Festival Dance LIFE! 2019

Festival Dance LIFE! 2019

Festival Dance LIFE! 2019

Příští týden proběhne již 8. ročník festivalu DANCE Life! 2019, který se uskuteční od 8. do 10. listopadu 2019 na BVV – Veletrhy Brno. Návštěvníky čeká přes 70 workshopů, 50 vystoupení a 7 soutěží napříč různými tanečními žánry. Program koncipovaný jak pro širokou tak i odbornou veřejnost proběhne na cca 10 000 m² v 7 tanečních sálech a 3 jevištích. Krátké video z předchozích ročníků najdete zde.

Lektory letošního ročníku jsou např.:
Daria Klimentová – klasický tanec
Michal Štípa – klasický tanec
Nataša Novotná – technika Gaga / people
Davida Strnad – jazz dance & contemporary
Linda Rančáková  – Contemporary
Marek Dědík – latinsko-americké tance
Tomáš Kuťák – jazz dance
a mnoho dalších – podrobný seznam zde.

Kromě workshopů, budou mít návštěvníci možnost zhlédnout vystoupení různých tanečních stylů, včetně speciálního bloku TOP DANCE Life! POLE & ART SHOW a GALA představení tanečních konzervatoří a profesionálních baletních souborů. Video z minulého roku můžete zhlédnout zde.

Nedílnou součástí festivalu Life! bude také pokus o překonání tanečního rekordu, který proběhne za účasti profesionálních tanečníků i známých osobností jako jsou Lucie Borhyová a Ondřej Sokol. Loňský rok se tohoto společného tance účastnilo 2135 lidí.

Na závěr festivalu, v neděli 10. listopadu, proběhne konkurz do The Royal Ballet School. Zájemci o studium na této prestižní škole mají jedinečnou možnost zúčastnit se mezinárodního konkurzu. Více informací naleznete na odkazu zde.

Zdroj: Art 4 People

Témata článku

Brno výstaviště

Tanec

DANCE Life! 2019

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE

to nejčtenější z tanečních aktualit

Přihlašte se k odběru newsletteru: