kvůli vynechanému desátému kolu. Domácí Real Madrid si totiž poradil velmi snadno s Leganésem a nadělil mu hned pět branek, aniž by inkasoval jedinou.

To znamenalo posun na druhou příčku za vedoucího soka z Barcelony s tím, že se situace může velmi rychle změnit. Oba soupeři navíc mají jeden zápas k dobru, což může být vítaný mečbol. V minulém kole si na svůj střelecký účet připsal první branku za Real i mladý střelec Luka Jović, který přicházel v létě s obrovským očekáváním. A evidentně se mu hodně ulevilo.

Po zápase zmínil: "Samozřejmě jsem moc rád za to, že jsem to konečně zlomil. Na první gól jsem čekal opravdu dlouho a už jsem byl nervózní. Ode mě se jako od útočníka čekají hlavně góly a čekám je sám od sebe i já. Když delší dobu nestřílíte branky, nedaří se, tak je snadné propadnout skepsi a dostat se do problémů. Věřím, že ta první branka pro mě bude startem k nějaké dobré sérii a že budu skórovat mnohem častěji."

Další šanci by mladý talent mohl dostat opravdu brzy, protože trenér Zinédine Zidane má několik ofenzivních es mimo hru. To se týká nejvíc Garetha Balea s Marcem Asensiem, kromě kterých bude scházet také Nacho. V táboře hostí je situace ještě náročnější. Kritizovaný trenér Rubi má už tak dost špatné spaní, což ještě umocňuje seznam absencí. Javi Garcia, Juanmi, Dani Martin nebo William Carvalho v nejbližší době pro zranění nenastoupí.

Slovutný Real Madrid doma v lize ještě neprohrál a nerad by s tím začínal právě teď. Hostující béticos se naopak trápí mnohem výrazněji a trenér Rubi už musel několikrát číst o vlastním vyhazovu. Ten se prozatím nekoná - vedení jej totiž odložilo po posledním ligovém kole.

To se Realu Betis povedlo a tým ukázal minimálně dostatek charakteru. Proti podobně ohrožené Celtě Vigo totiž ukončil sérii čtyř zápasů vez výhry a zlomil bludný kruh. Znova to samozřejmě byly nervy a ještě minutu před koncem řádné hrací doby Real Betis bral jen bod, ale v 90. minutě rozhodl o kýženém vítězství Nabil Fekir.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Rodrygo, Benzema, Hazard
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Robles - Mandi, Bartra, Feddal - Emerson, Ismael, Guardado, Moreno - Canales, Fekir - Loren
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 7.22 - 13.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona1071228:1122
2.Real Madrid1063121:921
3.Granada CF1162318:1320
4.Atlético Madrid1155111:620
5.Sevilla FC1162314:1220
6.Real Sociedad1161418:1219
7.Villarreal CF1152425:1617
8.Athletic Bilbao1144311:716
9.Getafe CF1144317:1516
10.CA Osasuna1136212:1115
11.Levante UD1142512:1314
12.Valencia CF1135315:1714
13.Real Valladolid1135311:1414
14.SD Eibar1133512:1612
15.Deportivo Alavés113359:1412
16.Real Betis1133514:2112
17.RCD Mallorca113269:1511
18.Celta Vigo112366:149
19.Espanyol Barcelona112275:188
20.CD Leganés111285:195

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (260)

Přidat komentář
technecium
Reagovat
opretis

Juanfran je zpátky!

Reagovat
blaugrana

Dost blbe, ze v sekcii LL nevedia, ze uz je v Brazilii.

Reagovat
blaugrana

Dnes by som si prial konecne Griezmanna na 9, ale kedze Luis nakoniec volno mat nebude, tak je jasne, ze bude na 9 on a Griezmann zasa branit na LW.

Reagovat
misinho7

Snad Rodrygo opat v zaklade na 18.r typka hra velmi vyspelo, nie je to ziadne panikarenie. A Vinco opat v nominacii na ukor Lucasa. Zeby sa konecne ZZ uvedomil a Lucas spadol v hierarchii na posledne miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Je rodrygo lepsi nez vinicius,?

Reagovat
misinho7

Tazko ich porovnavat. Rodrygo vyzera viac vyzretejsi na hru v Europe. Vi kedy nahrat, spomalit, zrychlit a viac pri tej hre rozmysla. A hlavne vie zakoncovat. Za 133 min ma 2 goly Naopak Vinco je velmi zbrkly ale pride mi viac taky dribler co mna aj viac bavilo, skusal to na viacerych niekedy vyslo neikedy nie. Ale musi sa toho este ovela viac ucit ako Rodrygo a plus musi sa naucit zakoncovat, bez toho ta cesta dalej nevedie. Zatial ale vyzera Rodrygo ovela lepsi(aj v Brazilii ho povazuju za vacsi talent) dokonca je uz povolany aj do acka repre. Vinco ma ale viac bavi. Prajem to obom a som zvedavy kto to dotiahne dalej

Reagovat
Ed_Hazard

Zbytocna otazka momentalne. Odpovieme ti tak o 6 rokov

Reagovat
Ed_Hazard

Posledna veta - nope. Len to toci kazdy tyzden.

Aj tak je mi najviac luto Mariana, verim ze by daval goly jedna radost..

Reagovat
misinho7

Ja verim ze to tak tocit nebude. Teda ze tym nieco naznacuje. Teraz bol Lucas v nominacii a nedostal ani minutu dnes naopak tipjem ze Vinco bud zaklad pripadne bude striedat Rodryga.

Reagovat
Phillipinho

Proc je tu ten Juanfran?

Reagovat
smazaný uživatel

Připlul po dlouhém Trippu zpátky na Lodi

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
opretis

Vzpomínka na doby kdy se na nás dalo dívat.

Reagovat
Kily

a to už to bude jen horší...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes poprvé na Realu, tak snad bude pár gólů do sítě Betisu tip 4:1.

Reagovat
misinho7

uzi si

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Ake je pocasie?

Reagovat
smazaný uživatel

Svítí sluníčko, okolo 20 °C, tak na túry po městě super. Včera byl docela vydařený déšť, co jsem se díval na předpovědi t týdnu, tak hlásili i na dnešek, ale zatím to nevypadá, zadný mrak. Úplně k klidu se dá v mikině, ale večery tu už bývají chladnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teď cestuji po Španělsku, před několika jsem byl v Seville, mimochodem rozhodně doporučuji, I na konci října tam bylo okolo 30 Ckrásné a levné město, chtěl jsme jít na prohlídku stadionu FC Sevilla ale nic z toho nebylo, protože tam vevnitř probíhají nějaké rekonstrukce tak jsem skončil na tour dnešního soupeře, Benito Villamarin, za 10 euro, a tam jsme měli super průvodce, fakt hodně informací, dokonce vzpomínal na Bílka Když to srovnám s prohlídkou na SB, tam za 25 € jdete každý sám a připomíná to jedno obrovské muzeum, co mě zklamalo je to, že vám tam dělají fotky vedle poháru pro vítěze LM nebo koláž s hráči, kterého si vyberete (já si řekl o Hazarda a byli docela překvapení), tak potom po vás v obrovském fanshopu (asi 3 patra) chtějí za vytištění malé fotky 18 éček, ale zážitek to určitě byl

Reagovat
CHONG

To víš, na SB to mají zmáknuté, tam hledají byznys za vším Jinak doporučuju prohlídku Wandy, ta je nádherná

Reagovat
Ed_Hazard

Daj potom pod nejaký preview alebo súhrn report, ak sa ti bude chcieť.

Reagovat
technecium

Matka Cristiana Ronalda přišla se šokujícím tvrzením, že po jejím synovi jde fotbalová mafie. "Kdyby byl Španěl, nebo Angličan, nikdy by se nedělo to, co se kolem něj děje, včetně obvinění ze znásilnění. Požíval by většího respektu. Jestli získá šestý Zlatý míč? To nevím, ale jsem si jistá, že si ho zaslouží," řekla Dolores Aveiro v rozhovoru pro španělský deník Marca.

Tak už víme, po kom je tak neuvěřitelně omezený ukřivděný.

Reagovat
misinho7

Mne je skor luto, ze tak vystrajali ( jeho rodina) po tom co to vyhral Luka. Bol to jeho byvaly spoluhrac a bez neho by Cris tolko LM nevyhral. A celkovo by nemal take uspechy. Prislo mi to totalne nepekne voci byvalemu spoluhracovi.

Reagovat
technecium

Tak to zrovna byla věc, která mě vůbec nepřekvapila, naprosto jsem to od něj čekal

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nedostatek empatie se projevuje tedy napriklad tim ze nema tetovani aby mohl darovat krev? Nebo ze se angazuje v charite?

Reagovat
technecium
Reagovat
patas92

"My son would have more Ballon d'Ors if it wasn't for the football mafia"

Reagovat
Reggie

ty kravo

Reagovat
smazaný uživatel

všiml sis že Cris už druhým rokem nehraje La Ligu, ty ubrečenej klaune? je vidět jak vám ubožákům neskutečně chybí, bez něho prostě nemáte žádné téma o kterém byste se mohli smysluplně bavit.

Reagovat
technecium

Ty demente, víš, že já si tu můžu psát, co chci?

Reagovat
CHONG

To můžeš, ale dokazuješ tím akorát neskutečnou křeč, když máš potřebu řešit v La lize pořád dokola maníka, který ji už druhý rok nehraje...

Reagovat
technecium

Tak s kým si mám o tom líp pokecat s než se skupinou lidí, co ho deset let obdivovali? Juventusáci jsou k ničemu v tomhle.

Reagovat
CHONG

Otázka spíš zní proč o tom "kecat", ti kdo ho obdivují ho určitě nepřestanou obdivovat kvůli výlevům jeho máti a ti, kdo ho neobdivují, ho obdivovat nezačnou, ani kdyby vymyslel lék na rakovinu a zničil Islámský stát, tudíž jakékoliv "pokecání" je už předem odsouzeno k záhubě, ale oba dobře víme, že ti nejde o žádné "kecání", ale jenom o to si do Ronalda kopnout

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom jsi udělal úplně to samý jen o komentář niž

Reagovat
CHONG

Kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo?

Reagovat
CHONG

Vždyť jsem tam žádný komentář nenapsal

Reagovat
smazaný uživatel

No do prdele, ja už si tě pletu s Vallem normálně promiň

Reagovat
CHONG

A sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo jsis myslel, že ho přestanem obdivovat kvůli výlevům senilního dědka?

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to napr. pomohlo pochopit kde sa to v nom berie a ze on za to vlastne nemoze. Ma psychicku poruchu a nie je to pre neho jednoduche.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pod italskou sekci to nemá cenu. Tam je to osazenstvo snad horší jak tady

Ale taky bych už Ronalda tady neřešil. Tuhle zprávu jsem akorát před chvílí viděl na FB. A akorát se tomu zasmál. Ta jeho rodina má vzdycky křeč jak něco nevyhraje.

Jen jsem zvědav jestli naváže Messi na The Best nebo to dají tomu Virgilovi.

Reagovat
Mass

Na matce Cristiana Ronalda je cosi znepokojujícího..

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera vymyslena zprava o barcelone a setreni semeda de jonga a suareze, dnes fotka hrace kterej uz ve spanelsku davno nepusobi redaktori si honorar opravdu zaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Věk odpovídá, psychickej stav taky, nejseš ty narozenej v Argentině?

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná šance, jak by mohl Real Laligu pravidelně vyhrávat

Reagovat
valloire

máš tam bystri, ale nejsi

Reagovat
technecium

Kdo to je? Jeho názor je asi tak stejně relevantní jako tvůj.

Reagovat
valloire

ty neznáš Gattiho? že mě to nepřekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ďalšia mimofutbalová téma do pľacu Šli by ste sami na disco alebo nie ? V princípe mali sme ísť traja kamoši, ale obaja nakoniec nemôžu. A mne sa nechce v sobotu večer trčať doma. Ak je niekto z Kysúc alebo okolia, Bosorku isto pozná Vďaka za rozumné odpovede.

Reagovat
technecium

záleží, jak moc si věříš, že rychle navážeš známost

Reagovat
netopier

Hneď zo začiatku sa ožer a bude ti jedno

Reagovat
Anacron

Však tam se musí znát každý s každým ne

Reagovat
Baronne

Reagovat
CHONG

To záleží, ve dvaceti klidně, teď ve třiceti mám ze slova disco kopřivku

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

na disco

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Semedo; De Jong, Arthur, Arturo Vidal; Griezmann, Messi, Suarez.

Reagovat
2miguel1

Chaloši nemali dostať volno?

Reagovat
smazaný uživatel

Fake news

Reagovat
ADM

Oplati sa? Je to aspon na urovni Fake Hospital a Taxi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle záloha snad ještě v základu nehrála, nebo jo?

Reagovat
smazaný uživatel

V základu podle mě ne.

Reagovat
2miguel1

Proti Seville takto hrala od zaciatku

Reagovat
Visca el barca

Ten Suaréz v základu mi opět pije krev. Ernesto je tak moc slaboučký. Firpo je na lavici proč? Proč hraje Semedo přes nohu? Wague nedostal čuchnout proč? Aleňa udělal Ernestovi co? Tady je vidět, že ty sestavy nedělá Ernesto. Protože třeba odstřihnutí Rakitice je práce vedení. On sám by to nedokázal.

Reagovat
2miguel1

Suarez je tuto sezonu viac nez dobry, teraz ho setrit nema vyznam..to nech pride vo februari/marci.

Firpo mohol hrat to hej

Wague tiez

Alena je hrač pre Levante

Reagovat
ADM

Na Ivanovi je to najviac vidiet. Svoj stavebny kamen zostavy by takto neodstrelil.

No palec hore za posadenie Busa vonku, tam fakt nestiha.

Reagovat
technecium

Reagovat
2miguel1

Ten Griezmann je z Atletika naučený paradne braniť. To sa ešte bude hodiť

Reagovat
ADM

Nam by sa hodil v utoku

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Rattlesnake

grizi zatím náš nejlepší obránce letos

Reagovat
celeb

cez Roberta prejde 90% centrov, ked hra beka. Ako horsiu uspesnost nemal ani Douglas.

Reagovat
technecium

Griezmann s De Jongem jsou jediní, co to chtějí vyhrát, fakt z toho bolí oči

Reagovat
Rattlesnake

na to, že je to venku to není zase taková tragédie dneska.

Reagovat
Rattlesnake

jasná

Reagovat
celeb

Zaujimave je, ze Semedo si s Griezmanom celkom dobre rozumeju. Hej, teraz je z toho penalta, ale nie je to zdaleka 1. krat.

Reagovat
technecium

Suaréz tam bude i se zlomenou nohou jen aby nestřídal, tvl

Reagovat
technecium

Ok, překvapil

Reagovat
blaugrana

Semedo zas lepsi nalavo....a Griezmann bol kupeny na to, aby branil v 16stke. Ppci.

Reagovat
ADM

Luis 3 minuty nie je na ihrisku a Leo s Griezom hned rozbehnu najkrajsiu akciu nasej sezony vonku

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
technecium

Reagovat
technecium

Penalta po ofsajdu, pěkný

Reagovat
2miguel1

Nebol offside

Reagovat
technecium

Byl úplně na začátku tý akce, asi 15 přihrávek před tou průnikovkou na Semeda

Reagovat
patas92

Reagovat
LAM

To už nemůže Var posuzovat.

Reagovat
technecium

To je jedno, Var neVar, ofsajd to byl

Reagovat
Ed_Hazard

X vecí sa tak už posudzovalo

Reagovat
2miguel1

Luis takticky aby zas nešiel na repre zraz

Reagovat
LAM

Výkon jak před měsícem.Většina bez pohybu a snahy.To se ještě ukáže,jestli to bude vůbec stačit.

Reagovat
celeb

Valverde - absolutne korektny trener, do tejto korektnej doby. Roberto je 4. kapitan, a aj ked hra otrasne a vo vacsine hodnoteni konci uplne posleny, tak hrat by mal. Zrani sa Suarez, Griezman sa posunie na hrot - tak koho dat na poziciu laveho utocnika? No Ansu by sa tam hodil viac, ale Perez davno nedostal sancu, tak bude hrat na opacnej strane, vsak Semedovi to tam ide super.

#Valverdeout

Mat tak normalneho trenera, tak si ideme s tymto timom pre trebble a nic nas nemusi zaujimat.

Reagovat
Majk91

Griez na lavo pokazil snad vsetko co mohol. Na hrote za tu chvilu to bolo ovela lepsie. Inak z de Jonga a Arthura nam rastu super zaloznici, este keby sa podaril ten Sensi tak by to bol sen

Reagovat
ADM

To nie je ani futbal, to je nechutny grc tie nase vykony vonku.

Reagovat
ADM

Sledujem so starym otcom dnes, a jeho komentar..

“Rakitic a Busquets, uz len ti nas zachrania”

Reagovat
Murena

Reagovat
ADM

Dajte im 10 prosim

Reagovat
technecium

Valverde vypadá a vede to čím dál tím víc jak Johnny English

Reagovat
technecium

To je tak nechutně letargický, fakt je z toho na blití

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Murena

Reagovat
roman1978

Pique s robertem - super spolupráce

Reagovat
blaugrana

to je tak ubohy vykon, ten druhy polcas, ze sa to ani neda opisat

Reagovat
ADM

uz len 9

Reagovat
blaugrana

8

Reagovat
Jordi Alba

Počkej si

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Rox

Nedivil bych se ani kdyby tam poslal fakt Busquetse

Reagovat
patas92

Místo Vidala tam mohl dát i kustoda a byl by to upgrade

Reagovat
Murena

Reagovat
technecium

Reagovat
Rox

Za stavu 2-1 Busquets do hry Mohl tam teda nechat Arthura a dát Fatiho místo Vidala

Reagovat
vilp

A už má golasso.

Reagovat
LAM

S timhle tu ligu přece nemůžem vyhrát?Ty venkovní zápasy jsou jenom hnůj

Reagovat
roman1978

Reagovat
patas92

Reagovat
T:o:M

Pique at se na to vysere a jde si hrat tenis..

Reagovat
Murena

Reagovat
vilp

Reagovat
Jordi Alba

Pískej konec tvl

Reagovat
ADM

Bus skusene

Reagovat
Salfovic

Tak už třetí

Reagovat
Rothbard

A to jsem si myslel, že se Barca už zvedá...

Reagovat
smazaný uživatel

zatial som nevidel ziadny zapas barcelony v tejto sezone...preto som zjavne v pohode...

Reagovat
misinho7

Mayoral velky kral. 3 goly a z toho jeden proti Realu a jeden proti Barce. Si to setri cely rok na taketo zapasy

Reagovat
technecium

Jen nám dejte pro naše dobro, tahle sračka jim prostě nesmí dál procházet. Každej další uhaluzenej zápas venku je hází víc a víc do klidu a pak je to jen horší a horší.

Reagovat
celeb

Pique ...

ako v 1. pripade ho dostal pod nezmyselny tlak Roberto, ktory videl, ze na nho nabieha Mayoral a Pique uz len odkopol na stred, kde sa to nestastne dostalo spat.

2. gol - tam uz to bolo horsie.

Problem je jeho disciplina. Strasne sa tlaci dopredu - v prvom rade si vsak musi uvedomit, ze je stoper - a ze jeho bek je pomala neschopna kopa.

Reagovat
patas92

Co si jako Valverde myslí, že se 4 útočníkama na hřišti vymyslí? Jestli tam za každou cenu potřeboval dávat Fatiho, tak měl stáhnout Pereze.

Reagovat
technecium

Pique nejhorší zápas od sezóny 13/14

Reagovat
misinho7

Messi sa este najebe a otoci...

Reagovat
technecium

tvl kde my bez něj jednou budem?

Reagovat
technecium

VAR

Reagovat
ADM

Toto je horsie nez Mourinhove tretie sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets to tam zkušeně rozdává soupeřovi

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde prosim uz vypadni

Reagovat
2miguel1

K_urva zavolajte uz tomu Xavimu. S prepačením jak u k.ktov fakt už s tym Valverdem

Reagovat
celeb

Busq ...

nestastny vlastny (OK), nasledne prihravka dozadu superovi, nasledne jasle, nasledne pokus o nahravku dopredu len na kopacky supera ...

Valverde nema najmensiu sajnu, co robit. Taka je pravda. Dal tam horsieho zaloznika, ktory je momentalne v obrovskych problemoch.

Reagovat
technecium

Bus je jak namalovanej, běhá tam jak kužel, nikdy jsem ho neviděl tak ztracenýho

Reagovat
blaugrana

Keby tak v lete prisiel v lete niekto ako Pep a z fleku by vyjebal Roberta, Piqueho, Busa a Luisa dopice.

Reagovat
2miguel1

Luisa nie

Reagovat
blaugrana

Ano.

Reagovat
celeb

*hocikto, cim skor, tym lepsie. Messi nemladne.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverdout.

Reagovat
roman1978

Proč jako? Za tu holomajzna přece nemůže, to hráči na to jebou. Liga se vyrovnává, sestavu nasadil nejlepší možnou, střídal perfektně a taktika byla stanovena soupeři na míru.

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ze to nevidim. Je to nejhorsi vykon sezony?

Reagovat
roman1978

Ne, klasika posledních 3 sezón.

Reagovat
2miguel1

Klasika vonku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak muzes hrat blbe, ale dostat tri goly za osm minut od Lvante je trochu jiny level. Ja bych tohle porad rad rozlisoval, kazdy zapas je jiny.

Reagovat
ADM

Nie, je to klasicka hra vonku, cize to je na tom to najhorsie.

Reagovat
Kluivert9

Valverde out!

Reagovat
Rothbard

2. poločas Barca bez střely. To je celkem rekord ne? Minimálně by se muselo pohledat, kdy tomu tak bylo naposled...

Reagovat
Murena

Reagovat
ratusek

Už ho vyrazí?

Reagovat
Banikovec7

Jak se má vyrážet trenér, tak nemůžeš chybět

Reagovat
ratusek

tak teď si mě upřimně rozesmál

ale je zajimavý, že sis našel můj koment i tady.

Reagovat
misinho7

Celkom necakana strata. Tak snad dnes znicime Betis a mozme zasadnut opat na prve miesto.

Reagovat
LAM

Jestli to nedáte letos,když nemáme žádnou motivaci a Valverdeho na lávce,tak jste opravdový dementi.

Reagovat
misinho7

nj Barca je totalne bez motivacie a jebe na to... aj my minuly rok sme LM vlastne nechceli dat a hrali sme ju bez motivacie..tieto reci

Reagovat
marke7

Tak to nemůžeš brát.

Reagovat
Messiáš

Je mi smutno, tohle je dno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Pep, Klopp, Cholo, Conte, Mourinho ... vsetci tito dokazu z hracov pod svojim vedenim ziskat ich nadstandardne vykony. Niektori sice len na sezonu/dve, niektori konstantne.

Valverde? - majstri sveta a europi, najdrahsi hraci pod slnkom, ktori hviezdili v inych velkych kluboch hraju pod dnim ako dorastenci. Nevieme utocit, nevieme branit. Keby sme nemali najlepsieho brankara a hraca pod slnkom v tejto dobe, tak hrame o zachranu a LM by bola stratena. Tito hraci nas stale posuvaju dopredu, ale paradoxne Valverde stale ostava pri kormidle, lebo tie vysledky nie su az take hrozne. Su podpriemerne, hra je otrasna, perspektiva strasna ... ale vysledky len podpriemerne. Tak sa budeme trapit a trhat si vlasy dalsi rok .

Reagovat
Ed_Hazard

Levante

Reagovat
Majk91

Dnes sa na to cely tím pekne z vysoka vysral (klasika) Valverde nech pali kade lahsie. Inak ten Busquets Ako sa behom 1-2 rokov stal z najlepsieho ofenzivneho zaloznika na svete totalne nepouzitelny hrac

Reagovat
Majk91

*defenzivneho

Reagovat
CHONG

Very nice

Reagovat
T:o:M

Je mi líto Slavie, protože většinou po takovém výkonu další zápas soupeře vydrtime a náš Ernesto bude mít zase pohodičku..

Reagovat
boryland

tvle co ta Barca zase????!!!! z vejprnicema???

Reagovat
valloire

Reagovat
REPLIKATOR

Barca

Reagovat
Ed_Hazard

Thibo - Mendy, Ramos, Varane, Carvajal - Kroos, Casemiro, Modrič - Hazard, Benzema, Rodrygo

Rodrygo Mal ale postaviť aj Militaa. A v Joviča od začiatku som tiež dúfal

Reagovat
misinho7

som rad za Rodryga, ten sa za 3 mesiace prebojoval z Castille do zakladu mame v nom obrovsky talent, dufam ze do druheho polcasu nastupi Vinco a ukaze sa v dobrom svetle

Trosku mi vadi normalne ze nehra Valverde. Viem ze on to vzdy odmaka na maximum a bude tam behat a makat. Taktiez Jovic mohol urcite hrat.

Reagovat
CHONG

Nechat si RdT, tak to vyjde nastejno, akorát bychom ušetřili 60 mega a Joviče by nemusel dělat vodonoše.

Reagovat
misinho7

tam je pruser ze cez Karima pri ZZ cesta nevedie..tam by sedel kazdy...a zas na druhej strane Karim hraje dobre cize je to trosku opravnene, ale tak urcite dnes Jovic zas dostane minuty(snad sa znova nebude cakat minimalne do 70 min dokym si da Karim gol) a verim ze dnes znova skoruje

Reagovat
CHONG

Ale vždyť to říkám, pokud je Benzín nedotknutelný, tak jsme si měli nechat RdT, Mayorala nebo Mariana jako dvojku a nekurvit Joviče.

Reagovat
misinho7

niekto by nam ho uchmatol potom... a nahodou keby sa zranil Karim tak mat dvojku napr Mayorala ..verim ze postupne hlavneu z dalsiu sezonu bude Karim viac sediet a Jovic dostavat poziciu jednicky

Reagovat
CHONG

Pokud skončí ZZ, tak možná jo.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vilp

To neprotočí ani při třech zápasech za sedm dní. Nice.

Reagovat
Ed_Hazard

Napríklad v zálohe to prerotoval. Blbé ale je, že na 3 pozície máme večne k dispozícii 4 hráčov

Aspoň Militao mal hrať.

Reagovat
vilp

Prorotoval tak, že dal odpočinout toho nejmladšího s nejmenším vytížením. Super.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík super, rozhodčí hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Costa v tom Atleticu furt dela? Vsak je to bida, co predvadi.

Reagovat
smazaný uživatel

..netrep, veď dnes uplna zmena ako nastupil..krásny gól mu zobral var, založil akciu na gól..až na tu penaltu no inak parada..čo tam robí lemar ale fakt netuším

Reagovat
valloire

Barca Výborně

Reagovat
boryland

Real Výborně

Reagovat
Salfovic

Kundé

Reagovat
misinho7

Eden to konecne zobral na seba a zabralo zatial super

Reagovat
misinho7

kurva... var

Reagovat
CHONG

Hoď mi prosím link.

Reagovat
Rothbard
Reagovat
CHONG

Reagovat
CHONG

Reagovat
Rothbard

Offside.

Reagovat
Anacron

To byly zas centimetry

Reagovat
Ed_Hazard

Eden sa do toho začína dostávať

Reagovat
misinho7

uz to ide lepsie a lepsie, on sa do toho uplne dostane chcelo to len cas

Reagovat
vilp

Hmm, jen by potřeboval víc balonů mezi linie. Naše zakládání útoků je fakt otřes někdy a hlavně Varane mě neuvěřitelně sere poslední dobou.

Reagovat
misinho7

mna sere ze to vzdy vsetko davame uplne do kraja...niekedy tam je v strede tolko volna a hlavne keby sa tam dostal Eden ci Rodrygo mohli by daco vymysliet

taktiez nas presing je dnes naozaj dobry, ale naco ked ziskame loptu a super nie je rozostaveny tak to nahrame dozadu na stopera(Casemiro hlavne) nie je zmyslom toho ziskat loptu a prekvapit supera?

Reagovat
vilp

Přesně o tom mluvím. Neustálý přenášení hry ze strany na stranu, což ve výsledků nepřináší skoro nic pozotivního. V hlavní roli Varane a Kroos.

Reagovat
Mateo16

A v čom ? 1vs1 ani nechodí a keď ide tak ma mlzno 50% úspešnosť. Rýchlostné a kondičné na tom není najlepšie. Vo finále aj Rodrygo rieši situácie lepšie .

Jediný posun tam je v tom že aspoň tam posiela key passy. Inak do poctu

Reagovat
misinho7

..... Neymar by bol lepsi nie?

Reagovat
CHONG

Co si budeme, čistě herně by lepší byl, ale aby mělo smysl ho koupit, tak by to nesměl být skleněný dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna teď jsou Hazard s Neymarem na stejné úrovni. Neymar je zraněný tak je týmu na nic, Hazard sice hraje a je zdravý ale stejně je taky týmu na nic.

Reagovat
misinho7

na nic su tvoje komentare tu

Reagovat
CHONG

Zenthuras, no

Reagovat
misinho7

Nehrajeme zle len to chce ten jeden posraty gol.

Reagovat
misinho7

Dani dnes nahral kolko krat zle? To je nieco katastrofalne....

Reagovat
misinho7

Akoze teraz preco Eden nebezal s Mendym?

Reagovat
vilp

Reagovat
Mateo16

úplne som to videl ako to dopadne

Reagovat
CHONG

Mendy je hrozná lopata.

Reagovat
Ed_Hazard

Lol Robles de chytať bez kontaktnej šošovky? Už keď teraz nedáme gol, tak nikdy

Reagovat
Ed_Hazard

Ramos mi začína liezť na nervy čoraz viac...

Reagovat
CHONG

Reagovat
misinho7

Jasna ruka, toto musi byt penalta

Reagovat
Ed_Hazard

Jasná penalta...

Reagovat
misinho7

naco je ten Var akoze

Reagovat
Ed_Hazard

Však ho asi aj použili, lenže nejaký inteligent to bral ako dovolenú vec Komédia

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle kolo si jede všude své

Reagovat
Ed_Hazard

Ten rozhodca už robí fakt slušné kokotiny....blbeček

Reagovat
Mateo16

Vinicius neviem čo chce viac

Reagovat
netopier

Vypadá to, že ten titul nikto nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí

Reagovat
Kocour Klapuška

Prohrát při po druhé s touhle Barcelonou bude jednoznačný neúspěch

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza s takhle chabým Realem bojujeme o titul, už jsme ho dávno měli mít v kapse.

Reagovat
CHONG

To víš no, jste stejně chabí, jako ten Real

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl je v tom, že my i s impotentem na lavičce a v historicky nejhorším startu v lize jsme stále první nahaha.

Reagovat
CHONG

Jj, jste o tři góly miň chabí, gratuluju.

Reagovat
valloire

a zase ta pohádka o startu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire
Reagovat
blaugrana

ano, bol to ofsajd a?

Reagovat
valloire

a "přehlídlej", klasika

Reagovat
blaugrana

vazne? takze xy razy, co Barce fukli offside, co nebol je tiez klasika...alebo kdekolvek inde....klasika..vsetko je klasika...tvoje trollenie tu klasika, tvoja potreba riesit non sto Barcu? klasika...

Reagovat
boryland

klidek von furt fňuká když to jeho nekopum nejde tak za to muže Barca….

Reagovat
valloire

Barca může za fšechno. Za fšim je vítr vod moře.

Reagovat
valloire

vem si tabletku

Reagovat
blaugrana

Skoda, ze pre teba este ziadnu nevynasli.

Reagovat
valloire

nepotřebuji, psychický problémy nemám víme...

Reagovat
blaugrana

ty mas mentalne problemy

Reagovat
Kluivert9

Jasná věc

Reagovat
Jordi Alba

Tohle kolo je hrozně pro smích, koukni se, co kopala za penaltu Valencia.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle je pro VAR těžká situace, protože musí v rozumným čase (velký tlak na to, aby video zbytečně nezdržovalo hru) prozkoumat penaltový zákrok a během toho času je skoro nemožný se ještě vrátit cca 10-15 přihrávek zpět. Tohle spíš považuju za obrovskou chybu asistenta. Penalta proti Espanyolu byla samozřejmě směšná. Jinak se mi vůbec nelíbí trend minimálně opravovat rozhodnutí hlavního rozhodčího, VAR skoro ideálně funguje pouze na ofsajdový situace.

Reagovat
valloire

simulant

Reagovat
roman1978

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele