Přejít k hlavnímu obsahu

StarDance: Když se hvězdy zamilují...

Během měsíců zkoušení, vzájemné blízkosti i finálových večerů snadno přeskočí jiskra. Však ve StarDance už vznikla řada nových párů. Pojďte se s námi podívat, komu to klape i po ukončení soutěže, a komu to nevydrželo.

Anna Polívková a Michal Kurtiš

V šesté řadě zazářila především Anna Polívková, která si odnesla nejen titul královny parketu, ale i novou lásku. S jejím tanečním partnerem Michalem Kurtišem, který je o deset let mladší, si rozuměli natolik, že spolu žili přes čtyři roky. Během letošního roku se v bulváru objevily zprávy o tom, že se pár rozešel a herečka by měla randit s účastníkem Muže roku 2012 Jiřím Matouškem. 

Marie Doležalová a Marek Zelinka

Dalším párem, který vyhrál celou soutěž a jako bonus jeden druhého, byli herečka Marie Doležalová a její tanečník Marek Zelinka. Zpočátku netušili, že na konci soutěže už budou pár, ale postupně se do sebe zamilovali, a po finálovém večeru přiznali svůj vztah. Nedlouho poté Marie otěhotněla a nyní už pár vychovává roční dceru Alfrédu. 

Jitka Čvančarová a Petr Čadek

Charismatická herečka tančila ve čtvrté řadě StarDance a díky tomu se seznámila se svým manželem Petrem Čadkem. Na parketu spolu sice netančili, ale Čadek v taneční show působil jako poradce a pomalu se oťukávali, až to vyvrcholilo svatbou. V roce 2011 se vzali a dnes společně vychovávají dvě dcery.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Emanuel Ridi a Lucie Hunčárová

Tento pár z osmé řady vyvolal pěkný poprask, když vyšlo najevo, že spolu randí. Lucie se tehdy rozešla se svým dlouholetým partnerem a rovněž tanečníkem Janem Onderem, který zároveň působil jako hlavní choreograf StarDance, a po ukončení soutěže zůstala bez práce. Nová láska jí za to ale stála. Lucie s temperamentním italským kuchařem chodila tři roky, letos v létě ale oznámili rozchod.